Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Schiebers Ferienwohnungen

Thurmansbang

Max.  5   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
65m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom bij Schiebers Ferienwohnungen, gelegen in Thurmansbang in het schilderachtige Beierse Woud. Deze charmante accommodatie biedt plaats aan maximaal 5 gasten in 65 vierkante meter woonruimte, met 2 slaapkamers, 1 woon-eetkamer, 1 badkamer en een volledig uitgeruste keuken.

Breng een ontspannen vakantie door te midden van de adembenemende natuur van het Beierse Woud. De vakantiewoning is ideaal voor familievakanties, culturele en sightseeing vakanties, sportvakanties, wandelvakanties en zelfs voor een vakantie met je trouwe viervoeter. De locatie in de bergen en op het platteland biedt je de perfecte setting voor een onvergetelijk uitje.

Geniet van de frisse lucht in de ruime tuin, die je uitnodigt om te ontspannen met gezellig tuinmeubilair en ligstoelen. Er is een barbecue beschikbaar voor gezellige avonden, en je kunt genieten van gezamenlijke maaltijden buiten op het terras. Voor extra comfort is er een eigen sauna waar je kunt ontspannen na een dag vol belevenissen.

Het vakantiehuis is voorzien van centrale verwarming en biedt een volledig uitgeruste keuken met vriezer, koelkast, magnetron, oven en koffiezetapparaat. Beddengoed, handdoeken en een kinderstoel zijn ook aanwezig. Entertainment wordt geboden door een tv en gratis Wi-Fi.

De liefdevol ingerichte kamers met houten elementen creëren een gezellige sfeer. De grote ramen laten veel daglicht binnen en bieden een prachtig uitzicht op het omliggende landschap, dat wordt gekenmerkt door bomen, planten en weilanden. Onze vakantiegasten hebben ook toegang tot een wasmachine, zodat niets een langer verblijf in de weg staat.

Ontdek de schoonheid van het Beierse Woud en geniet van een onvergetelijke vakantie in Schieber's vakantiewoning in Wiesen / Thurmansbang. Wij verheugen ons op uw bezoek!

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 3 km

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De vakantiewoningen bevinden zich in een klein dorp (Wiesen) in de vakantieregio Dreiburgensee in het Beierse Woud. Het luchtkuuroord Thurmansbang ligt op 4 km afstand.
Het heuvelachtige, bergachtige landschap met zijn velden, weiden en bossen in het luchtkuuroord Thurmansbang nodigt uit om verkend te worden. Een van de vijf zwemmeren, de bekende Wackelstein of zelfs de plek van de olifantenbijeenkomst bereik je te voet in minder dan een uur. Wandelpaden vertrekken direct vanaf het huis.

Ideaal uitgangspunt om de nabije of verdere omgeving van het Beierse Woud te verkennen. Veel bezienswaardigheden en/of recreatiemogelijkheden, zoals het Natuurpark Beierse Woud en het Nationaal Park, het langste boomkroonpad ter wereld met imposante eivormige uitkijktoren, de westernstad "Pullman City", het museumdorp en nog veel meer zijn te voet of met de auto snel te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-02-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. C. Schieber

Mevr. C. Schieber

Beste vakantiegangers, wij zijn de Schiebers en wonen sinds kort in Thurmansbang en Wiesen Wij willen u graag een mooie en onvergetelijke tijd bij ons aanbieden. Gasten met twee of vier poten zijn van harte welkom - door de unieke rustige ligging is ontspanning voorgeprogrammeerd is voorgeprogrammeerd - we kijken uit naar je komst


meer informatie

Objectnummer: 450225

Laatst bijgewerkt: 05.04.2024

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/450225.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven