Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  5   gasten
127m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
127m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom bij Ferienhaus Home Wachau in Oberarnsdorf, de perfecte plek voor een ontspannen vakantie met het gezin, een culturele en sightseeingvakantie, een romantische vakantie of een sportieve vakantie. Ons gezellige vakantiehuis biedt plaats aan maximaal 5 gasten op 127 vierkante meter woonoppervlak, met 2 slaapkamers en 2,5 badkamers.

Ons wijnbouwershuis bestaat al sinds de 17e eeuw. Normaal gesproken werden alle huizen met overstromingsgevaar gebouwd met één verdieping. Ons huis is door de eeuwen heen uitgebreid, verbouwd en uitgebreid. We hebben deze eeuwenoude geschiedenis zorgvuldig gerestaureerd en in ere gehouden: daarom zijn er rare muren, gewelven, dikke muren en veel oneffenheden. Helaas is ons huis niet drempelvrij. Gerestaureerd met veel aandacht voor detail, gerenoveerd, ingericht en toch modern en uitgerust met materialen en apparaten van de hoogste kwaliteit, in aanvulling op een onvergetelijk landschap, zal deze plek van rustgevende rust alleen al van je verblijf in Neder-Oostenrijk een ervaring maken waar je met plezier aan terug zult denken.

Buiten wacht je een prachtig terras met tuinmeubilair en een salettl direct in de tuin met uitzicht op de Donau. Hier kun je genieten van de zon en jezelf verfrissen in het eigen zwembad. Voor gezellige zomeravonden is er een barbecue in de buitenkeuken en een vuurschaal, en in de winter nodigen een open haard in de woonkamer en een sauna met uitzicht op de Donau uit om te ontspannen. Het vakantiehuis is uitgerust met vloerverwarming zodat je ook in de koelere maanden kunt genieten van een aangenaam verblijf.

Ruimtelijkheid - opvallend royaal:
Op de bovenverdieping, bereikbaar via een trap, 2 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed (en een Zweeds bed in de 1e slaapkamer), 1 woonkamer, 2 badkamers, voorkamer en keuken
Op de begane grond de tuinkamer en nog een toilet.
Comfortabele extra's - om je nog meer thuis te voelen:
Hoogwaardige matrassen, beddengoed en handdoeken, best uitgeruste keuken, kwaliteitsmeubels, maar ook historisch meubilair, verzorgingsproducten en badadditieven, informatiemateriaal over de Wachau
Technologie - voor huishouden, entertainment en comfort:
WLAN, flatscreen-tv met satellietontvangst, tablet, radio, platenspeler, vloerverwarming, koelkast, vaatwasser, fornuis, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, magnetron met ovenfunctie, haardroger, wasmachine
Entertainment - omdat we willen dat je plezier hebt:
Naast alles wat je al hebt gelezen in het gedeelte "Technologie": Bordspellen, boeken, kinderspeelgoed, buitenkeuken met Merklinger grill met pizzaoven
Praktische extra's - omdat we altijd aan alles denken als het kan:
Terrasmeubilair voor beide terrassen, volledig uitgeruste sauna met ontspanningsruimte, zwembad, ligstoelen voor het zwembad, buitenkeuken met barbecue, droogrek, barbecue en brandhout te koop.
Voor onze kleine gasten is er een kinderbedje en een kinderstoel. Er is ook een wasmachine beschikbaar. Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Het vakantiehuis heeft Wi-Fi zodat je altijd goed verbonden bent, zelfs op vakantie.

De omgeving van het vakantiehuis biedt vele mogelijkheden voor activiteiten zoals wandelen, fietsen of sightseeing. Ontdek het prachtige landschap van de Wachau en de vele culturele bezienswaardigheden in de buurt.

Of je het nu heerlijk vond om je te warmen bij de open haard in de woonkamer met een boek op je knieën of bij de houtkachel in de keuken met een lekkere snack, of je het nu het mooist vond om te ontbijten op het terras of om de pizzaoven op te warmen in de buitenkeuken, of je het heerlijkst vond om te ontspannen in de sauna of te zwemmen in het zwembad, of je het heerlijkst vond om kersen, abrikozen, appels of pruimen rechtstreeks van de boom in je mond te plukken of door de tuin te wandelen met een glas wijn van de wijnboer naast je.. je zult je alles warm herinneren!

Boek nu uw droomvakantie in Ferienhaus Home Wachau en geniet van de voordelen van deze prachtige woning!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Skilift 34 km

34 km

Supermarkt 10 km

10 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 105 km Wien-Schwechat

105 km

Station 20 km Bahnhof Krems oder Bahnhof Melk

20 km

Snelweg-afrit 15 km Melk oder Mautern

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Zacht glooiende wijnterrassen op de zuidoever van de Donauvallei, boomgaarden waar de beroemde Wachauer abrikozen rijpen, prachtige kloosters, kerken en kastelen, pittoreske dorpjes vol uitnodigende gastvrijheid en culinaire hoogstandjes ... welkom in het werelderfgoed Wachau!
Oberarnsdorf: Idyllisch dorpje in Neder-Oostenrijk, omgeven door wijngaarden en natuur, gelegen aan de zachte kant van de Wachau.
Direct gelegen aan de Donau met uitzicht op de Tausendeimerberg en kasteel Hinterhaus in Spitz.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Wandelen
Waterskiën
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:30
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Möchten Sie von unserem Mietvertrag zurücktreten, ist das natürlich möglich, jedoch müssen wir dabei Stornogebühren verrechnen. Und zwar folgende: Bei Rücktritt bis 30 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises, bei Rücktritt bis zu 14 Tage vor Mietbeginn: 80 % des Mietpreises, bei noch kürzerfristigem Rücktritt: 100 %.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Miteigentümergemeinschaft Bürger
Mevr. K. Bürger

Mevr. K. Bürger

Hoi! Wij zijn Kathrin en Ronny. We zijn getrouwd - en we vinden het leuk. Wie is er nog meer in beeld? Onze dochter Rosa, die ons vaak actief ondersteunt bij onze hostingactiviteiten. Bijvoorbeeld door de spelletjes en luisterboeken in onze appartementen te testen. Als familie hebben we er speciaal op gelet dat onze appartementen in Wenen en ons vakantiehuis in de Wachau familievriendelijk zijn. Als ondernemers, en dat zijn we ook, begrijpen we de behoeften van zakenreizigers. We zijn ervan overtuigd dat je, of je nu op zakenreis bent of op vakantie, je in onze appartementen in Wenen en ons vakantiehuis in Wachau helemaal op je gemak zult voelen. Nu we het er toch over hebben, we nemen klantenservice heel serieus. We staan voor je klaar als je extra diensten nodig hebt. Als je speciale verzoeken, vragen of zorgen hebt - neem gerust contact met ons op! En hoe zit het met ons? We wonen sinds 2007 in Wenen. We hebben een passie voor kunst en cultuur, voor het mooie en het belangrijke. Voor het organiseren van perfecte ervaringen en levensreddende servicepakketten. Voor kinderen, families, voor onze gasten en alles wat met hen te maken heeft.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 450709

Laatst bijgewerkt: 06.01.2024

Advertentie online sinds: 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/450709.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven