Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Oberarnsdorf

Max.  2   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Deze unieke vakantiewoning bevindt zich op de 1e verdieping van een driegezinswoning op een rustige locatie aan de rand van de Wachau, direct aan de Donau. De lichte, comfortabele flat met moderne open plattegrond biedt woonruimte op 3 niveaus: Hal, badkamer/toilet, kook- en eetgedeelte bevinden zich op één niveau, 3 treden lager bevindt zich het woongedeelte met een comfortabele leren bank en een relaxfauteuil met kruk (samen ca. 35 m² woonoppervlak) en een wenteltrap leidt naar het slaapgedeelte onder het dak (ca. 15 m² vloeroppervlak). Het kook/eetgedeelte is uitgerust met een moderne inbouwkeuken en een gezellige hoekbank. Vanuit het eetgedeelte heeft u - afhankelijk van welke plaats u kiest - uitzicht op onze lokale berg, de Donauvallei stroomopwaarts of direct op de Donau via het balkon. We hebben de flat liefdevol ingericht met meubilair van hoge kwaliteit. Op koelere dagen schakelt onze vloerverwarming automatisch in, zodat u altijd een comfortabel klimaat hebt.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 9 km

9 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 125 km Wien-Schwechat

125 km

Station 20 km Krems

20 km

Snelweg-afrit 17 km Melk

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiewoningen direct aan de Donau zijn een absolute zeldzaamheid in de Wachau. Hier kunt u genieten van het uitzicht op de Donau, zowel vanaf het balkon als vanuit de tuin. Bekijk de talrijke schepen en opdat de details niet voor u verborgen blijven, is hiervoor een verrekijker beschikbaar. Het dorp Oberarnsdorf maakt deel uit van de gemeente Rossatz-Arnsdorf en ligt midden in de Wachau op ongeveer 200 m boven de zeespiegel aan de zuidelijke oever van de Donau. Van Oberarnsdorf stroomafwaarts (1 km) brengt de veerboot u naar Spitz op de linkeroever van de Donau. Oberarnsdorf ligt aan de rijksweg 33, u kunt ons met de auto bereiken via de snelweg (A1), afslag Melk (17 km) of vanuit het oosten via Krems of Mautern (20 km). Er zijn ook verschillende wijntavernes. Ons huis is gelegen aan de westelijke rand van Oberarnsdorf, weg van de hoofdweg, direct aan de Donau. Het enige wat ons scheidt van de Donau is de in 2011/2012 gebouwde vloedbeschermingsmuur en het fietspad Passau-Wenen dat buiten deze vloedbeschermingsmuur loopt en ca. 2,5 m onder het niveau van ons eigendom ligt. Het pand is dus niet zichtbaar vanaf het fietspad.

Wereld Cultureel Erfgoed Wachau en klimaat
2850 km stroomt de Donau door Europa, slechts 36 km lang is het gedeelte tussen Melk en Krems: de Wachau. Drie redenen waren doorslaggevend voor de nominatie van dit unieke landschap als werelderfgoed door de UNSESCO: de vrij stromende Donau, de gevarieerde stenen terrassen van de wijngaarden en de belangrijke culturele monumenten. In het midden van dit alles, quasi in het hart van de Wachau, ligt ons huis met de twee vakantiewoningen. De zonnige hellingen van de Wachau bieden ideale omstandigheden voor wijnbouw en fruitteelt. De bodem bestaat grotendeels uit verweerd primair gesteente op de steile hellingen, gemengd met löss op lagere hoogten. Typisch zijn de stenen terrassen. Uitlopers van het warme Pannonische klimaat strekken zich vanuit het oosten uit tot de Wachau, terwijl uitlopers van gematigde, Atlantische lucht vanuit het westen arriveren. Deze wisselwerking zorgt voor een constante luchtcirculatie, die van grote invloed is op de vorming van het bouquet van de wijn en waardoor vele soorten fruit goed kunnen gedijen (abrikozen, kersen, perziken, appels, peren).

Centrale ligging in Neder-Oostenrijk
De Wachau is vrij centraal gelegen in Neder-Oostenrijk. Wenen is van hieruit in ongeveer 1 uur te bereiken, Krems en Melk elk in ongeveer 20 minuten, of uitstapjes naar het Waldviertel of Weinviertel zijn aan te bevelen, evenals naar het zuiden van Neder-Oostenrijk, naar de oostelijke uitlopers van de Alpen. Of u kunt genieten van een dag met een excursie op een boot. In de flat staan veel suggesties met excursiebestemmingen en ook wandelgidsen. Om dit alles te bezoeken, moet je heel lang blijven - of vaak terugkomen!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In de genoemde prijzen zijn de bijkomende kosten (elektriciteit, water, verwarming) en de BTW reeds inbegrepen. Een overnachtingstaks van 1,60 EUR per persoon/nacht is verschuldigd aan de gemeente.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierung/Kündigung - bis 49 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises - ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises (jeweils ohne ).

meer informatie:

U kunt niet alleen fietsen over het fietspad langs de Donau, ver weg van het wegverkeer, maar ook lange wandelingen maken, joggen, wandelen, inline-skaten. In de Wachau zijn er ook wandelpaden (sommige zeer veeleisend). Het Werelderfgoedpad is representatief voor vele. Het maakt niet uit wanneer u komt, de Wachau is altijd een bezoek waard. Enkele hoogtepunten in de grootste abrikozenteeltgemeente van Oostenrijk: half/eind maart voor de abrikozenbloesem, die het Donaudal met een geurige witte wolk van bloesems bedekt, voor de wijnlente (in het 1e weekend van mei), voor het zonnewendefeest in juni, voor de abrikozenoogst*) vanaf ongeveer half juli met diverse festivals rond het thema "abrikozen", voor de druivenoogst in de herfst, de talrijke culturele bezienswaardigheden en evenementen die hier wegens plaatsgebrek niet kunnen worden opgesomd

*) Abrikozen zijn abrikozen, Wachauer abrikozen zijn bijzonder qua aroma en smaak en iedere gast krijgt bij aankomst een glas zelfgemaakte abrikozenjam - zolang de voorraad strekt!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2019

Andreas J. uit 24837 Schleswig

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer hoog comfort

De verhuurders zijn buitengewoon consciëntieus, hebben aan alles gedacht. Ze gaven ons zelfs beide huurders de grote flat voor de prijs van de kleinere, omdat die onverwacht moest worden bewerkt. De dorpsomgeving is zeer rustig en aantrekkelijk.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juni 2018

J. und C. B. uit 46539 Dinslaken

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zomervakantie

Zeer mooie, compleet ingerichte vakantiewoning voor 2 personen, rustig en toch centraal gelegen om de Wachau met de auto, fiets of wandelend te verkennen. Vriendelijke verhuurders die aan alles al gedacht hebben - gewoon inpakken, aankomen en genieten. We voelden ons 10 dagen lang helemaal thuis.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2018

Hans-Jörg S. uit 04509 Delitzsch

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fiets- en wandelvakantie

Ideale locatie voor gebruik van het Donau-fietspad; wandelen en excursies naar nabijgelegen steden
We hebben 2 heerlijke weken beleefd in een zeer hoogwaardige en liefdevol ingerichte flat die niets te wensen overliet. Een grote pluim gaat uit naar de vriendelijke gastheren, die ons vanaf de eerste dag bijstonden met hun hartelijke manier van doen, evenals vele tips en suggesties voor uitstapjes in de Wachau.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Mevr. C. Sommer

Mevr. C. Sommer

Geachte gasten die geïnteresseerd zijn in onze vakantiewoning, wij verhuren dit appartement al vele jaren en doen voortdurend renovaties en nieuwe investeringen om het appartement up-to-date te houden en het zo comfortabel mogelijk te maken voor onze gasten - per slot van rekening is vakantie de meest kostbare tijd van het jaar. Deze inspanningen zijn reeds beloond door talrijke beoordelingen op een ander reserveringsportaal (telkens met de hoogste waardering van 5 sterren). Dit portaal rekent gasten ook aanzienlijke kosten aan voor het boeken en wij hebben besloten dit bedrijfsmodel niet te steunen en onze vakantiewoning in de toekomst via andere distributiekanalen aan te bieden. Wij zouden het zeer op prijs stellen u als onze gasten te mogen verwelkomen. Vriendelijke groeten Christine Summer


Andere accommodaties van Mevr. C. Sommer


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 103152

Laatst bijgewerkt: 29.02.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/103152.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Oberarnsdorf» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven