Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mary's Villa

Malinska

Max.  7   gasten
200m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
200m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Mary's villa is een heerlijke mix van vintage charme en moderne voorzieningen. Het huis werd oorspronkelijk gebouwd in 1926 en onderging een uitgebreide renovatie waarbij een nieuw gedeelte naadloos overging in de bestaande structuur. Met zijn drie slaapkamers, twee badkamers, een toilet, een speelkamer met biljart, tafelvoetbal en darts, een verwarmd zwembad, een gesloten garage met een elektrische auto-oplader, satelliet internet, airconditioning, biedt deze villa een heerlijke en veelzijdige vakantie-ervaring.

Een van de opvallende kenmerken van de villa is de beveiligde parkeergelegenheid, die plaats biedt aan maximaal vier auto's. Dit zorgt ervoor dat gasten een veilige en comfortabele vakantie hebben. Dit zorgt ervoor dat gasten een veilige en speciale ruimte hebben om hun voertuigen zonder zorgen te parkeren.

De villa ligt in het stedelijke deel, op een gunstige locatie dicht bij verschillende voorzieningen. Het is ideaal gelegen in de buurt van een supermarkt en een restaurant, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot dagelijkse benodigdheden en eetgelegenheden.
Licentie- of registratienummer: 0362310

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
kinderbed
Extra bed (80x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.69 km

0.69 km

Meer 12 km

12 km

Skilift 14 km

14 km

Supermarkt 0.18 km

0.18 km

Restaurant 0.35 km

0.35 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 0.55 km

0.55 km

Luchthaven 16 km Rijeka

16 km

Station 38 km Kolodvor Rijeka

38 km

Snelweg-afrit 37 km Oštrovica

37 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Malinska, gelegen op het betoverende eiland Krk, is een juweeltje aan de kust dat wacht om ontdekt te worden. Met zijn pittoreske stranden en charmante promenades biedt Malinska een perfecte mix van ontspanning en avontuur.

️ Strandplezier: Malinska heeft prachtige kiezelstranden, uitnodigend kristalhelder water om in te zwemmen en een scala aan watersporten. Of u nu wilt zonnebaden of snorkelen, het strand is uw toevluchtsoord.

️ Lekkers voor fijnproevers: Ontdek de levendige gastronomische scene van de stad met een verscheidenheid aan visrestaurants en gezellige cafés. Proef de meest verse vangst van de dag en geniet van lokale specialiteiten.

? Verkenning wacht: Huur een fiets of maak een wandeling over de goed onderhouden paden om jezelf onder te dompelen in de natuurlijke schoonheid van het eiland. De schilderachtige uitzichten en weelderige landschappen zijn een traktatie voor liefhebbers van het buitenleven.

? Sereniteit bij zonsondergang: Sluit je dag af met een betoverende zonsondergang over de Adriatische Zee. Malinska biedt een aantal van de meest adembenemende zonsondergangen van het eiland.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, Malinska op het eiland Krk heeft het allemaal. Deze kustplaats belooft een onvergetelijke ontsnapping.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Upon booking, a non-refundable advance payment of 40% of the total booking amount is required to secure your reservation. The remaining 60% of the total booking amount can be settled on the day of your arrival You can choose to make the final payment either in cash or by transferring the amount to our provided bank account. In the event of a cancellation, the non-refundable advance payment of 40% will not be returned. If you need to cancel or modify your reservation, please notify us as soon as possible to allow us the opportunity to accommodate other guests. Any cancellations made after the check-in date or no-shows will result in the full booking amount being charged. We highly recommend considering travel insurance to protect against unexpected changes to your plans.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. M. Silić

Mevr. M. Silić

Hallo, lieve reizigers! Wij zijn Marija en Danko, jullie gastheer en gastvrouw in Mary's Villa. We zijn verheugd om ons 100 jaar oude eilandjuweeltje met jullie te delen. Ons doel is om een unieke mix van vintage charme en modern comfort te bieden voor een onvergetelijk verblijf. Mary's Vintage Villa is ons werk van liefde. We hebben deze eeuwenoude villa zorgvuldig gerenoveerd, waarbij we het vintage karakter hebben behouden en tegelijkertijd alle moderne voorzieningen hebben toegevoegd die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Het is een stukje geschiedenis met een vleugje luxe! Fijnproevers, verheug je! We kunnen niet wachten om onze favoriete restaurants en lokale delicatessen met je te delen. Van zeevruchtenfestijnen tot gezellige familiebistro's, wij zorgen ervoor dat je kunt genieten van de beste smaken die Krk te bieden heeft. Of je nu een fervent wandelaar bent of gewoon zin hebt in een ontspannen wandeling, wij voorzien je van kaarten en insidertips om de goed onderhouden wandel- en fietspaden van Krk te verkennen. Je verblijf in Mary's Vintage Villa belooft comfort, avontuur en een warm welkom op het eiland.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 451800

Laatst bijgewerkt: 14.04.2024

Advertentie online sinds: 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/451800.htm

Mevr. Marija Silić

Karinovo 34

51511 Malinska

00385(0) 915594769

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven