Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Domaine La Sapinière Type F8+

Éislek - Luxemburgse Ardennen

Max.  8   gasten
100m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
100m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze bungalows zijn met hun 100 m2 aan woonoppervlak, extra voorzieningen én hoge afwerkingsniveau nog net wat ruimer en luxer dan de standaard 8-persoonsbungalow. Als je die al ‘standaard’ kunt noemen.

Met 4 slaapkamers op de begane grond, elk met 2 eenpersoonsbedden (boxsprings, inclusief dekbedden en kussens), zijn deze luxe bungalows geschikt voor gezelschappen tot 8 personen.

De luxe badkamer, ook op de begane grond, heeft een extra ruim ligbad (1,8 x 0,8 m), dubbele wastafel met luxe badkamermeubel, inbouwtoilet en haarföhn. Is de badkamer bezet? Er is nog een aparte doucheruimte en separate toiletruimte.

De woonkamer, met een tweetal 2,5-zitsbanken en 2 fauteuils, biedt plek voor 8 personen, die hier met de flatscreen-tv en soundbar kunnen genieten van een gezellig filmavondje bij de openhaard. Deze leefruimte biedt toegang tot het dakterras met grote eettafel, waar je met z’n achten kunt genieten van de maaltijd − én van het schitterende uitzicht.

Ook binnen kun je samen uitgebreid tafelen, aan de grote luxe eettafel met 8 comfortabele eetkamerstoelen in de leefkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een keramische kookplaat met 4 kookzones en afzuigkap, ingebouwde combi-oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

Elke ruimte wordt verwarmd door elektrische radiatoren, waardoor je eenvoudig per vertrek de temperatuur kunt regelen.

In deze bungalows is standaard één huisdier toegestaan. Wil je nog een huisdier meenemen? Informeer hier dan naar bij je reservering.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 54 km

54 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 3.5 km

3.5 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 54 km Luxemburg

54 km

Station 15 km Clervaux

15 km

Snelweg-afrit 39 km St Vith

39 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Welkom in het mooiste vakantiepark van Éislek.
Het vakantiepark La Sapinière, of Domaine La Sapinière, in Luxemburg is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en fans van outdooractiviteiten zoals mountainbiken, wandelen en watersport.

Het vakantie- en bungalowpark ligt in Wahlhausen, in het prachtige Éislek-gebied. Deze regio, ook wel bekend als de Luxemburgse Ardennen, staat bekend om zijn heuvelachtige landschap met dichtbeboste bergen en valleien, en biedt grotendeels ongerepte natuurpracht.

Naast de overweldigende natuur heeft de regio ook enkele culturele schatten in de vorm van prachtige steden zoals Clervaux en Vianden, met hun middeleeuwse kastelen.

Deze combinatie van natuur, cultuur en het vakantiepark zelf, met zijn op loopafstand bereikbare buiten- en overdekte zwembad, maakt deze plek tot een bijzondere bestemming voor uw weekend-, week- of langere vakantie in Luxemburg.

Ons vakantiepark biedt alle voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Van gratis Wi-Fi en een wasserette tot een midgetgolfbaan en een eigen buitenzwembad.

Tijdens de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie wordt er ook kinderanimatie aangeboden, en als gast van ons park heeft u dagelijks 3 uur gratis toegang tot de zwembaden van Aqua Nat'Our, dat zich op slechts een steenworp afstand van uw vakantiehuis bevindt.

Vakantiepark La Sapinière beschikt in totaal over 107 vakantiehuizen, van eenvoudig tot luxe. Ongeacht de grootte van uw groep en uw budget, in ons vakantie- en bungalowpark vindt u altijd accommodatie die aan uw behoeften voldoet. Van betaalbare studio's voor 2 personen en appartementen voor 3 tot 6 personen, tot ruime, luxe bungalows voor groepen van 6, 8 of zelfs 16 personen.

Of u nu een weekend, een hele week of een langere vakantie boekt, en of u nu met z'n tweeën, met uw familie of met een groep vrienden reist, Vakantiepark La Sapinière biedt de juiste accommodatie voor uw reisgezelschap en de duur van uw vakantie! Met alle faciliteiten in ons park en in de buurt om uw vakantie compleet te maken.

Luxemburg biedt talloze mogelijkheden voor een ontspannen of actieve dagtocht. Het prachtige landschap, de schilderachtige steden en dorpen hebben voor elk wat wils: van natuurliefhebbers tot cultuurliefhebbers, en van levensgenieters tot verwende shoppers.

Of u nu alleen, als stel, als gezin of met een groep vrienden reist, in het kleine Luxemburg valt er veel te beleven. Of u nu voor een weekendtrip of een langere vakantie naar Luxemburg komt, bezoek in ieder geval een van de vele prachtige kastelen van het groothertogdom, zoals Kasteel Vianden.

De prachtige omgeving en natuur van Éislek, zoals de Luxemburgse Ardennen worden genoemd, kunt u het beste te voet of met de fiets of mountainbike verkennen. Een bezoek aan Luxemburg-Stad met zijn vele culturele hoogtepunten en diverse winkelmogelijkheden mag ook niet ontbreken op uw to-do-lijst.

In een van de vele grote overdekte winkelcentra kunt u naar hartenlust winkelen. De regionale keuken en typische gerechten leert u bij voorkeur kennen in een lokaal bistro, een brasserie of een restaurant.

Een dagje uit met de kinderen? Ongeacht het weer, binnen een straal van 60 minuten met de auto wachten er tal van leuke avonturen en plezier. Of u nu slechts een paar uur of een hele dag met hen wilt doorbrengen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 150

Annuleringsvoorwaarden:

  • 4. Annullierung und Änderung Bei Annullierung eines Reisevertrages durch den Kunden, schuldet dieser, außer den eventuellen Reservierungskosten, die nachstehenden Beträge: a. bei Annullierung bis 42 Tagen vor Anfang des Aufenthalts 30% des Mietbe- trages; b. bei Annullierung ab vom 42. Tage (inklusive) bis zum 28. Tage vor Anfang des Aufenthalts 60% des Mietbetrages; c. bei Annullierung ab 28. Tage (inklusive) bis zum geplanten Anreisetag 90% des Mietbetrages; d. bei Annullierung am geplanten Anreisetag oder später den vollständigen Mietbetrag. Annullierungen werden nur an Arbeitstagen während Bürozeit bearbeitet und sind schriftlich einzureichen. ( oder an die Geschäftsadres- se). Annullierungen außerhalb der Bürostunden werden am nächsten Arbeit- stag bearbeitet. Nicht für Rückerstattung in Betracht kommende Reservierun- gen können weder annulliert, noch geändert werden. Es werden jederzeit 100% der Aufenthaltskosten berechnet. LA SAPINIÈRE ist nicht verpflichtet, einer Anfrage zur Änderung einer bereits erfolgten Buchung Folge zu leisten. Wenn einer solchen Anfrage dennoch Folge geleistet wird, ist sie berechtigt, Änderungskosten zu berechnen. Bei vorzeitiger Abreise gilt kein Rückerstat- tungsrecht für die restlichen Tage der gebuchten Aufenthaltsdauer.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Domaine La Sapinière
Bedrijf S. ALUXTOUR

Bedrijf S. ALUXTOUR

Andere accommodaties van Bedrijf S. ALUXTOUR


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 454340

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/454340.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven