Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie San Vincenzo

Max.  7   gasten
32m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
32m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiecomplex Albatros in Toscane en is een zeer groot complex in Italië. Het vakantiedorp heeft alles wat je nodig hebt en is daarom ideaal voor gezinnen. Het vakantiepark heeft een groot zwembad en de vele faciliteiten maken dit een ideale plek om je vakantie door te brengen. Naast een groot kinderbad met lagune en glijbanen en een zwembad, heeft het resort ook een leuke speeltuin en een miniclub/animatieprogramma voor kinderen. Er is ook een animatieprogramma voor tieners en volwassenen, een breed scala aan sportactiviteiten en een restaurant, pizzeria, bar en ijssalon. Het zandstrand is ideaal voor gezinnen met kinderen. Wasmachines en drogers met munten zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten.
De Happy Premium accommodatie is modern en mooi ingericht. Het biedt ruimte voor maximaal 7 personen. De stacaravan bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee kinderkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Er is nog een bed in de woonkamer. Alle ramen van de slaapkamers zijn voorzien van horren. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft een 4-pits gasfornuis, servies, bestek en kookpotten, evenals een koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wastafel en wc. Het halfoverdekte houten terras met tafel, stoelen en twee ligstoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning, reisbedje en kinderstoel (tegen betaling) zijn ook beschikbaar (minstens een week voor aankomst reserveren). Een elektrische barbecue is beschikbaar. Op aanvraag kan halfpension of volpension ter plaatse geboekt worden. Een parkeerplaats is inbegrepen. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type huis hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06.-07.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag of woensdag, het minimum verblijf is 7 nachten. In de periode van 20.05.-05.05.2024 en van 18.05.-29.06.2024 is het minimum verblijf 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Tijdens de rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het zandstrand ligt op ongeveer 800-900 meter van het vakantiecomplex en is gemakkelijk te voet bereikbaar via een pad door het schaduwrijke bos. Het zandstrand is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen en is ideaal om zandkastelen te bouwen. Dit maakt het strand de ideale plek om te ontspannen en te zonnebaden of te genieten van een sportieve activiteit. Badmeesters zorgen de hele dag voor veiligheid.
ZWEMBAD
Vakantiegangers hebben toegang tot een olympisch zwembad en grote ligweiden met ligstoelen en parasols. Voor de kleintjes is er een zwemgedeelte met een lagune, eilanden, glijbanen en waterspelletjes. Er zijn ook massagestralen en een verwarmd zwembad, dat ook overdekt kan worden. De zwembadbar heeft een groot, smakelijk en gevarieerd aanbod en je kunt er in de schaduw een snack of een cocktail drinken.
LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt in Toscane. Het resort heeft veel te bieden, maar als je een Italiaans stadje aan de Etruskische kust wilt bezoeken, is San Vincenco een goede keuze. San Vincenzo ligt op ongeveer 8,5 km afstand. Je vindt er een mooi oud centrum en een paar restaurants. Als je het eiland Elba wilt bezoeken, moet je ongeveer 12,5 km rijden om bij de veerboot te komen.
GEZINSVRIENDELIJK
In het laag- en hoogseizoen zal een groep ervaren animatoren je verblijf op een zachte manier verlevendigen. Voetbal, tafeltennis, beachvolleybal, waterpolo en speltoernooien worden dagelijks georganiseerd. Het team organiseert ook aerobics, watergymnastiek en andere cursussen. Er is een miniclub voor kinderen en een juniorclub voor de ouderen. Er is ook een speeltuin en een avonturenpad. Je kinderen krijgen de kans om als hoofdrolspelers deel te nemen aan avondvoorstellingen. Ook worden er elke avond cabaret-, spelletjes- en logeeravonden georganiseerd, gevolgd door disco- en/of dansavonden. Er wordt een breed scala aan sportactiviteiten aangeboden. Multifunctionele velden (basketbal, volleybal, voetbal), tafeltennis en een volleybalveld staan tot je beschikking. Er is ook een leuke minigolfbaan. Gezinnen met kleine kinderen kunnen ter plaatse een babybedje of kinderstoel huren.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie tijdens de vakantie in vorm wil blijven, heeft keuze te over: voetbalveld, minivoetbalveld, beachvolleybal, fiets-, trekking- en joggingroutes. Bovendien stelt het animatieteam voor elke dag een gevarieerd fitnessprogramma samen met stretching, watergymnastiek en nog veel meer. Er is ook een zandveld waar beachvolleybal gespeeld kan worden. Fiets- en scooterverhuur is ook beschikbaar. Je kunt de prachtige regio op de fiets verkennen en genieten van het prachtige uitzicht.
BOODSCHAPPEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan dagelijkse artikelen vindt. Op het vakantiepark vind je ook een bazaar, een kledingwinkel, een souvenirwinkel, een tabak- en krantenwinkel, een geldautomaat en een apotheek met receptvrije medicijnen.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en kookpotten, evenals een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Het vakantiepark biedt ook een restaurant met een open grill en een pizzeria, een take-away, een buffetrestaurant Laguna "all you can eat", een fastfoodrestaurant, een fastfood snackbar, een ijssalon, twee cocktailbars en een disco. Als je liever gebruik maakt van half- of volpension, kun je dit ter plaatse boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Huisdieren zijn welkom, mits vooraf aangemeld bij de reservering. Er is slechts één huisdier toegestaan en het mag niet zwaarder zijn dan 35 kg. De klant is verplicht een borg van 120 euro te betalen wanneer hij een hond meeneemt. Als bij vertrek alles in orde is, krijgt de klant 100 euro van de borg terug en gaat er 20 euro naar het vakantiepark voor extra schoonmaak.
SPECIALEN
In het hoogseizoen rijdt er een treintje naar het zandstrand. Het vakantiepark beschikt over een EHBO-post, kluisjes en een internethoek. De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie wordt gecontroleerd op netheid. Voor eventuele klachten wordt Euro 50 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes worden besteld op het moment van boeking (tegen een vergoeding zoals aangegeven in de extra kosten) of moeten ze ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

2 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 111.66 km Flughafen Florenz (FLR)

111.66 km

Station 7 km Bahnhof

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE EN OMGEVING
San Vincenzo is een populaire badplaats en ligt in het prachtige Toscane. Met zijn lange zandstranden is de stad ideaal voor zonnige stranddagen voor het hele gezin. Als je op zoek bent naar rust en ontspanning, dan is dit de plek voor jou. Je kunt lange wandelingen maken bij zonsondergang of ontspannen fietsen. San Vincenzo heeft ook een jachthaven. In het voetgangersgebied kun je een ontspannen wandeling maken langs restaurants, boetiekjes en winkels. De omliggende steden bieden verschillende restaurants, cafés en disco's. Bestemmingen voor een dagtocht zijn interessante steden als Pisa, Lucca, Siena en Florence. Een bezoek aan het middeleeuwse stadje Volterra is ook zeker de moeite waard! Het Acqua Village met zijn glijbanen in Cecina Mare of het vrijetijds- en pretpark "Cavallino Matto" beloven ultiem zwemplezier voor het hele gezin. Het eiland Elba en de andere eilanden in het nationale park van de archipel, zoals Capraia, Pianosa, Giglio en Giannutri, zijn allemaal gemakkelijk te bereiken tijdens een dagtocht. Il Calidario is een goed uitgerust wellnesscentrum met een natuurlijke bron met een watertemperatuur van 36°C. De wijnroute biedt, naast wijnen van hoge kwaliteit, de mogelijkheid om de typische producten van het gebied te leren kennen en de karakteristieke specialiteiten te proeven, zoals olijfolie, honing, kaas en salami. Een dorp op de wijnroute is Bibbona, dat met zijn prachtige natuurpaden in het bos de ideale plek is voor liefhebbers van trektochten en mountainbikers. De beroemde Spiagge Bianche in Rosignano-Solvay (de witte stranden) met hun fijne, lichtgekleurde zand en blauwe zee liggen op slechts een paar kilometer afstand. Langs de kust kunnen verschillende watersporten worden beoefend en de wind, die vrij constant waait, heeft Vada tot een van de favoriete plekken gemaakt voor liefhebbers van zeilen, windsurfen en kitesurfen. De Secche van Vada, een deel van de zee met zeer ondiep water, trekt in elk seizoen visliefhebbers. De mogelijkheid om zeebodems te verkennen die rijk zijn aan flora en fauna en zich te vergapen aan de onvermoede natuurlijke en archeologische kenmerken maken het een ideale bestemming voor veel duikliefhebbers. Natuurliefhebbers kunnen het avonturenpark Il Giardino Sospeso bezoeken. Hier kun je een dag doorbrengen in het bos op acrobatische hangbruggen tussen de bomen.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Huisdier 8€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Airconditioning 5€p. Dag/aankomst, inclusief
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomstinclusief
Babybedje 3€p. Dag/a.aanvraag/aankomst te betalen, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst betaalbaar, inclusief
Eindschoonmaak voor huisdieren 20€ te betalen op aanvraag/bij aankomst inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458788

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458788.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven