Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Torroella de Montgri

Max.  5   gasten
24m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
24m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiecomplex Castell Montgri in L'Estartit aan de Costa Brava in Spanje. Het vakantiedorp ligt aan zee en is daarom ideaal voor gezinnen. Castell Montgri heeft een prachtig uitzicht over de baai en verschillende eilanden en heeft naast een groot kinderbad en zwembad ook een speeltuin, miniclub/animatieprogramma voor kinderen. Er is ook een animatieprogramma voor volwassenen, een breed scala aan sportactiviteiten, twee restaurants, twee bars, een take-away, een internetcafé, een crêperie, een pizzeria, fietsverhuur en een ijssalon. Wasmachines en wasdrogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten. Wifi is beschikbaar in het vakantiecomplex (tegen betaling).
De Happy Comfort accommodatie biedt plaats aan 5 personen en bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer staan nog twee bedden. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft een 4-pits gasfornuis, servies, bestek en kookpotten, evenals een koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wastafel en wc. Het halfoverdekte houten terras met tafel, stoelen, parasol en twee ligstoelen nodigt je uit om comfortabel te ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning, een reisbedje en een kinderstoel zijn ook beschikbaar tegen betaling (minstens een week voor aankomst reserveren). Een barbecue of elektrische bakplaat is beschikbaar. Op aanvraag kan halfpension of volpension ter plaatse geboekt worden. Een parkeerplaats is inbegrepen. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type huis hebben. .
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06.-06.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag of woensdag, het minimum verblijf is 7 nachten. In de overige periode is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het zandstrand heeft zowel een privéstrand met ligbedden en parasols (tegen betaling) als een groot vrij strand. Het langzaam aflopende zandstrand is vooral geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. In het hoogseizoen rijdt er meerdere keren per dag een interne bus naar het zandstrand, maar je kunt het ook gemakkelijk te voet bereiken. Er zijn veel watersportfaciliteiten beschikbaar voor gasten: Windsurfen, zeilen, kanoën; er worden privé- en groepssportcursussen georganiseerd door getraind personeel. Het strand is daarom de ideale plek om te ontspannen in de zon of te genieten van een van de vele sportactiviteiten die worden aangeboden.
ZWEMBAD
Vakantiegangers hebben toegang tot een enorm zwembad met een prachtig uitzicht over het landschap en grote ligweiden met ligstoelen (tegen betaling). Er is een heerlijk kinderbad met glijbanen voor de kleintjes.
GEZINSVRIENDELIJK
In het laag- en hoogseizoen zorgt een groep ervaren animatoren voor een gezellige sfeer. Voetbal, tafeltennis, beachvolleybal, boccia, waterpolo, tennis, boogschieten, kaarten en andere toernooien worden dagelijks georganiseerd. Het team organiseert ook aerobics, watergymnastiek en andere cursussen. Er is een miniclub voor kinderen. Uw kinderen krijgen de kans om als hoofdrolspelers deel te nemen aan avondvoorstellingen. Ook worden er elke avond cabaret-, spelletjes- en logeeravonden georganiseerd, gevolgd door disco- en/of dansavonden. Er wordt een breed scala aan sportactiviteiten aangeboden. Verschillende multifunctionele velden (basketbal, volleybal, voetbal), tafeltennis, bocciabanen, volleybalveld en tennisbanen staan ter beschikking van de gasten. Er is ook een prachtige minigolfbaan, een speelhal, pooltafels en tafelvoetbal.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie fit wil blijven tijdens de vakantie heeft keuze te over: tennisbanen, voetbalveld, minivoetbalveld, handbal, beachvolleybal, inline skaten, fietsen en boogschieten. Bovendien stelt het animatieteam voor elke dag een gevarieerd fitnessprogramma samen met stretching, aqua-aerobics en nog veel meer. Het resort heeft een eigen kapel, autoverhuur, autowasserij, eerstehulppost en massagesalon.
BOODSCHAPPEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan dagelijkse artikelen vindt. Er is ook een souvenirwinkel en een krantenkiosk.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en kookpotten, evenals een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Het vakantiecomplex heeft twee restaurants, twee bars, een snackbar, een pizzeria, een take-away, een crépérie en een ijssalon. Als je liever gebruik maakt van half- of volpension, kun je dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Eén huisdier van max. 35 kg is welkom na aanmelding bij de reservering. Bij het meebrengen van een hond is de klant verplicht een borg van 120 euro te betalen. Als bij vertrek alles in orde is, krijgt de klant 100 euro van de borg terug en gaat er 20 euro naar het vakantiepark voor extra schoonmaak.
SPECIALEN
Een clubpas is verplicht en kost 2 euro per persoon/verblijf en dient als borg die wordt terugbetaald.
De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie wordt gecontroleerd op netheid. Voor eventuele klachten wordt Euro 50 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes worden besteld op het moment van boeking (tegen een vergoeding zoals aangegeven in de extra kosten) of moeten ze ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 53 km Flughafen

53 km

Station 8 km Bahnhof

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het dorp L'Estartit ligt op loopafstand. Het vakantiecomplex ligt aan de voet van de berg Rocamura en heeft een prachtig uitzicht op de baai van L'Estartit.
STAD EN OMGEVING
Pittoreske vissersdorpjes, heerlijk eten, steile kliffen, prachtige stranden, kristalhelder water en natuurlijk de zon maken de Costa Brava (de ruige, wilde kust van Catalonië) tot een populaire vakantiebestemming. Iedereen komt aan zijn trekken aan de Costa Brava. Niet alleen zonaanbidders, maar ook feestgangers, wandelaars, mountainbikers en cultuurliefhebbers vinden hier alles wat hun hartje begeert. Ook het nachtleven is uitstekend! Het grootste pretpark van Europa, PortAventura, biedt iets voor het hele gezin. Verdeeld in verschillende gebieden (elk gebaseerd op steden in verschillende delen van de wereld) met achtbanen en attracties, heeft het enorme terrein ook een rustigere zone voor jonge kinderen. We raden ook een uitstapje aan naar Montjuic, een van de twee stadsbergen van Barcelona, die vlakbij de Ramblas ligt en waar zich een kasteelcomplex en een klein pretpark bevinden. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Je kunt met de auto of met de kabelbaan naar boven. De Sagrada Familia, hét symbool van Barcelona, is ook een must. Deze kathedraal, begonnen door Antoni Gaudi, is nog steeds in aanbouw en je moet hem in ieder geval een keer van de buitenkant bekijken.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Huisdier 8€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Airconditioning 5€p. Dag/aankomst, inclusief
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomstinclusief
Babybedje 3€p. Dag/a.aanvraag/aankomst te betalen, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst te betalen, inclusief
Eindschoonmaak voor huisdieren 20€ te betalen op aanvraag/bij aankomst inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team


meer informatie

Objectnummer: 458810

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458810.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven