Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Valbandon

Max.  6   gasten
24m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
24m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het mooie vakantiecomplex Bi Village in Fazana (Istrië). Het vakantiedorp grenst direct aan zee en is daarom ideaal voor gezinnen. Naast een geweldig groot kinderbad en een spraypark heeft het vakantiecomplex ook zwembaden voor zwemmers. Een miniclub/entertainment voor kinderen en een animatieprogramma voor volwassenen, evenals een geweldige speeltuin, een breed sportaanbod, restaurants, een supermarkt, een krantenkiosk en een bazaar zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Het goed uitgeruste strand nodigt je uit om te ontspannen. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegangers. Je kunt het centrum van Fazana gemakkelijk te voet bereiken via het voetpad langs de zee. Pula, met zijn bezienswaardigheid en belangrijkste attractie, het amfitheater, ligt op slechts een paar minuten rijden van het vakantiecomplex.
De Happy Easy accommodatie biedt plaats aan 6 personen (inclusief een kind tot max. 12 jaar/60kg) en bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden en een stapelbed. Er is nog een bed in de woonkamer. Alle ramen van de slaapkamers zijn voorzien van horren. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft een 4-pits gasfornuis, servies, bestek en kookpotten, evenals een koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wastafel en wc. Het halfoverdekte houten terras met tafel, stoelen en twee ligstoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning (gratis), reisbedje en kinderstoel (tegen betaling) zijn ook beschikbaar (minstens een week voor aankomst reserveren). Een elektrische barbecue is beschikbaar. Op aanvraag kan halfpension of volpension ter plaatse geboekt worden. Een parkeerplaats is inbegrepen. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type huis hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06.-6.09.24 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag of woensdag (minimum verblijf is 7 nachten). In de periode van 18.05-28.06.24 is het minimum verblijf 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Gedurende de rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het kiezelstrand direct naast het vakantiecomplex heeft zowel een privéstrand met ligstoelen en parasols als een groot open strand. Het langzaam aflopende strand is vooral geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Er zijn veel watersporten beschikbaar voor gasten, zoals windsurfen, zeilen, kanoën en de duikschool. Er is ook een "speeltuin op het water" voor kinderen. De ideale plek om te ontspannen terwijl u zonnebaadt of geniet van een van de vele sportactiviteiten. Een heerlijke maaltijd kan worden genoten in de schaduw van het Pineta Mare restaurant, dat een breed scala aan gerechten biedt.
ZWEMBAD
Er zijn verschillende zwembaden verspreid over het resort waar vakantiegangers van kunnen genieten. Elk zwembad voor zwemmers is verbonden met een kinderbad. Er zijn waterglijbanen en leuke waterspelletjes voor kinderen. Een spraypark biedt plezier en spelletjes voor de kleintjes. Voor ontspanning zijn er grote ligweiden met ligstoelen.
GEZINSVRIENDELIJK
In het hoogseizoen zal een groep ervaren entertainers je verblijf op een zachte manier opvrolijken. Elke dag worden er sporttoernooien en competities georganiseerd, zoals voetbal, volleybal, tennis, boccia en nog veel meer. Het animatieteam organiseert ook lichte gymnastiek, Pilates, aquagym, aerobics en stretching. Voor kinderen van 3-6 jaar is er de Flinky Club, voor de oudere kinderen de Teen Club (7-10) en voor de tieners van 11-15 jaar de Junior Club. Uw kinderen krijgen de kans om als hoofdrolspelers deel te nemen aan avondvoorstellingen. Elke avond wordt er fantastisch entertainment aangeboden door de entertainers in het theater. Als je wilt sporten, is er keuze genoeg. Voetbal, volleybal, tennis, boogschieten, boccia en tafeltennis zijn slechts enkele van de mogelijkheden.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie op vakantie in vorm wil blijven, heeft keuze te over. Voetbal, boccia, tafeltennis, boogschieten, biljart en volleybal zijn beschikbaar. Je hebt ook de mogelijkheid om te tennissen (tegen betaling). Daarnaast stelt het animatieteam voor elke dag een gevarieerd fitnessprogramma samen met lichte gymnastiek, Pilates, aquagym, aerobics en stretching. Op het strand kun je windsurfen, duiken, zeilen of kano's huren. Als je wilt paardrijden, kan dat op een paar minuten van het vakantiedorp. Fietsverhuur is ook beschikbaar.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft verschillende winkels waar je naar hartenlust kunt winkelen. Of het nu gaat om vers voedsel, alledaagse artikelen, kranten, souvenirs, strandartikelen of een wijnwinkel, je vindt er alles. Als je zin hebt in een nieuw kapsel, is er ook een kapper aanwezig.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en pannen, evenals een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Als je je culinair wilt laten verwennen, kan dat in een van de restaurants. Geniet van de typische specialiteiten van uitstekende vis en vlees, maar ook van de mediterrane keuken. Maak je liever gebruik van half- of volpension, dan kun je dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Eén huisdier van max. 35 kg is welkom na aanmelding bij de reservering. Bij het meebrengen van een hond is de klant verplicht een borg van 120 euro te betalen. Als bij vertrek alles in orde is, krijgt de klant 100 euro van de borg terug en gaat 20 euro naar het vakantiepark voor extra schoonmaak.
SPECIALEN
Het vakantiedorp heeft een eigen dokter. De eindschoonmaak dient door de huurder te worden gedaan. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie wordt gecontroleerd op netheid. Bij klachten wordt Euro 40 in rekening gebracht. Reisbedjes moeten worden besteld op het moment van boeking indien nodig (tegen een vergoeding zoals vermeld in de extra kosten) of moeten ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Koelkast
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 15 km Flughafen

15 km

Station 7 km Bahnhof

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt op slechts een paar meter van het strand, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. Je kunt het centrum van Fazana gemakkelijk te voet bereiken via het voetpad langs de zee.
STAD EN OMGEVING
Fazana - een klein vissersdorpje dat steeds populairder wordt. In de zomermaanden bezoeken talloze toeristen het dorp en profiteren van de prachtige strandpromenade. Een andere reden zijn zeker de beroemde Veli Brijun eilanden. Deze kunnen vrij bezocht worden, terwijl de andere eilanden deels in staats- en privébezit zijn en bewaakt worden. In het exotische dierenpark van het nationale park, in het noorden van het eiland Veli Brijun, kun je Nijlantilopen, lama's, zebra's, olifanten en vele andere diersoorten zien. In Fazana zelf vind je talloze culinaire hoogstandjes in de verschillende restaurants. De vele kleurrijke huizen en de gastvrijheid van de plaatselijke bevolking nodigen je uit om Fazana en zijn mooie straatjes te bezoeken en te verkennen. Als je geïnteresseerd bent in antiek, moet je zeker een bezoek brengen aan de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van de Karmel of de parochiekerk van Sint Kosma. Kortom, er is voor elk wat wils in Fazana. Een van de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden van de stad Pula is het amfitheater, dat werd gebouwd onder keizer Augustus en uitgebreid onder keizer Vespasianus. Het bood plaats aan ongeveer 23.000 mensen en is daarmee een van de grootste amfitheaters die door de Romeinen zijn gebouwd. Tussen de twee havensteden Umag en Pula liggen verschillende steden die zeker een bezoek waard zijn. Fazana, Rovinj, Vrsar, Porec of zelfs Pula en Umag zelf bieden talloze restaurants, winkelmogelijkheden en historische gebouwen die zeker een bezoek waard zijn. Verschillende pretparken zoals Istralandia, Aquacolors of het klimpark Glavani bieden geweldige mogelijkheden om plezier te hebben met het hele gezin. Voor natuurliefhebbers raden we een bezoek aan de Brijuni-eilanden of de Jama-Grotta Beradine aan. Visliefhebbers zijn in deze regio aan het juiste adres! Hier vind je allerlei soorten vis, die op veel verschillende manieren wordt bereid. Je vindt in Kroatië ook goede wijn. Dus als je jezelf wilt verwennen, ben je hier aan het juiste adres. S Avonds is er ook genoeg vermaak. Kroaten houden van feesten, muziek en gezelligheid, of het nu in een discotheek is, op de strandboulevard of in een klein steegje. Avondvertier is dus gegarandeerd. Het achterland van de kuststrook biedt veel bossen, fiets- en wandelpaden, dus rustzoekers en sportievelingen komen ook aan hun trekken. De beroemde weekmarkten worden meestal dagelijks gehouden in Porec, Rovinj en Pula.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Huisdier 8€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Kinderstoel 3€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inbegrepen
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomstinclusief
Kinderbedje 3€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief
Eindschoonmaak voor huisdieren 20€ te betalen op aanvraag/bij aankomst inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458819

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458819.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven