Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Rosolina

Max.  7   gasten
32m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
32m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiecomplex Rosapineta in Rosolina Mare. Het vakantiedorp ligt direct aan zee en heeft een privéstrand. Het vakantiecomplex is omgeven door groen aan het uiteinde van het Po Delta Park, vlakbij Chioggia en Pomposa. Het vakantiecomplex grenst direct aan zee en is daarom ideaal voor gezinnen. Het vakantiecomplex heeft een zwembad voor volwassenen, kinderbad met glijbaan, miniclub/animatie voor kinderen en een animatieprogramma voor volwassenen. Het resort heeft ook een speeltuin, restaurants, bars, supermarkt, fitnesscentrum, tennisbaan, voetbal, jeu de boules, minigolf, bowlen, kleiduivenschieten, fietsverhuur en een bazaar. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten. Wifi is beschikbaar. Een dagje naar het pret- en waterpark Mirabilandia/Mirabeach (vergelijkbaar met Europapark plus zwemplezier!!) in Ravenna is ideaal voor wie gewoon plezier wil maken.
De accommodatie Happy Plus biedt plaats aan 7 personen. De stacaravan is uitgerust met drie slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed (190 x 140 cm) en twee met 2 eenpersoonsbedden (190 x 70 cm). Er is slaapgelegenheid voor een extra persoon in de woonkamer. De Mobilehome Happy Plus heeft een woonkamer en een open keuken met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vriesvak. Een Italiaans espressopotje is aanwezig. De stacaravan heeft een badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. Alle kamers hebben stopcontacten en alle slaapkamerramen zijn voorzien van horren. Het halfoverdekte houten terras met tafel, stoelen, 2 ligstoelen en een elektrische barbecue nodigt uit om te ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. Airconditioning en reisbedjes/kinderstoelen (tegen betaling) zijn beschikbaar (minstens een week voor aankomst reserveren). Halfpension of volpension kan op verzoek ook ter plaatse worden geboekt. De parkeerplaats is inbegrepen. Let op: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06.-06.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag. In de periode van 18 mei tot 28 juni 2024 is de minimale verblijfsduur 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de overige periode is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het zandstrand direct naast het vakantiecomplex heeft zowel een privéstrand met ligstoelen en parasols als een groot open strand. Het strand loopt langzaam af en is daarom geschikt voor gezinnen en kinderen. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan watersporten zoals windsurfen, zeilen, kanoën en waterfietsen. Er is ook een beachvolleybalveld op het strand. Dit maakt het strand de ideale plek om te ontspannen en te zonnebaden, een zandkasteel te bouwen of deel te nemen aan een van de vele sportactiviteiten. De strandbar is van 's ochtends tot 's avonds geopend en biedt je de mogelijkheid om te genieten van een verfrissend drankje of een lichte snack. Badmeesters zorgen de hele dag voor veiligheid op het strand.
POOL
De twee zwembadcomplexen liggen beide direct tegenover de zee en bieden gasten zwembaden voor volwassenen en kinderen en een waterglijbaan voor kinderen in één zwembadcomplex. Een whirlpool garandeert volledige ontspanning voor volwassen gasten. Voor ontspanning zijn er grote ligweiden met ligstoelen beschikbaar. De zwembaden liggen op terrassen in een licht verhoogde positie zodat je kunt genieten van het uitzicht op zee.
GEZINSVRIENDELIJK
Tijdens de zomermaanden juni-augustus zal een groep ervaren entertainers je verblijf op een zachte manier opvrolijken. Het animatieteam biedt entertainment met wedstrijden, spelletjes, dansen en verschillende evenementen. Laat je verrassen! Er is animatie voor alle leeftijden. Er is een miniclub voor kinderen van 4 tot 9 jaar (en een juniorclub voor oudere kinderen in het hoogseizoen). Je kinderen zullen veel plezier hebben en de kans krijgen om veel nieuwe vriendjes te maken. Er is ook een speeltuin beschikbaar. Reisbedjes/kinderstoelen zijn beschikbaar (tegen betaling) (reserveren bij reservering).
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie fit wil blijven tijdens de vakantie heeft keuze te over: aquagym, fitnessruimte, tennis, voetbal, beachvolleybal, basketbal, tafeltennis, kleiduivenschieten of boccia. Er is ook een bowlingbaan en een prachtige midgetgolfbaan. Op het strand kunnen windsurfen, zeilboten, waterfietsen en kano's worden gehuurd. Fietsverhuur is ook beschikbaar. Na de avondshow biedt het animatieteam muziek en dans.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan dagelijkse artikelen vindt. Er zijn ook verschillende winkels waar je kranten, speelgoed, tabaksproducten en kleding kunt kopen.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen en een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Als je niet elke dag zelf wilt koken, kun je jezelf culinair laten verwennen in een van de restaurants. Maak je liever gebruik van half- of volpension, dan kun je dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig). Het centrum van Rosolina Mare, waar je je culinair kunt laten verwennen, ligt op slechts een paar minuten lopen.
HUISDIEREN
Eén huisdier van max. 35 kg is welkom na aanmelding bij de reservering. De huurder is verplicht een borg van 120 euro te betalen als er een hond wordt meegenomen. Als bij vertrek alles in orde is, krijgt de huurder 100 euro van de borg terug en wordt 20 euro ingehouden voor extra schoonmaak.
SPECIALE
De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie zal worden gecontroleerd op netheid. Bij klachten wordt Euro 40 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes op het moment van boeking worden besteld (tegen een vergoeding zoals vermeld in de bijkomende kosten) of ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

2 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 46.77 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

46.77 km

Station 13 km Bahnhof

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp grenst direct aan het strand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het centrum van Rosolina Mare, ideaal om te wandelen of te winkelen, ligt op slechts een paar minuten lopen.
LOCATIE EN OMGEVING
Rosolina Mare ligt ongeveer 40 kilometer ten zuiden van Venetië aan de prachtige Adriatische kust. Rosolina Mare betovert met zijn unieke landschap, tussen zee, dennenbos, de monding van de rivier de Adige en de lagune van de Po Delta. De habitats van de Po Delta zijn fascinerend divers, rijk aan wilde dieren en zeldzame plantensoorten. Tussen valleien, lagunes, duinen en wetlands ontdek je flora en fauna die van een georganiseerde of individuele reis naar de Po Delta een onvergetelijke ervaring maken. Rosolina Mare heeft ook een groot aanbod aan winkels, restaurants en gelateria's. Het nachtleven met pubs en straatartiesten is een gezellige manier om de dag af te sluiten. In het centrum vind je ook een brede, gezinsvriendelijke promenade en een park. Tijdens het vakantieseizoen worden er tal van culturele evenementen georganiseerd, terwijl liefhebbers van excursies op zee ook kunnen gaan makreelvissen. Rosolina Mare is ook het ideale vertrekpunt voor talloze excursies in de omgeving. Je kunt in korte tijd beroemde kunststeden als Venetië of Padua bereiken. Of bezoek het pittoreske vissersstadje Chioggia, op slechts een half uur rijden. Het wordt niet voor niets Klein Venetië genoemd. De paleizen en kanalen met hun vele bruggen doen denken aan Venetië. De levensstijl in Chioggia is echter veel gemoedelijker. De botanische tuin in het idyllische vissersdorpje Porto Caleri op het puntje van het schiereiland is ook zeker een bezoek waard. Voor wie liever een dag vol plezier heeft, raden we een dagtocht aan naar het pret- en waterpark Mirabilandia/Mirabeach (vergelijkbaar met Europapark plus zwemplezier!!) in Ravenna.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Airconditioning 5€p. Dag/aankomst tegen betaling, inbegrepen
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomstinclusief
Babybedje 3€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst te betalen, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst te betalen, inclusief
Huisdier 4€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Eindschoonmaak huisdier 20€ te betalen bij aanvraag/aankomst inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458823

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458823.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven