Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Lloret de Mar

Max.  6   gasten
32m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
32m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het prachtige vakantiecomplex Cala Canyelles. Het vakantiedorp ligt op een heuvel aan de Costa Brava niet ver van Lloret de Mar en biedt een prachtig uitzicht op zee. Het resort ligt op loopafstand van de zee, waardoor het ideaal is voor gezinnen. Het animatieteam zorgt de hele dag door voor entertainment met verschillende spelletjes, sporten en zwembadspelletjes. S Avonds zijn er verschillende avondshows. Er is ook een speeltuin voor je kinderen en een zwembad waar ze zich kunnen uitleven. Het resort heeft een kleine supermarkt met een bakker, een bar, een restaurant, een internetpunt en een shuttletreintje dat je op gezette tijden naar zee brengt. Wifi is beschikbaar in het complex.
De Happy Premium accommodatie biedt plaats aan 6 personen. De stacaravan bestaat uit een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en twee kinderslaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Alle ramen van de slaapkamers zijn voorzien van horren. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft een 4-pits gasfornuis, servies, bestek en kookpotten, evenals een koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wastafel en wc. Het halfoverdekte houten terras met een elektrische barbecue of een elektrische grillplaat, tafel en stoelen nodigt je uit om comfortabel te ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning (inbegrepen), beddengoed, reisbedje / kinderstoel (tegen betaling) zijn ook beschikbaar (boek ten minste een week voor aankomst). Op aanvraag kan halfpension of volpension ook ter plaatse worden geboekt. Een parkeerplaats is inbegrepen. Let op: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 20.07-23.08.24 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag of woensdag (minimum verblijf is 7 nachten). In de periode van 29.06.-19.07.24 is de minimale verblijfsduur 7 dagen (dagelijkse aankomst mogelijk). Gedurende de rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
De pendeltrein brengt je elke 30 minuten rechtstreeks van het vakantiecomplex naar het prachtige vrije zandstrand van Cala Canyelles, dat langzaam afloopt in het kristalheldere water. Je kunt natuurlijk ook te voet naar het strand gaan. Direct naast het vrije strand ligt ook een stuk strand waar ligbedden en parasols gehuurd kunnen worden. Er is genoeg ruimte aan de kust om te relaxen en de kinderen zorgeloos te laten spelen of een strandwandeling te maken. Er is ook een strandbar waar je verkoeling kunt zoeken op een warme dag.
ZWEMBAD
Het vakantiecomplex heeft een zwembad voor volwassenen of oudere kinderen met een klein apart zwembad voor jongere kinderen. Ligstoelen en parasols zijn beschikbaar voor gasten rond het zwembad. Het animatieteam vermaakt je bij het zwembad met zwembadspelletjes, aquagym en aquadans. Er is ook een bar bij het zwembad waar je kunt genieten van een verfrissend drankje op een warme dag in de zon.
GEZINSVRIENDELIJK
Een professioneel animatieteam biedt plezier en entertainment bij het zwembad voor het hele gezin. S Avonds gaat het entertainment verder met verschillende shows. Voor de kinderen is er ook een speeltuin waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Een reisbedje en kinderstoel kunnen gehuurd worden indien nodig (gelieve te reserveren bij boeking).
VRIJE TIJD EN SPORT
Als je fit wilt blijven op vakantie, kun je meedoen aan het fitnessprogramma dat wordt georganiseerd door het animatieteam. Op het strand kun je duiken, snorkelen of andere watersporten uitproberen. Als je zin hebt in nog meer sportieve activiteiten, zijn er andere sportmogelijkheden in de buurt, zoals tennis, golf of paardrijden.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een eigen supermarkt met levensmiddelen en dagelijkse artikelen. Er is ook een bakkerij, dus je hoeft ook op vakantie niet zonder vers brood te zitten.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen en een koelkast met vriesvak. Je vindt allerlei boodschappen in de dorpssupermarkt, zodat je zelf kunt koken op vakantie. Als je niet wilt koken op vakantie, kun je je culinair laten verwennen in het restaurant van het resort. Natuurlijk zijn er ook andere restaurants in Lloret de Mar.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan.
SPECIALEN
Elke 30 minuten rijdt er een pendeltrein naar het strand.
De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie zal worden geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat het schoon is. Bij klachten wordt Euro 50 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes worden besteld op het moment van boeking (tegen een vergoeding zoals aangegeven in de extra kosten) of moeten ze ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 30 km Flughafen

30 km

Station 12 km Bahnhof

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
De heuvellocatie van het vakantiedorp biedt een prachtig uitzicht op de blauwe zee van de Cala Canyelle baai beneden en is perfect om de levendige Spaanse kust te ontdekken. Het vakantiedorp ligt aan de Costa Brava op slechts 4 kilometer van Lloret de Mar. Het ligt ook heel dicht bij het strand.
LIGGING EN OMGEVING
Een wandeling langs de zee leidt van Cala Canyelles in de ene richting naar de naburige stad Tossa de Mar en in de andere richting naar het centrum van Lloret de Mar. Voor de terugweg vanuit Tossa kun je de boot met glazen bodem nemen, waarvan de bodem je in staat stelt om de onderwaterwereld van de Middellandse Zee te bekijken. Het charmantste deel van Tossa de Mar, de oude stad, wordt omringd door dikke kasteelmuren die deel uitmaken van het stadsfort La Vila Vella en het centrum een middeleeuwse sfeer geven. In het centrum vind je veel winkels en cafés, maar ook talloze restaurants waar je de typische visgerechten van de streek kunt proberen. Als je op zoek bent naar actie, moet je zeker een dag doorbrengen in het Waterpark in Lloret de Mar. Het staat garant voor plezier voor het hele gezin. Er is ook een fantastische kartbaan in Lloret de Mar waar je tegen elkaar kunt racen. Voor uitgaan raden we Lloret de Mar aan, vooral voor jongeren, met zijn vele bars en disco's. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de cultuur van het land heeft Lloret de Mar ook veel te bieden. De kerk van Sant Romà bijvoorbeeld, gebouwd in Catalaanse art-nouveaustijl en ingewijd in 1522, maakt indruk op zowel de lokale bevolking als bezoekers. De kerk werd oorspronkelijk gebouwd om bescherming te bieden tegen piraten, maar werd in de 19e eeuw door Indianos verbouwd in zijn huidige stijl. Een van de schilderachtige hoogtepunten in Lloret de Mar is de Santa Clotilde Gardens, een adembenemend park op de kliffen met een uniek uitzicht over de zee. De Italiaanse renaissancestijl is hier op veel plaatsen te bewonderen en de kleine vijvers en fonteinen maken de romantische sfeer compleet. Terrassen, bruggen en beeldhouwwerken ingebed in prachtige bloemperken, struiken, heggen en allerlei soorten groen zorgen voor een ontspannende excursie.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Kinderbedje 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Handdoeken 2€p.pers. en wissel/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Bedlinnen 2€p.pers. en wissel/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 458833

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458833.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven