Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Jesolo Lido

Max.  7   gasten
32m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
32m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiecomplex Jesolo Camping Village in Jesolo Pineta. Het vakantiecomplex ligt in het frisse en rustige dennenbos van Jesolo en grenst direct aan zee, waardoor het ideaal is voor gezinnen. Het resort heeft een groot zwembad met een waterpartij en een glijbaan en biedt jong en oud de mogelijkheid om zich uit te leven en plezier te maken. Er is een speeltuin en een animatieteam om de kleintjes te vermaken met spelletjes en een miniclub/entertainmentprogramma. Volwassenen krijgen ook een kleurrijk programma aangeboden met talloze activiteiten. Het resort biedt gasten ook vele voorzieningen zoals een restaurant, pizzeria, supermarkt, bazaar en een sportruimte. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegangers. Ontspanning wordt geboden door de ontspanningsruimte, waar massages en ontspannende behandelingen worden aangeboden. De stad Jesolo strekt zich uit over 15 kilometer zandstrand en staat ook bekend om de langste voetgangerszone van Europa. 10 kilometer aan bars, restaurants, winkels, disco's en ijssalons staan garant voor ontspanning en plezier. Vanuit Jesolo kun je ook gemakkelijk Venetië bereiken.
De stacaravan Happy Premium is modern, licht en comfortabel ingericht. De accommodatie biedt plaats aan maximaal 7 personen inclusief baby's en bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee kinderkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Er is een slaapbank in de woonkamer. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in de woonkamer en heeft een 4-pits gasfornuis, gootsteen, bestek, servies, Italiaanse espressopot en een koelkast met vriesvak. De stacaravan heeft een badkamer met douche, wc en wastafel of een badkamer met douche en wastafel en een aparte wc. Het halfoverdekte houten terras met tafel en stoelen nodigt uit tot ontspannen in alle comfort, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Gasten hebben 2 ligstoelen en een elektrische barbecue tot hun beschikking. Airconditioning is inbegrepen. Reisbedjes, kinderstoelen en beddengoed zijn ook beschikbaar tegen een vergoeding (gelieve te reserveren tijdens het reserveren). Een parkeerplaats is inbegrepen. Halfpension of volpension kan op verzoek ook ter plaatse worden geboekt. Reistijd vanaf de Ital. Grens ca. 3,5u. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
In de periode van 29.06.-6.09.24 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag en de minimale verblijfsduur is 7 nachten. In de periode van 18.05.-28.06.24 is het minimum verblijf 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Gedurende de rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het zandstrand direct naast het vakantiecomplex heeft zowel een privéstrand met ligstoelen en parasols als een groot vrij zandstrand. Het strand loopt langzaam af en is daarom ook geschikt voor gezinnen en kinderen. Dit maakt het strand de ideale plek om te ontspannen in de zon, een boek te lezen, een zandkasteel te bouwen, te zwemmen of gewoon lekker weg te dromen. Je hebt ook de mogelijkheid om te surfen. Badmeesters zorgen de hele dag voor veiligheid.
POOL
Vakantiegasten hebben een groot zwembad tot hun beschikking, waar volwassenen en kinderen kunnen afkoelen en plezier maken. Voor de kleintjes is er een waterglijbaan. Het zwembad is ook uitgerust met een waterpartij en nekmassages. Een grote ligweide met ligstoelen is gratis beschikbaar om te ontspannen. Bij de zwembadbar kun je genieten van een verfrissend drankje of een lichte snack.
GEZINSVRIENDELIJK
Het vakantiecomplex is autovrij en daarom bijzonder geschikt voor een vakantie met kinderen. In het laag- en hoogseizoen zorgt een groep ervaren, meertalige animatoren voor een gezellige sfeer. Elke dag worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals aerobics, aquagym of beachvolleybal. Laat de entertainers je besmetten met humor en plezier. Er is een miniclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar, die je kinderen tal van activiteiten en plezier biedt. Elke avond zijn er ook verschillende entertainmentprogramma's zoals cabaret, spelletjesavonden en disco's. Laat je verrassen en sluit de avond vrolijk af.
VRIJE TIJD EN SPORT
Als je op vakantie in vorm wilt blijven, heb je keuze te over. Of je nu wilt volleyballen, tafeltennissen of spinnen, er zijn genoeg mogelijkheden. Het animatieteam stelt ook voor elke dag een gevarieerd fitnessprogramma samen met aerobics en aquagym. Als je van fietsen houdt, is er ook een fietsverhuur beschikbaar. Paardrijden is maar een paar minuten rijden met de auto. Of wat dacht je van een lange wandeling? Jesolo staat bekend om de langste voetgangerszone van Europa.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan alledaagse artikelen vindt. Er is ook een bazaar waar je kranten en tabaksproducten kunt kopen.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen en een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van half- of volpension. Je kunt dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan. Voor gasten die een hond willen meenemen, is hetzelfde model beschikbaar in de huisdierenzone onder objectnummer 3640.
SPECIALEN
De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie wordt gecontroleerd op netheid. Voor eventuele klachten wordt Euro 50 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes worden besteld op het moment van boeking (tegen een vergoeding zoals aangegeven in de extra kosten) of moeten ze ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

2 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 40 km Flughafen

40 km

Station 19 km Bahnhof

19 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex grenst direct aan het strand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het centrum van Jesolo is zeer gemakkelijk te bereiken en ook Venetië is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
LIGGING EN OMGEVING
Jesolo ligt ongeveer 16 kilometer ten noordoosten van Venetië aan de prachtige Adriatische kust. Het is verdeeld in twee gebieden. Lido di Jesolo aan de lagune van Venetië en Jesolo Paese ongeveer 2 kilometer landinwaarts. Jesolo biedt een uitstekende service, niet in de laatste plaats dankzij de meer dan honderd jaar lange traditie als vakantieoord aan de Adriatische Zee. Naast het prachtige gouden zandstrand kunnen gasten ook genieten van een breed scala aan sportfaciliteiten. De stad Jesolo strekt zich uit over 15 kilometer zandstrand en staat ook bekend om de langste voetgangerszone van Europa. 10 kilometer aan bars, restaurants, winkels, disco's en ijssalons staan garant voor ontspanning en plezier. Jesolo ligt ook binnen handbereik van een van de mooiste steden ter wereld, Venetië. Als je een dag vol avontuur en plezier wilt, raden we je het waterpark "Aqualandia" in Jesolo aan, dat veel meer is dan een klassiek waterpark. Het is een echt amusementseiland georganiseerd in themagebieden met 26 attracties in het water (waaronder een van de langste glijbanen ter wereld) en boven water. Het attractiepark "Jesolandia" is iets droger en wie het liever wat rustiger aan doet, kan terecht in "Sealife". Beide bevinden zich ook in Jesolo. Jesolo biedt niet alleen plezier en vermaak, maar heeft natuurlijk ook een aantal bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld de 48 meter hoge vuurtoren van Jesolo, die tussen 1948 en 1950 werd gebouwd op de plek van de oude vuurtoren uit 1840. Vandaag de dag kenmerkt het de skyline van Jesolo aan de kust van Lido di Jesolo aan de monding van de Sile. Hoewel het zich in de gemeente Cavllino-Treporti op de westelijke oever van de Sile bevindt, draagt het de naam Jesolo Lighthouse. De Torre del Caligo is ook een bezoek waard. Het zijn de overblijfselen van een middeleeuwse toren gebouwd door de Venetianen in de buurt van Jesolo. Elke vrijdag is er markt in Jesolo op het Kennedyplein. Hier vind je zo'n beetje alles wat je nodig hebt voor het leven en nog veel meer. Geniet van de kleurrijke drukte terwijl je langs de marktkraampjes slentert. Jesolo is ook het ideale vertrekpunt voor talloze excursies in de omgeving. De beroemde kunststad Venetië bereik je in minder dan een uur. Kom in de romantische stemming tijdens een gondeltocht, slenter door de kronkelende steegjes, steek de Rialtobrug over en bezoek het San Marcoplein en het beroemde Dogenpaleis. Padua is ook gemakkelijk te bereiken vanuit Jesolo. Bezoek de basilieken van Santa Giustina en Sant' Antonio en de Scrovegni-kapel, die bijzonder interessant zijn. Een wandeling door de botanische tuin of over het centrale plein Prato della Valle is net zo prachtig. Galileo Galilei doceerde ooit aan de universiteit van Padua. Waarom zou je die ook niet bezoeken, want het is een van de oudste universiteiten ter wereld.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/aanvragen/aankomst tegen betaling, inclusief
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst te betaleninclusief
Kinderbedje 3€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 458863

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458863.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven