Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Cesenatico

Max.  5   gasten
34m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
34m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantiepark Cesenatico (bij Rimini) ligt aan de Adriatische kust en grenst direct aan het prachtige zandstrand. Dit vakantiedorp beschikt over een zwembad, animatie, miniclub, restaurant, pizzeria, een eigen supermarkt, speeltuin, dokterspost, kapper, wellnesscentrum en vele sportfaciliteiten (tennis, voetbal, etc.), evenals een breed zandstrand met ligstoelen en parasols, waardoor je een perfecte vakantie met je gezin hebt. De prachtige oude stad met de boothaven ligt op slechts 1,5 km afstand. Binnen een paar kilometer bereik je ook bekende plaatsen zoals Rimini, Riccione of een van de beroemde pretparken aan de Adriatische kust (Mirabilandia, Aquafun, Italia in Miniatura, Fiabilandia, Oltremare, Le Navi). Voor kunstliefhebbers liggen de kunststeden Ravenna (met zijn basilieken en lichtgevende Byzantijnse mozaïeken), Faenza (met zijn onnavolgbare keramiek in het Internationale Keramiekmuseum) of de wereldberoemde Republiek San Marino op slechts een paar minuten afstand. Het vlakke terrein maakt de regio ook interessant voor fietstochten.
De stacaravan Giove, gebouwd in 2021, is ontworpen voor maximaal 5 personen, waaronder ten minste één kind. Het heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een tweede kamer met nog een tweepersoonsbed en een dwarsbed erboven, de ramen zijn voorzien van horren. De woonkamer heeft een tv en een kitchenette met een 4-pits gasfornuis, Italiaans mokka-apparaat, pannen, potten, servies en bestek en een koelkast. De accommodatie heeft twee badkamers met wc, douche en wastafel. Het overdekte houten terras met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Een droogrek is beschikbaar. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen. Kinderbedjes en kinderstoelen zijn ook gratis beschikbaar (gelieve te reserveren bij de reservering). Airconditioning inbegrepen, barbecue toegestaan (gas of elektrisch) een parkeerplaats binnen het complex is ook inbegrepen. Reistijd bij de ital. Grens ca. 3,5u. Op aanvraag kan halfpension of volpension ook ter plaatse worden geboekt. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 15.06.-07.09.2024 is de minimale verblijfsduur 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de resterende periode is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het vakantiepark grenst direct aan het zandstrand en is daarom ideaal voor gezinnen met kinderen. Het brede, langzaam aflopende zandstrand maakt zwemmen ook erg aangenaam. Er zijn toiletten en douches op het strand. Restaurants en bars/gelateria zijn beschikbaar voor verfrissingen. Naast een groot vrij zandstrand zijn er ook ligbedden en parasols te huur.
ZWEMBAD
Cesenatico Village biedt drie fantastische zwembaden, een groot zwembad, een middelgroot zwembad en een kinderbad voor onze jongste gasten. We bieden ook twee whirlpools. Met verfrissende essences en instelbare jetdruk zal elke ontspanning na een bewogen dag een genot voor je zijn. Verfrissende drankjes, ijs en heerlijke snacks wachten op je bij de kiosk. De zwembaden zijn elke dag geopend van eind mei tot begin september
GEZINSVRIENDELIJK
Het gemotiveerde en goed opgeleide miniclubteam zorgt voor kinderen vanaf 3 jaar. Volwassenen kunnen de dag beginnen met zachte gymnastiek op het strand. Sporttoernooien en gezelschapsspelletjes op het strand zijn ook altijd leuk. S Avonds kun je je verheugen op cabaret, muziek en groepsdansen. Bij slecht weer vinden de evenementen natuurlijk plaats in ons overdekte openluchttheater. Niet te vergeten is de babydans voor onze kleine gasten. Een speciaal ingestudeerde kinderdans. Natuurlijk hoef je niet deel te nemen aan ons gevarieerde vrijetijdsprogramma. En je kunt ontspannen met een koel drankje in de schaduw.
VRIJE TIJD EN SPORT
Het vakantiedorp biedt een breed scala aan sportieve activiteiten, zowel op het strand (beachvolleybal) als binnen het resort, zoals het voetbalveld of het volleybalveld. Er is ook een tennisbaan.
WINKELEN
In de goed gesorteerde supermarkt vind je vers fruit en verse groenten, brood, vleeswaren, kaas en kruidenierswaren. Het resort heeft ook een bazaar met tabaksproducten, kranten, kinderspeelgoed, strandkleding, souvenirs en kampeerartikelen.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en pannen. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van half- of volpension tegen gunstige voorwaarden. Je kunt dit ter plaatse reserveren (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Max. 2 huisdieren zijn toegestaan en moeten bij boeking worden aangemeld. Gevaarlijke hondenrassen zijn niet toegestaan (met name Pittbull, Rottweiler, Cane Corso, Mastino Napoletano, Bulldog, Dogo Argentino, sommige Duitse herderrassen).
SPECIALE
-
AANKOMST
Je ontvangt gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Koelkast
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 31.55 km Flughafen Rimini (RMI)

31.55 km

Station 1 km Bahnhof

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp ligt direct aan het strand, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. De oude stad ligt op een comfortabele 1,5 km afstand.
LIGGING EN OMGEVING
Cesenatico ligt ca. 20 km ten noorden van Rimini aan de prachtige Adriatische kust. In het centrum ligt de prachtige, oude haven, waar je een ontspannen wandeling kunt maken langs het havenkanaal. Het levendige oude centrum is ook een bezoek waard. Hier vind je veel visrestaurants en andere bars en disco's. Elke vrijdag en dinsdag zijn er markten met allerlei kraampjes. Als je iets cultureels wilt beleven, kun je een bezoek brengen aan het Antiquarium met archeologische vondsten, het Marinemuseum of de kunstgalerie in Cesenatico. De regio Cesenatico is een goed uitgangspunt voor excursies. Vlakbij ligt de stad San Marino, die op de Monte Titano ligt en is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed, en Rimini, waar het Cattolica Aquarium ligt. Als je met kinderen reist, moet je zeker een bezoek brengen aan het waterpark Atlantica in Cesenatico. Het park biedt veel plezier met talloze glijbanen en andere attracties. Dierenliefhebbers zullen dol zijn op de Safari Zoo in Ravenna, waar je leeuwen, giraffen en vele andere diersoorten kunt bezoeken. Ook in Ravenna is het pretpark Mirabilandia, dat garant staat voor plezier voor het hele gezin met zijn vele attracties! Cesena is de thuisbasis van een andere UNESCO-attractie, de Malatesta Bibliotheek, de oudste volledig bewaard gebleven gemeentelijke bibliotheek in Europa.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 70

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Babybedje incl. op aanvraag, inbegrepen
Kinderstoel incl. op aanvraag, inbegrepen
Huisdier 5€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Eindschoonmaak huisdier €50 te betalen op aanvraag/bij aankomst, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Objectnummer: 458869

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458869.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven