Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Ferrara

Max.  6   gasten
24m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
24m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiedorp Vigna sul Mar in het vakantieoord Lido di Pomposa. Het centrum van Lido di Pomposa ligt op slechts 500 meter van het resort. Deze kust is ideaal voor een vakantie aan zee met kleine kinderen dankzij de speeltuinen op elke hoek en andere attracties. Het vakantiedorp grenst direct aan het brede, langzaam aflopende privéstrand. Het vakantiedorp heeft twee grote zwembaden, waarvan één rond zwembad met een diameter van 30 meter. Er is ook een peuterbad voor de kleintjes. Het professionele animatieteam zorgt voor entertainment voor jong en oud. Een miniclub is ook gratis beschikbaar. Wifi inbegrepen (beperkt 500MB per persoon vanaf 16 jaar). Je kunt heerlijk dineren in het restaurant van het vakantiepark of bezoek een van de vele visrestaurants in Porto Garibaldi en Comacchio. Het vakantiedorp heeft alle voorzieningen voor een perfecte gezinsvakantie. Er zijn verschillende sportfaciliteiten, een supermarkt en een restaurant. Het vakantiedorp is niet alleen gemakkelijk bereikbaar, het is ook zeer goed geografisch gelegen. Dagtochten naar Venetië, Chioggia, Bologna, Ferrara en Ravenna zijn gemakkelijk mogelijk. Het recreatie- en pretpark Mirabilandia ligt ook op slechts 40 minuten rijden met de auto. Dankzij het vlakke karakter van het landschap is dit gebied ideaal voor fietstochten met het hele gezin. Fietsen zijn te huur.
De lichte en ruime Happy Easy stacaravan is geschikt voor 6 personen (inclusief een kind tot max. 12 jaar/60kg) en heeft een moderne inrichting en een gezellige sfeer. Je zult je er meteen thuis voelen. De stacaravan is verdeeld in een slaapkamer met een tweepersoonsbed (190 x 140 cm) en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (190 x 70 cm) en een opklapbed (voor één persoon tot een maximale lengte van 150 cm of 60 kg). Er is nog een slaapplaats in de woonkamer (uitklapbare bank). Het keukentje heeft een koelkast, een 4-pits gasstel, stopcontacten en alles wat je nodig hebt voor 6 personen, van potten en pannen tot serviesgoed. De badkamer is uitgerust met een douche, wc en wastafel. Alle ramen van de slaapkamers zijn voorzien van horren. Het gezellige, verhoogde houten terras met tafel, stoelen, gazebo, 2 ligstoelen en een elektrische barbecue nodigt je uit om te ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. Reisbedjes/kinderstoelen zijn beschikbaar tegen een vergoeding (minstens een week voor aankomst reserveren). Op aanvraag kan halfpension of volpension ter plaatse geboekt worden. Een parkeerplaats is inbegrepen. Let op Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06.-06.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag en het minimum verblijf is 7 nachten. In de periode van 18 mei tot 28 juni 2024 is het minimum verblijf 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de resterende periode is het minimumverblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het heldere en brede zandstrand direct naast het vakantiecomplex is licht glooiend en ook toegankelijk met kinderwagens en rolstoelen. Het strand is goed uitgerust en er zijn verschillende sportfaciliteiten beschikbaar op het strand, zoals watergymnastiek, beachvolleybal, boccia en kanoën. Het animatieteam en het miniclubteam organiseren ook activiteiten bij het zwembad.
POOL
Je kunt het zwembad alleen betreden met een pasje. Hiervoor betaal je een borg van 13 euro, die je terugkrijgt als je het pasje in perfecte staat inlevert. Er is een rond zwembad met een diameter van 30 meter en een rechthoekig zwembad van 25 x 12 meter. Voor de kleintjes is er een kinderbadje met een diepte van 50 cm. De ligweide garandeert je een ontspannen vakantie.
GEZINSVRIENDELIJK
Een team van internationale entertainers verheugt zich erop om volwassenen en kinderen tijdens hun verblijf te vermaken met een gevarieerd sport- en animatieprogramma: Latin dance, aquagym, sportcursussen en toernooien, spelletjes op het strand en bij het zwembad. S Avonds wordt u vermaakt met cabaret, shows, pianobar, karaoke en themafeesten. Voor de kleintjes is er de miniclub.
VRIJE TIJD EN SPORT
Er zijn verschillende sportfaciliteiten beschikbaar, zoals een voetbalveld, beachvolleybalveld en tafeltennistafels. Er zijn ook toernooien, spelletjes en aquagym op het strand en in het resort. Je kunt ook gebruikmaken van verschillende huurmogelijkheden: Fietsverhuur, Nordic Walking uitrusting, kitesurfen en duiken (tegen betaling).
WINKELEN
Het vakantiedorp heeft zijn eigen goed gesorteerde winkel met verse groenten en fruit, brood, vleeswaren, kaas en vele andere boodschappen.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en pannen. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Er is ook een restaurant en een pizzeria met steenoven (biedt ook pizza's om mee te nemen). Natuurlijk kun je ook gebruik maken van halfpension of volpension tegen gunstige voorwaarden. Deze kunnen ter plekke worden geboekt (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Huisdieren zijn welkom, mits ze vooraf worden aangemeld bij de reservering. Er is slechts één huisdier toegestaan en het mag niet meer wegen dan 35 kg. De klant is verplicht een borg van 120 euro te betalen als hij een hond meeneemt. Als bij vertrek alles in orde is, krijgt de klant 100 euro van de borg terug en gaat er 20 euro naar het vakantiepark voor extra schoonmaak.
SPECIALEN
Zwembadpas tegen een borg van 13 euro. De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie wordt gecontroleerd op netheid. Eventuele klachten worden in rekening gebracht voor 40 euro. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes worden besteld op het moment van boeking (tegen een vergoeding zoals vermeld in de extra kosten) of moeten ze ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 100 km Flughafen

100 km

Station 38 km Bahnhof

38 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp is gemakkelijk bereikbaar en ideaal voor daguitstapjes. Het grenst ook direct aan het brede, lichtgekleurde zandstrand, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen.
LIGGING EN OMGEVING
Lido di Pomposa ligt ca. 60 km ten zuiden van Chioggia aan de prachtige Adriatische kust. Hier kun je ontspannen in de prachtige natuurlijke omgeving. Het stadje heeft ook veel restaurants en cafés en er is ook een keer per week markt. Het natuurpark van de Po-delta, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, vormt een fascinerend netwerk van land en water en van eilanden en schiereilanden waar de grote rivier de Adriatische Zee ontmoet. Als je van fietsen houdt, kun je het landschap op een ontspannen manier verkennen. Het Po Delta Park in Emilia Romagna ligt in een ongerepte omgeving en is een kostbare schat van pijnboombossen, indrukwekkende bossen en lagunes. Het is ook de thuisbasis van 300 verschillende vogelsoorten en daarom is deze plek erg populair bij vogelliefhebbers en liefhebbers van een vakantie op het platteland in contact met de natuur. Vanwege de prachtige omgeving en het uitstekende natuurlijke ecosysteem is het Po Delta Park erkend door UNESCO. Je kunt de Podelta op verschillende manieren ontdekken: te voet, op de fiets, te paard of per boot. Een wandeling of fietstocht kan worden afgerond in een van de vele restaurants verspreid over het gebied, die allemaal heerlijke, typische lokale gerechten serveren. Als je liever een dag vol plezier hebt, raden we je een dagtocht aan naar het pret- en waterpark Mirabilandia/Mirabeach (vergelijkbaar met Europapark plus zwemplezier) in Ravenna. In Ferrara zelf vind je tientallen restaurants, bars en cafés waar je plaatselijke delicatessen kunt proeven. Als je Venetië wilt bezoeken, kun je dat in ongeveer 1 uur met de auto doen.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/aanvragen/aankomst tegen betaling, inclusief
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst te betaleninclusief
Kinderbedje 3€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief
Eindschoonmaak voor huisdier 20€ te betalen op aanvraag/bij aankomst inbegrepen
Huisdier 10€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst te betaleninclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458870

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458870.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven