Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Monfalcone

Max.  5   gasten
24m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
24m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het gezinsvriendelijke vakantiedorp Marina Julia ligt in Marina Julia. Het vakantiedorp ligt direct aan de Adriatische Zee, met uitzicht op de prachtige Golf van Triëst, in een culturele omgeving. Het resort ligt direct naast het natuurreservaat van het eiland "Cona". Met zijn vele mogelijkheden is het vakantiepark ideaal voor wie een actieve en sportieve vakantie wil doorbrengen, maar tegelijkertijd op zoek is naar ontspanning voor het hele gezin. Het vakantiecomplex Marina Julia biedt je een groot, prachtig ontworpen zwembad voor elk wat wils. Naast een olympisch zwembad vind je er een zwembad met een duikplatform van 10 meter, een prachtig ontworpen kinderbad met veel waterspelletjes, een zwembad met 4 glijbanen en een rivierbad. Het vakantiecomplex biedt ook sporttoernooien, fitness, beachvolleybal, tafeltennis, basketbal en een klein voetbalveld. Er is ook een miniclub, baby dance en speeltuinen voor de jongere gasten. Wifi is beschikbaar in het vakantiecomplex. In het hart van het vakantiedorp ligt de "Piazzetta" (klein plein), waar het animatieteam avonden met veel plezier en muziek organiseert. Rondom de "Piazzetta" is er een bar, een restaurant, een pizzeria, een kleine supermarkt, een informatiekantoor en een speelhal. Wasmachines en drogers met munten zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten.
De moderne en lichte Happy Comfort stacaravan biedt plaats aan maximaal 5 personen en bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden. Een slaapbank in de woonkamer zorgt voor extra slaapruimte. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft een 4-pits gasfornuis, servies, bestek en pannen, evenals een koelkast met vriesvak. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel en een toilet (in sommige accommodaties is het toilet apart). Het halfoverdekte houten terras met tafel, stoelen, 2 ligstoelen en een elektrische barbecue nodigt uit tot ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning is inbegrepen. Reisbedje, kinderstoelen en beddengoed zijn beschikbaar tegen een vergoeding (gelieve te reserveren bij de reservering). De parkeerplaats is inbegrepen. Halfpension of volpension kan op aanvraag ook ter plaatse worden geboekt. Reistijd vanaf de Italiaanse grens ca. 4 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06.-6.09.24 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag of woensdag, de minimale verblijfsduur is 7 nachten. De rest van het jaar is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt aankomen op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het strand is direct toegankelijk vanaf het vakantiecomplex. Het beschutte en langzaam aflopende strand is ideaal voor kinderen en is ook een paradijs voor liefhebbers van windsurfen en kitesurfen. Er is een strandbar met verse snacks en koele drankjes.
ZWEMBAD
Het complex heeft een olympisch zwembad voor zwemmers, een zwembad met een duikplatform van 10 meter voor de durvers en een kinderbad met een klein eiland en verschillende waterspelletjes voor de kleintjes. Een zwembad met 4 glijbanen zorgt voor veel waterpret en in het rivierbad kun je heerlijk dobberen op de luchtbanden. In het zwembadrestaurant kun je genieten van een verfrissend drankje of een lichte snack. Rondom het zwembad zijn ligstoelen (tegen betaling) en parasols beschikbaar.
GEZINSVRIENDELIJK
De sportfaciliteiten en speeltuinen ronden je gezinsvakantie perfect af. Het animatieteam zorgt ook voor entertainment voor jong en oud. Een reisbedje en kinderstoel kunnen gehuurd worden tegen een vergoeding indien gewenst (gelieve ons te verwittigen bij reservatie).
VRIJE TIJD EN SPORT
Als je actief wilt zijn op vakantie, heb je keuze te over: tafeltennis, fitnessruimte, beachvolleybal en een geweldig zwembad zijn beschikbaar. Tegen betaling zijn er twee tennisbanen van rode klei, een voetbalveld, minigolf, zwemlessen en een windsurf- en kitesurfschool op het strand. Het is ook mogelijk om fietsen te huren in het resort.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een minimarkt met een bazaar en een krantenkiosk. Meer winkelmogelijkheden zijn beschikbaar in het nabijgelegen Monfalcone. Eens per week is er markt in Monfalcone.
CATERING
De stacaravan heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en potten en pannen, evenals een koelkast met vriesvak. Er is een restaurant, pizzeria, bar en ijssalon in het complex. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van halfpension of volpension. Je kunt dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Huisdieren zijn welkom, mits vooraf aangemeld bij de reservering. Er is slechts één huisdier toegestaan en het mag niet zwaarder zijn dan 35 kg. De klant is verplicht een borg van 120 euro te betalen als hij een hond meeneemt. Als bij vertrek alles in orde is, krijgt de klant 100 euro van de borg terug en gaat er 20 euro naar het vakantiepark voor extra schoonmaak.
SPECIALE
De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie wordt gecontroleerd op netheid. Bij klachten wordt Euro 40 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes worden besteld op het moment van boeking (tegen een vergoeding zoals aangegeven in de extra kosten) of moeten ze ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Koelkast
Servies

Apparatuur en toebehoren

Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 10 km Flughafen

10 km

Station 6 km Bahnhof

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp Marina Julia kijkt uit over de adembenemende Golf van Triëst en strekt zich uit over een weelderig groen gebied van 15 hectare.
LOCATIE EN OMGEVING
Gasten kunnen Triëst en het Miramare kasteel in de omgeving bezoeken. In de nabijgelegen stad Aquileia vind je verschillende historische archeologische opgravingen die zeker een bezoek waard zijn. De stad Palmanova, op ongeveer 30 kilometer afstand, is ook een bezoek waard. Het werd aan het eind van de 16e eeuw aangelegd als een geplande stad en de typische stervormige lay-out is tot op de dag van vandaag bewaard gebleven. de stad werd in 1960 uitgeroepen tot nationaal monument. Elke woensdag is er markt in Monfalcone.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/aanvragen/aankomst tegen betaling, inclusief
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst te betaleninclusief
Kinderbedje 3€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief
Eindschoonmaak voor huisdier 20€ te betalen op aanvraag/bij aankomst inbegrepen
Huisdier 10€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst te betaleninclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Objectnummer: 458871

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458871.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven