Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Orbetello

Max.  6   gasten
24m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
24m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiedorp Orbetello Village in Albinia in het prachtige Toscane, op slechts 70 meter van het langzaam aflopende zandstrand met kristalheldere zee, midden in een oase van rust van meer dan 85.000 m2. Het vakantiedorp beschikt over alle comfort om bezoekers een ontspannen en plezierige vakantie te garanderen op het gouden zandstrand of in het mediterrane maquis. Gasten hebben gratis toegang tot een prachtig nieuw zwembadcomplex met kinderbad, zwembad voor volwassenen en whirlpool. Er is ook een miniclub en animatieprogramma, veel sportactiviteiten, een speeltuin, een goed gesorteerde winkel en een restaurant met regionale en internationale gerechten. Wifi inbegrepen (beperkt 500MB per persoon vanaf 16 jaar). Het verzorgde vakantiedorp heeft dus alle voorzieningen voor een perfecte gezinsvakantie. De kuststrook waar Orbetello Village aan ligt, is een van de mooiste plekjes aan de Middellandse Zee. Een stukje hemel op aarde waar zon, ontspanning, plezier en lekker eten gasten een onvergetelijke vakantie garanderen. Het vakantiedorp ligt in het hart van een WWF natuurreservaat, op 10 km van het Maremma Natuurpark en op slechts een paar minuten rijden van de beroemde steden Tarquinia, Pitigliano en Saturnia, beroemd om hun thermale bronnen. Een vakantie in Orbetello Village biedt je ook de mogelijkheid om de schoonheden van de Monte Argentario te ontdekken en het leven in de beroemde havens van Porto Santo Stefano en Porto Ercole te leren kennen.
De Happy Easy accommodatie biedt plaats aan 6 personen (inclusief een kind tot max. 12 jaar/60kg) en bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden en een stapelbed. Er is nog een bed in de woonkamer. Alle ramen van de slaapkamers zijn voorzien van horren. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft een 4-pits gasfornuis, servies, bestek en kookpotten, evenals een koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wastafel en wc. Het halfoverdekte houten terras met tafel, stoelen, een kleine elektrische barbecue en twee ligstoelen nodigt je uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning (inbegrepen), reisbedje / kinderstoel (tegen betaling) zijn ook beschikbaar (boek ten minste een week voor aankomst). Op aanvraag kan halfpension of volpension ook ter plaatse worden geboekt. Een parkeerplaats is inbegrepen. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06-6.09.24 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag en het minimum verblijf is 7 nachten. De rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
De kuststrook waar Orbetello Village aan ligt is een van de mooiste plekken van de Middellandse Zee. Het vakantiedorp heeft zowel een privéstrand, uitgerust met alles wat je nodig hebt en waar je parasols en ligstoelen kunt huren, als een vrij strand. Het fijne, lichtgekleurde zandstrand loopt langzaam af in de kristalheldere zee. Achter het strand ligt het prachtige pijnboombos van het natuurpark.
POOL
Het vakantiedorp heeft een nieuw zwembadcomplex met kinderbad, zwembad voor volwassenen en whirlpool. Het houten SPA-gedeelte van 1.500 m2 met ligstoelen, 2 ronde hydromassages, bubbelbaden en massagestralen zorgt voor een vakantie die in het teken staat van rust en ontspanning. Er is een kiosk bij het zwembad waar je kunt genieten van een verfrissend drankje of een lichte snack.
GEZINSVRIENDELIJK
Het vakantiedorp is de perfecte keuze voor diegenen die hun vakantie willen doorbrengen met ontspanning en plezier met het gezin. In Orbetello Village is aan elk detail gedacht: niet alleen de accommodatie, maar ook de sportfaciliteiten, de animatie met talloze activiteiten en shows, de babyclub, het strand, de veiligheid van de gasten, de restaurants en de excursies. Het animatieteam biedt dagelijks verschillende entertainment- en sportactiviteiten waaraan iedereen kan deelnemen. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen zich urenlang vermaken met de animatoren, die leuke spelletjes en shows voor hen hebben bedacht. Thema-avonden - Avondevenementen - Toernooien en spelletjes op het strand. Animatie voor kinderen - Kano-cursussen - Miniclub - Baby Dance - Speelzaal/videospelletjes - Speeltuin.
VRIJE TIJD EN SPORT
Sportieve gasten kunnen genieten van een voetbalveld, een beachvolleybalveld en een tafeltennistafel. Je kunt ook deelnemen aan het dagelijkse animatieprogramma en genieten van vele leuke momenten.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan dagelijkse artikelen vindt. Naast een minimarkt met groente en fruit heeft het vakantiedorp ook een bazaar, een krantenkiosk met buitenlandse tijdschriften, dagbladen en informatiemateriaal voor excursies.
VOEDSEL
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en pannen. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van halfpension of volpension tegen gunstige voorwaarden. Deze kunnen ter plekke worden geboekt (vooraf reserveren is niet nodig). Het restaurant/pizzeria heeft zowel binnen als buiten zitplaatsen. Het biedt uitstekende en uitgebreide vlees- en vismenu's, typische gerechten uit de Maremmaanse keuken, internationale gerechten, fantastische pizza's en kindermenu's. Alle gerechten kunnen ook worden meegenomen. Alle gerechten zijn ook beschikbaar om mee te nemen. Het heeft ook een bar waar heerlijke cocktails voor je worden bereid.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn welkom, mits ze worden aangemeld bij de reservering. Er is slechts één huisdier toegestaan en het mag maximaal 35 kg wegen. De klant is verplicht een borg van 120 euro te betalen als hij een hond meeneemt. Als bij vertrek alles in orde is, krijgt de klant 100 euro van de borg terug en gaat er 20 euro naar het vakantiepark voor extra schoonmaak.
SPECIALE
Rondrijden met auto's of motoren is niet toegestaan in dit vakantiepark. De eindschoonmaak dient door de huurder te worden gedaan. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie wordt gecontroleerd op netheid. Bij klachten wordt Euro 40 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes op het moment van boeking worden besteld (tegen een vergoeding zoals vermeld in de bijkomende kosten) of ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Koelkast
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Luchthaven 144 km Flughafen

144 km

Station 0.2 km Bahnhof

0.2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp grenst direct aan het strand, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen en ligt op de landtong tussen Albinia en Monte Argentario. Toplocatie!
STAD EN OMGEVING
Albinia is met zijn 2500 inwoners de grootste wijk van de stad Orbetello in Toscane. Het is verbonden met het noordelijke deel van de Monte Argento door een duinstrook, de Tombolo della Giannella. Het is de thuisbasis van een ongelooflijk mooi natuurlandschap en veel verschillende diersoorten. Het dorp Albinia ligt op een kleine landtong en is bereikbaar via een oude Romeinse weg. Als je geïnteresseerd bent in sightseeing, kun je bijvoorbeeld de kerk van Santa Maria delle Grazie of de Torre delle Saline bezoeken. Albinia biedt ook een prachtig uitzicht, waarvan je kunt genieten vanuit een restaurant of café. Als je op vrijdag in Albinia bent, kun je ook een bezoek brengen aan de wekelijkse markt en je vindt er zeker wat moois! De stad Orbetello ligt in het midden van de lagune met dezelfde naam, op een unieke locatie, verbonden met Monte Argentario door een dam. Het natuurpark Duna Feniglia is een duinstrook die verbonden is met de wijk Ansedonia aan de kust en met het beroemde dorp Monte Argentario, Porto Ercole. De stad Orbetello herbergt gereedschappen en andere artefacten die in de omgeving zijn opgegraven in het Museo Civico als bewijs van de Etruskische oorsprong. De oude Mura Ciclopiche en de ontdekte gebouwen, beide daterend uit de 6e eeuw vòòr Chr., getuigen van een bloeiend havenleven in de Romeinse tijd. Het Natuurpark van de Maremma kan worden bezocht op de mountainbike, te paard, per kano of gewoon te voet. De heuvels van het natuurpark bieden een adembenemend panoramisch uitzicht op de Tyrreense kust, het eiland Giglio, het eiland Elba en Corsica. De wandelpaden kunnen alleen, in groepen of onder begeleiding van een gids worden verkend. Het waterpark in Follonica biedt plezier voor het hele gezin! Hier vind je verschillende glijbanen, verschillende watersportcursussen en zelfs Zumba-lessen om mee te doen en uit te proberen. Als je op zoek bent naar specialiteiten uit Toscane, hoef je niet ver te zoeken! Een verscheidenheid aan restaurants, specialiteitenwinkels en bars wachten op je in dit prachtige gebied!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/aanvragen/aankomst tegen betaling, inclusief
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst te betaleninclusief
Kinderbedje 3€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief
Eindschoonmaak voor huisdieren 20€ te betalen op aanvraag/bij aankomst inbegrepen
Huisdier 15€p. Dag/een.aanvraag/een.aankomst te betalen, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458875

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458875.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven