Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Cavallino-Treporti

Max.  6   gasten
24m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
24m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantiedorp Residence Village ligt aan de Adriatische kust, in Cavallino-Treporti om precies te zijn, en belooft een geslaagde gezinsvakantie aan de Italiaanse Rivièra. Op slechts een paar kilometer van Jesolo ligt dit vakantiedorp op een prachtige locatie direct aan het goed onderhouden zandstrand. Zwemmers, actieve vakantiegangers en gezinnen met kinderen komen hier aan hun trekken. Het uitgebreide aanbod aan vrijetijdsactiviteiten en entertainment voor jong en oud houdt je bezig. Het animatieteam zorgt ook 's avonds voor entertainment met verschillende shows. Een enorm zwembad met waterspelletjes, glijbanen, een spraypark en comfortabele ligstoelen wacht op zonaanbidders en badgasten. Er zijn ook miniglijbanen en een kinderbad. Kunst en cultuur worden ook niet verwaarloosd, want de lagunestad Venetië ligt op minder dan een uur rijden. Het vakantiecomplex heeft ook een supermarkt, bazaar, fietsverhuur, kapper, restaurant, gelateria, dokter, wasmachines en drogers die op muntjes werken. Wifi is beschikbaar in het vakantiecomplex.
De lichte en ruime Happy Easy stacaravan heeft een moderne inrichting en een gastvrije sfeer. Je zult je er meteen thuis voelen. De stacaravan biedt plaats aan 6 personen (inclusief een kind tot max. 12 jaar/60kg) en is verdeeld in een slaapkamer met een tweepersoonsbed (190 x 140 cm) en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (190 x 70 cm) en een opklapbed (voor een persoon tot een maximale lengte van 150 cm of 60 kg). Er is nog een bed in de woonkamer. Alle ramen van de slaapkamers zijn voorzien van horren. De kitchenette is goed uitgerust en heeft een koelkast, 4-pits gasfornuis, potten en pannen, servies en bestek. Een Italiaanse espressopot is aanwezig. De badkamer heeft een douche, wastafel en WC. Het halfoverdekte houten terras met tafel, stoelen, prieel, 2 ligstoelen en een elektrische barbecue nodigt je uit om te ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. WIFI is beschikbaar. Reisbedje en kinderstoelen en airconditioning zijn beschikbaar (tegen betaling) (gelieve te reserveren bij de reservering). Halfpension of volpension kan op verzoek ook ter plaatse worden geboekt. Een parkeerplaats is inbegrepen. Let op Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06.-06.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag. In de periode van 18 mei tot 28 juni 2024 is de minimale verblijfsduur 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de overige periode is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het langzaam aflopende zandstrand is ingebed in het unieke kustlandschap van het Cavallino gebied op slechts een paar meter van het vakantiecomplex. Op het strand kunnen ligbedden en parasols worden gehuurd. Het 15 km lange strand is vooral geschikt om te ontspannen, spelen, socialiseren en zonnebaden, maar biedt ook de ideale achtergrond voor de sportieve activiteiten die worden aangeboden door het animatieteam. Je kunt het strand ook vanaf het water verkennen met een waterfiets (tegen betaling).
POOL
In het centraal gelegen zwembad komen jong en oud aan hun trekken. Een kinderbad met waterspelletjes en glijbanen, een waterspeeltuin en een spraypark laten kinderharten sneller kloppen. Er zijn 2 grote glijbanen voor de avonturiers. 2 zwembaden voor volwassenen, waarvan één met hydromassage, ronden het aanbod af. Na een verfrissende duik kun je heerlijk ontspannen op de ligstoelen bij het zwembadrad en je laten afdrogen door de zon. De ligbedden zijn beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Meerdere badmeesters zorgen de hele dag voor je veiligheid.
GEZINSVRIENDELIJK
Ontspanning voor jou en veel plezier voor je kinderen. Het resort heeft een prachtig ontworpen kinderspeelplaats op het strand, een miniclub (4-8 jaar) en een maxiclub (9-12 jaar) voor de jongere gasten, die onvergetelijke dagen zullen beleven met het ervaren en getrainde animatieteam. Daarnaast staat het kinderbad bij het zwembad garant voor plezier en veiligheid en nodigt uit tot zwemmen en spetteren. Je kinderen kunnen ook deelnemen aan verschillende toernooien en spelletjes, zoals schattenjachten en knutselactiviteiten. S Avonds zorgt het animatieteam voor een geslaagde afsluiting van de dag met verschillende dans- en amusementsshows. Indien gewenst en afhankelijk van beschikbaarheid kan er ter plaatse een reisbedje, kinderstoel of kinderwagen worden gehuurd (moet worden gereserveerd bij boeking).
VRIJE TIJD EN SPORT
Je zult keuze te over hebben, met sport, spel, danslessen en nog veel meer om uit te kiezen. Doe mee aan verschillende sporttoernooien of geniet gewoon van wat welverdiend nietsdoen op comfortabele ligstoelen bij het zwembad en zwem in het zwembad. Je kunt deelnemen aan fiets-, catamaran- en zeilbootexcursies of kiezen voor windsurfen. Natuurlijk kun je ook een tochtje op zee maken met een waterfiets. Je kinderen kunnen ook meedoen aan verschillende toernooien en spelletjes. S Avonds zorgen cabaret en muziek voor veel plezier en entertainment.
WINKELEN
In de supermarkt vind je vers fruit en verse groenten, brood, vleeswaren, kaas en andere boodschappen. Het resort heeft ook een bazaar met tabaksproducten, kranten en souvenirs.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen, fornuis en koelkast, zodat je zelf kunt koken. Je vindt ook een supermarkt met verse levensmiddelen direct in het vakantiecomplex. Als je liever niet kookt tijdens je vakantie, kun je in het restaurant van het resort genieten van traditionele Italiaanse specialiteiten zoals pizza en pasta. Met de aanwezige ijssalon is ook voor het dessert gezorgd, waar je jezelf en je gezin kunt trakteren op een heerlijk ijsje.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan.
SPECIALE
De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie zal worden gecontroleerd op netheid. Bij klachten wordt Euro 40 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes worden besteld op het moment van boeking (tegen een vergoeding zoals aangegeven in de extra kosten) of moeten ze ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 40 km Flughafen

40 km

Station 5 km Bahnhof

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt op slechts 3 km van het centrum van Cavallino, vlakbij het strand. Dankzij de uitstekende ligging is Residence Village ideaal voor excursies, niet alleen naar Jesolo, maar ook naar Venetië. Dompel jezelf onder in de geweldige sfeer die deze stad te bieden heeft. Een unieke afwisseling van traditie en innovatie. Laat je verleiden door de pittoreske sfeer van de betoverende smalle straatjes en kanalen en raak gefascineerd door de paleizen en hun geschiedenis
LOCATIE EN OMGEVING
Cavallino is zeker bekend om zijn grote haven (400 ligplaatsen) maar ook om zijn fantastische strand, dat voor de tiende keer op rij is bekroond met de Blauwe Vlag. In Cavallino vind je ook verschillende restaurants, bars en ijssalons die je verwennen met Italiaanse lekkernijen. Verken de fantastische duinen, de verschillende wandelpaden of het zandstrand te voet of op de fiets. Niet ver van het schiereiland Cavallino Treporti ligt de kunststad Venetië. Kom in de romantische stemming tijdens een gondeltocht, slenter door de kronkelende steegjes, steek de Rialtobrug over en bezoek het San Marcoplein en het beroemde Dogenpaleis. Wil je een gokje wagen? Dan raden we je een bezoek aan het casino van Venetië aan. Het waterpark "Aqualandia", dat veel meer is dan een klassiek waterpark - het is een echt amusementseiland met 26 attracties in het water, waaronder de langste waterglijbaan ter wereld en boven water, waaronder de hoogste bungee-toren van Europa. Een pretpark voor kinderen en tieners vind je in "Jesolandia", dat ook in Jesolo ligt. Als je het liever wat rustiger aan doet, ga dan naar Sealife, dat ook in Jesolo ligt. Als je jezelf wilt trakteren op een fris drankje na een lange dag vol actie met je kinderen, zijn er genoeg nachtclubs in Jesolo die je nacht zullen betoveren. Als je geïnteresseerd bent in havens, boten en vissen, dan ben je in Cavallino Treporti aan het juiste adres! Er zijn hier verschillende kleinere en grotere havens, die goed zijn uitgerust en van waaruit je boottochten in alle richtingen kunt maken. Te voet, op de fiets of op het water, het landschap rond het schiereiland is prachtig en moet zeker verkend worden. Elke dinsdagochtend is er een grote weekmarkt in Via Fausta in Cavallino. Daar vind je alles wat je hartje begeert! Van eten tot kleding - je kunt hier winkelen in een geweldige sfeer. Italië staat bekend om zijn goede eten, in Cavallino Treporti kun je genieten van lokale specialiteiten die rechtstreeks uit de regio komen! Vis, vlees en groenten worden gekweekt en geoogst door lokale boeren en tot heerlijke delicatessen verwerkt door de restaurants in de omgeving!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Airconditioning 5€p. Dag/aankomst tegen betaling, inbegrepen
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomstinclusief
Babybedje 3€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst te betalen, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 458879

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458879.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven