Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Verona

Max.  6   gasten
35m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
35m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiecomplex BelVerdere. Het vakantiedorp ligt aan het Gardameer in Castelnuovo del Garda, op korte afstand van Peschiera. Het centrum van Peschiera ligt op slechts een paar minuten rijden met de auto. Het meer ligt op slechts 15 minuten lopen van het vakantiecomplex, waardoor het ideaal is voor gezinnen. De vele faciliteiten en speelmogelijkheden maken het vakantiecomplex uniek en bijzonder kindvriendelijk. Naast een groot zwembad heeft het resort ook een baby/kinderbad, drie leuke speeltuinen en een miniclub/animatieprogramma voor kinderen. Er is ook een animatieprogramma voor volwassenen. Het resort heeft ook verschillende sportfaciliteiten, een restaurant en natuurlijk het nabijgelegen Gardameer. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten.
Het Standard appartement biedt ruimte aan maximaal 6 personen. Het heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden. Het appartement bestaat ook uit een gecombineerde woon- en slaapkamer met een slaapbank die uitgeklapt kan worden. Het heeft een goed uitgeruste kitchenette met een fornuis, servies, bestek, potten en pannen, magnetron en koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wc, wastafel en bidet. Het balkon met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Er is ook een 19-inch televisie beschikbaar. Airconditioning en beddengoed/handdoeken zijn ook gratis beschikbaar. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Ontbijt of halfpension kan ook geboekt worden op aanvraag. Een parkeerplaats en een kluis zijn inbegrepen. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere woningen van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 13.07.-08.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag en de minimale verblijfsduur is 7 nachten. In de resterende periode is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het strand aan het Gardameer ligt op slechts 15 minuten lopen van het vakantiecomplex BelVedere. Hier kun je genieten van de zon of gaan zwemmen. Er is ook een kleine boothaven van waaruit je prachtige boottochten kunt maken en het Gardameer op een heel andere manier kunt verkennen. Direct aan het Gardameer ligt een gezellige wandelpromenade.
POOL
Drie zwembaden met grote ligweiden, ligstoelen en parasols zijn beschikbaar voor vakantiegasten. De zwembaden zijn omgeven door groen. Er is een geweldig kinderbad met een enorme waterpartij en een kleine speeltuin naast een van de zwembaden.
GEZINSVRIENDELIJK
In het laag- en hoogseizoen zal een groep ervaren entertainers je verblijf op een zachte manier opvrolijken. Wateraerobics, tafelspelen, Zumba, aerobics, groepsdansen en soortgelijke attracties worden elke dag georganiseerd. Voor de jongere kinderen (van 4 tot 12 jaar) is er een miniclub, die plaatsvindt in een stacaravan of in de open, schaduwrijke ruimte. Er zijn ook drie speeltuinen die gemakkelijk te bezoeken zijn voor kleine kinderen. Uw kinderen hebben de mogelijkheid om als hoofdrolspelers deel te nemen aan avondvoorstellingen. Er is 's avonds ook een minidisco voor kinderen. Er is een ruime keuze voor wie wil sporten.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie op vakantie fit wil blijven, heeft keuze te over: tennisbanen, fietspaden en wandelpaden. Daarnaast stelt het animatieteam voor elke dag een gevarieerd fitnessprogramma samen met watergymnastiek, Zumba, aerobics, groepsdansen en nog veel meer. Er zijn ook pingpongtafels in het vakantiedorp en een midgetgolfbaan in de buurt.
WINKELEN
Het vakantiecomplex ligt op korte afstand van het centrum van Castelnuovo del Garda of Peschiera. In deze dorpen vind je alle winkels die je nodig hebt om boodschappen te doen. Er is ook eens per week een markt.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en kookpotten, evenals een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Het vakantiecomplex heeft een restaurant met een grote verscheidenheid aan gerechten. Als je gebruik wilt maken van ontbijt of halfpension, kun je dit ter plaatse boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 17 km Flughafen Verona (VRN)

17 km

Station 3.2 km Bahnhof

3.2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp ligt niet ver van het meer en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het heeft een gunstige geografische ligging voor uitstapjes naar Noord-Italië, zoals Verona, Venetië, Mantova, Bergamo en Brescia, en naar de prachtige Dolomieten. Het ligt ook dicht bij bekende themaparken zoals Gardaland, Caneva World en het Safaripark.

STAD EN OMGEVING
Castelnuovo del Garda ligt aan de zuidoostelijke oever van het Gardameer. Het beschikt over een kasteel dat in de 14e eeuw door de familie Visconti werd gebouwd en boven het historische centrum van Castelnuovo uittorent. Het gebied rond Castelnuovo, dat wordt gekenmerkt door weilanden, bossen, olijfgaarden en oude boerderijen, is ook geweldig om te voet of op de fiets te verkennen. Leuke souvenirs en heerlijke salami, kaas en verse groenten en fruit kun je goedkoop kopen op de wekelijkse markten. Elke dinsdag is er een typische weekmarkt in het centrum van Castelnuovo. Een stedentrip naar Verona met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde arena met openluchtvoorstellingen ligt op slechts een half uur rijden. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Ook het pittoreske Venetië ligt binnen handbereik van Peschiera. Reizen rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk breed scala aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van een wildwaterbaan tot een sprookjeswereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo (slechts een paar minuten met de auto vanaf de zuidoostelijke oever van het meer) is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Kinderstoel 4€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Kinderbedje 4€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 458903

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458903.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven