Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Ravenna

Max.  8   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
45m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Vakantiehuis op 2 verdiepingen (voor max. 8 personen) ingebed in een zeer gezinsvriendelijk, autovrij vakantiedorp dat direct aan zee ligt. De zee ligt op loopafstand (150 meter). Naast een olympisch zwembad heeft het vakantiedorp ook een oversized zwem- en recreatiebad van 3.100 m2 met een fantastische waterpartij. Er is ook een apart kinderbad en speeltuinen voor de kleintjes. Het vakantiedorp heeft ook 2 bars en 2 restaurants met een pizzeria, een kleine kruidenierswinkel, een kiosk, een wasserette en gratis parkeergelegenheid. De ongeveer 200 geschakelde bungalows zijn gezinsvriendelijk en eenvoudig ingericht en liggen in een groot natuurgebied, wat zorgt voor een ontspannen en plezierige vakantie. Speeltuinen, entertainment/miniclub, vele sportfaciliteiten, het langzaam aflopende strand en het grote aanbod aan gastronomische lekkernijen maken het vakantiedorp tot een ideale vakantiebestemming.
De uit bakstenen opgetrokken 3-kamerbungalow van twee verdiepingen biedt plaats aan 6, maximaal 8 personen. De woning ligt in het gebied waar huisdieren en honden zijn toegestaan. Op de begane grond bevindt zich de woon/eetkamer met een tweepersoonsslaapbank en een stapelbed, die van de rest van het woongedeelte kan worden gescheiden door een vouw/schuifdeur. Er is ook een tweepersoonsslaapkamer op de begane grond, de open, goed uitgeruste keuken (met servies, bestek, potten en pannen, magnetron) en WC/douche (begane grond biedt ruimte voor 4 tot maximaal 6 personen). Op de bovenverdieping (te bereiken via een buitentrap) bevindt zich de zolderkamer met twee eenpersoonsbedden en een aparte wc/wastafel en dakterras. Een doorlopende opening tussen de woonkamer en de zolderkamer zorgt voor een goede luchtcirculatie. De overdekte zithoek met tafel en stoelen en twee ligstoelen nodigt je uit om comfortabel te ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. De zithoek is omheind voor de honden. 2024: twee honden zijn bij de prijs inbegrepen en de 3e hond kost 10 euro per nacht. De appartementen zijn ingericht voor maximaal 8 personen (7e/8e persoon tegen betaling). Een satelliet-tv is inbegrepen, kussens en dekens aanwezig/inbegrepen, barbecue toegestaan, op ca. 3,5 uur van de Italiaanse grens. Airconditioning optioneel beschikbaar. Op aanvraag kan halfpension of volpension ook ter plaatse worden geboekt. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06.-06.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag. In de resterende periode is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Een weelderig dennenbos loopt langs de kust tussen de zee en het vakantiedorp. Het langzaam aflopende zandstrand ligt op slechts ca. 150 meter van het vakantiedorp (2 minuten lopen) en is gemakkelijk te voet te bereiken. Er is een openbaar strand (gratis) en een privéstrand (met ligstoelen en parasols tegen betaling).
ZWEMBAD
Naast een olympisch zwembad heeft het vakantiedorp ook een oversized zwem- en recreatiebad van 3.100 m2 met een ondiepe oever voor kleine kinderen. De fantastische waterpartij met glijbanen laat kinderharten sneller kloppen. Er is ook een apart peuterbad voor de kleintjes. Whirlpool. Elke bungalow heeft 1 parasol en 2 ligbedden bij het zwembad. Doe niets, ontspan en geniet van de zon...
GEZINSVRIENDELIJK
Dankzij het autovrije resort kunnen je kleintjes zich zonder angst door het hele vakantiedorp bewegen. Een animatieteam (D/I, gedeeltelijk F) organiseert overdag spelletjes, wedstrijden en sportactiviteiten. Avondentertainment, shows en dansavonden (in het hoogseizoen). Miniclub (voor kinderen van 4 tot 12 jaar, 6 dagen per week), tekenfilmshows, computerspelletjes. Speeltuinen zijn natuurlijk ook inbegrepen...
VRIJE TIJD EN SPORT
Je hebt de volgende mogelijkheden binnen het resort: Gymnastiek, boccia, watersporten, aerobics, (beach)volleybal, voetbal, tafeltennis, dansen, boogschieten, etc.. Er zijn ook 2 verlichte tennisbanen beschikbaar binnen het complex tegen een vergoeding. Fietsverhuur. Buiten het resort heb je tegen betaling ook de volgende mogelijkheden: Mountainbiken, paardrijden, zeilen, surfen, waterskiën, kanoën of bananenboot varen. De fiets- en joggingpaden in het pijnboombos zijn ook ideale sportfaciliteiten die altijd tot je beschikking staan.
WINKELEN
Er is een minimarkt in het vakantiecomplex. Er zijn nog meer winkelmogelijkheden in Casal Borsetti.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en pannen. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn welkom. Max. 3 honden per accommodatie. 2024: twee honden zijn bij de prijs inbegrepen en de 3e hond kost 10 euro per nacht. Het terrein is omheind voor de honden.
SPECIALEN
Barbecueën is toegestaan bij het huis, als je geen eigen barbecue mee wilt nemen, kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke barbecuefaciliteiten.
AANKOMST
Je ontvangt gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 132.58 km Flughafen Florenz (FLR)

132.58 km

Station 20 km Bahnhof

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp ligt direct aan zee en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Casal Borsetti (ca. 16 km ten noorden van Ravenna) met zijn prachtige stranden is genesteld in het Po Delta Park te midden van pijnboombossen, de lagunes van Comacchio en het natuurpark Punte Alberete, dat op slechts een paar kilometer ten westen van het dorp ligt. Het natuurpark en de zacht glooiende heuvels zijn een eldorado voor natuurliefhebbers. Het vakantiedorp ligt aan de rand van Casal Borsetti en het fijne zandstrand kan worden bereikt via een voetpad door een klein pijnboombos in slechts 150 meter. Het vakantiedorp is gemakkelijk bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer (regelmatige busverbinding naar Ravenna). De omgeving biedt een veelheid aan betoverende en onvergetelijke natuurlijke schoonheden!
LIGGING EN OMGEVING
Casal Borsetti ligt ca. 80 km ten noorden van Rimini aan de prachtige Adriatische kust. Het voormalige vissersdorp ligt midden in de natuur en grenst aan de prachtige Po Delta. Hier kun je heerlijk fietsen of wandelen in de prachtige natuur. Op zondag kun je naar de markt en er zijn ook verschillende restaurants en cafés. De provincie Ravenna ligt aan de prachtige Adriatische kust. Als je met kinderen reist, moet je zeker een bezoek brengen aan het waterpark Atlantica in Cecenatico. Het park biedt veel plezier met talloze glijbanen en andere attracties. Dierenliefhebbers zullen dol zijn op de Safari Zoo in Ravenna, waar je leeuwen, giraffen en vele andere diersoorten kunt bezoeken. Ravenna is ook de thuisbasis van het pretpark Mirabilandia, dat garant staat voor plezier voor het hele gezin met zijn vele attracties! Cesena is de thuisbasis van de UNESCO attractie, de Malatesta bibliotheek, de oudste volledig bewaard gebleven gemeentelijke bibliotheek in Europa.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 50

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
2x huisdier incl./3e huisdier 10€p. Dag/aankomst te betaleninclusief
Handdoeken 5€p.pers. en wissel te betalen bij aankomst, inbegrepen
Kinderbedje 4€p. Dag/a.aanvraag/aankomst te betalen, inclusief
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/aanbetaling bij aankomst, inclusief beddengoed
Bedlinnen 10€p.pers. en wissel/aankomst te betaleninclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458913

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458913.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven