Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Ravenna

Max.  7   gasten
35m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
35m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiepark Classe in het dorp Lido di Dante met een van de mooie en brede stranden van de Riviera Romagnola en op slechts ongeveer 10 km van Ravenna en slechts 8 km van het pret- en waterpark Mirabilandia/Mirabeach. Het vakantiedorp ligt direct aan zee en is te voet bereikbaar via een ontspannen wandeling door het schaduwrijke dennenbos. Het vakantiecomplex heeft alle voorzieningen die je nodig hebt voor een geweldige vakantie. Naast een kinderzwembad en een zwembad voor volwassenen heeft het resort ook een miniclub/entertainmentcentrum en een speeltuin voor de jongere gasten. Je kunt actief zijn op de tennisbaan of genieten van een koel drankje in het restaurant van het resort. Het vakantiecomplex heeft Wifi en wasmachines die op muntjes werken.
De stacaravan MH6 Atlantico is 35 vierkante meter groot en is geschikt voor maximaal 7 personen (als er 7 personen zijn, moet 1 kind max. 12 jaar oud zijn) en heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en 2 kinderkamers, elk met twee eenpersoonsbedden. Het woongedeelte heeft een goed uitgeruste kitchenette met een fornuis, pannen, bestek, servies en een koelkast met vriesvak. De bank in het woongedeelte kan worden omgebouwd tot een extra slaapplaats voor een kind tot 12 jaar. De badkamer is uitgerust met een wc, wastafel en douchecabine. De overdekte zithoek met tafel en stoelen nodigt je uit om comfortabel te ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of bij het zwembad. Beddengoed en handdoeken zijn beschikbaar tegen een vergoeding (gelieve te reserveren bij de reservering). SAT-TV is inbegrepen en airconditioning is optioneel. Barbecues zijn toegestaan. Een parkeerplaats is inbegrepen. Reistijd vanaf ital. Grens ca. 3u. Op aanvraag kan halfpension of volpension ook ter plaatse worden geboekt. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 14.07.-07.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zondag (minimum verblijf 7 nachten). In de resterende periode is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het vakantiedorp ligt direct aan zee en het strand kan worden bereikt via een ontspannen, verkeersvrije wandeling. Het vrije zandstrand loopt langzaam af en is daarom ook geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Hier kun je je eigen ligbedden en parasols meenemen en ontspannen terwijl je kinderen zich uitleven in het water. Het strand grenst aan het prachtige natuurreservaat Foce del Bevano.
POOL
Het vakantiedorp heeft een zwembadcomplex met een kinderbad en een zwembad voor volwassenen. Er is ook een leuke waterpartij voor de kleintjes. Je kunt ligstoelen en parasols huren bij het zwembad om te ontspannen. Een snackbar bij het zwembad biedt verfrissende drankjes of een lichte snack.
GEZINSVRIENDELIJK
Het animatieteam organiseert veel entertainment voor jong en oud. Kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen van begin juni tot eind augustus elke dag leuke avonturen beleven met het animatieteam in de miniclub. Het vakantiedorp heeft ook een avonturenspeeltuin, een kinderzwembad en een speelhal. Als je kinderen meer sensatie nodig hebben, neem ze dan mee naar het nabijgelegen Mirabilandia themapark of het Mirabeach waterpark, die op slechts ongeveer 8 km van het vakantiedorp liggen, voor een onvergetelijke middag vol familieplezier. Kinderstoelen kunnen ter plaatse gehuurd worden.
VRIJE TIJD EN SPORT
Het grote vakantiecomplex biedt veel ruimte om te spelen en een verkeersvrije toegang tot de zee. Naast de zwembaden voor volwassenen en kinderen is er een sportveld voor voetbal, basketbal, volleybal en tennis (tegen betaling). Er is ook de mogelijkheid om een spelletje boccia of tafeltennis te spelen. Het vakantiedorp heeft ook een fitnessruimte. Het animatieteam biedt overdag en 's avonds verschillende activiteiten aan, zoals spelletjes, dansen, toernooien en avondentertainment. Je kunt fietsen huren in het vakantiedorp en op de fiets het prachtige landschap rond het vakantiecomplex verkennen.
WINKELEN
Er is een supermarkt in het vakantiedorp waar je verse levensmiddelen zoals fruit, groenten en vers brood en alledaagse artikelen kunt vinden.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met een fornuis, potten en pannen, bestek, servies en een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de directe omgeving. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van halfpension of volpension tegen gunstige voorwaarden. Je kunt dit ter plaatse boeken (vooraf reserveren is niet nodig). Het vakantiedorp heeft een restaurant waar je Italiaanse specialiteiten en heerlijke pizza's kunt eten.
HUISDIEREN
Maximaal twee huisdieren zijn welkom in de accommodatie, mits aangemeld bij de reservering. Gevaarlijke hondenrassen zijn verboden. Er is een aangewezen gebied op het strand waar honden zijn toegestaan.
SPECIAAL
Een apart omheind deel van het vakantiedorp is gereserveerd voor naturistenvakantiegangers, die ook hun eigen deel van het strand hebben.
AANKOMST
Je ontvangt gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

2 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.16 km

0.16 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km

Luchthaven 51.59 km Flughafen Rimini (RMI)

51.59 km

Station 15 km Bahnhof

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp Classe ligt direct aan het strand, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. De accommodatie ligt op slechts ongeveer 10 km van Ravenna, dat naast zijn interessante gebouwen uit de 5e en 6e eeuw ook uitnodigt om uitgebreid te gaan winkelen.
LIGGING EN OMGEVING
Lido di Dante ligt ca. 10 km ten oosten van Ravenna aan de prachtige Adriatische kust. Lido di Dante betovert met zijn prachtige stranden, waar je heerlijk kunt ontspannen of een heerlijke stranddag met het gezin kunt doorbrengen. Het strand is ongerept en daarom ideaal voor jong en oud. Er zijn ook tal van restaurants en cafés om van te genieten. Elke donderdag kun je de wekelijkse markt bezoeken. Lido di Dante grenst aan de Po Delta, waar de habitats fascinerend divers zijn, rijk aan wilde dieren en zeldzame plantensoorten. Tussen valleien, lagunes, duinen en wetlands kun je de flora en fauna leren kennen. Dit alles maakt een georganiseerde of individuele reis naar de Podelta tot een onvergetelijke ervaring. Het pretpark Mirabilandia en het waterpark Mirabeach liggen op ongeveer 15 minuten rijden met de auto. Beide zijn zeker een dagtocht waard.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 50

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Airconditioning 8€p. Dag/aankomst tegen betaling, inbegrepen
Handdoeken 5€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inbegrepen
Babybedje 4€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst, inclusief beddengoed
Bedlinnen 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomstinclusief
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Huisdier 6€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458947

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458947.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven