Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Ravenna

Max.  7   gasten
30m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
30m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De accommodatie bevindt zich in het vakantiedorp Adriano Family Camping Village. Het vakantiedorp ligt tussen de plaatsen Punta Marina Terme en Lido Adriano, midden in het eeuwenoude pijnboombos van Ravenna. Er is een snelle en regelmatige busverbinding naar het centrum van Ravenna (7 km) met zijn Byzantijnse schatten en een aangenaam fietspad. Het vakantiedorp ligt op slechts 250 meter van het strand en is ongetwijfeld de ideale plek om een vakantie door te brengen die in het teken staat van zee, kunst en gezondheid! Het unieke en grote zwembad is het vlaggenschip van het vakantiedorp. Er zijn onderwatermassages, bubbelstoelen, een kanaal met langzame stroming, nekdouches, waterfonteinen en een groot kindergedeelte met een nijlpaardglijbaan, mini-regenwoud en verschillende waterspelletjes. Voor de sportieve gasten heeft het vakantiedorp een gebied met faciliteiten voor voetballen (klein veld), basketbal, beachvolleybal, strandtennis, boccia en boogschieten. Voor de liefhebbers van entertainment biedt het animatieteam een uitgebreid en spannend dag- en avondprogramma. Voor de jongere vakantiegasten is er een miniclub. Wifi inbegrepen. Het vakantiedorp ligt ook op slechts 14 km van het fantastische pret- en waterpark Mirabilandia/Mirabeach, en de beroemdste kunststeden en prachtige archeologische vindplaatsen liggen op slechts een paar kilometer afstand. Je vakantie wordt dus al snel een spannende en onvergetelijke natuurervaring. Natuurlijk is er ook een restaurant/pizzeria, bar, kruidenierswinkel en wasmachines op muntjes in het vakantiedorp.
De stacaravan Lodge Deluxe biedt plaats aan maximaal 7 personen en heeft een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en twee kinderslaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. De bank in het woongedeelte kan indien nodig worden omgebouwd tot een extra slaapgedeelte. Het woongedeelte heeft een volledig uitgeruste keuken met potten en pannen, bestek, Italiaans espressoapparaat, servies en een grote koelkast met vriesvak. De accommodatie is ook uitgerust met een tv en airconditioning. De accommodatie heeft twee badkamers, elk met een wastafel, een douche en een toilet. De overdekte zithoek met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning en een parkeerplaats zijn bij de prijs inbegrepen. Een reisbedje en kinderstoelen zijn ook beschikbaar indien gewenst (tegen betaling) (gelieve te reserveren tijdens het reserveren). Barbecues zijn toegestaan in het naburige complex op de openbare barbecueplaatsen. Reistijd vanaf ital. Grens ca. 3u. Op aanvraag kan halfpension of volpension ook ter plaatse worden geboekt. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 03.08.-23.08.2024 / 22.06.-02.08.2024 en 24.08.-30.08.2024 is de minimale verblijfsduur 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk.) In de periode van 18.05.-02.06.2024/ 31.08.-06.09.2024 is de minimale verblijfsduur 5 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk.) In de overige periode is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die je bij boeking hebt opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
Het brede en langzaam aflopende zandstrand ligt op slechts 250 meter van het vakantiedorp. Het strand is uitgerust met ligbedden en parasols (te huur), evenals een restaurant en sanitaire voorzieningen. Omdat het strand langzaam afloopt in zee, is het zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Vakantiegangers die de voorkeur geven aan het open zandstrand vinden ook voldoende ruimte op het strand.
POOL
Het unieke en grote zwembad is het paradepaardje van het vakantiedorp. Er zijn onderwatermassages, bubbelstoelen, een kanaal met langzame stroming, nekdouches, waterfonteinen en een groot kindergedeelte met een nijlpaardglijbaan, mini-regenwoud en verschillende waterspelletjes. De zwembadbar ligt direct aan het zwembad en is een van de populairste ontmoetingsplaatsen voor vakantiegasten. Snacks, kleine gerechten, aperitieven en ijsjes kunnen zowel in de bar als op het grote buitenterrein worden genuttigd.
GEZINSVRIENDELIJK
Het vakantiedorp is ideaal voor gezinnen! Zwembaden, speeltuin, sportfaciliteiten, animatieteam, miniclub. Het team van professionele entertainers organiseert regelmatig gezellige avonden, cabaret, baby dance, miniclub en sporttoernooien. Afhankelijk van het seizoen vinden de evenementen zowel binnen als buiten de camping plaats. Met de entertainers van het vakantiedorp wordt je vakantie uniek en een waar genoegen! In de zomer worden er 's avonds feesten en dansavonden georganiseerd ... veel plezier!
VRIJE TIJD EN SPORT
Naast de activiteiten aan zee en bij het zwembad, kunnen de gasten genieten van een klein voetbalveld, basketbal, beachvolleybal, strandtennis, boccia en boogschieten. De omgeving is erg vlak en daarom ideaal voor fietstochten langs de kust. Voor excursies in de omgeving van Punta Marina en Ravenna en voor het plezier van het hele gezin is er een fietsverhuurdienst voor volwassenen en kinderen. Je kunt ook elektrische fietsen, riksja's en skelters met pedalen huren. In het hoogseizoen worden er elke week excursies georganiseerd naar de prachtige pijnboombossen in de omgeving.
WINKELEN
Je vindt vers fruit en verse groenten, brood, vleeswaren, kaas en andere kruidenierswaren in de goed gesorteerde kruidenierswinkel. Het resort heeft ook een bazaar met tabaksproducten, kranten, kinderspeelgoed, strandkleding, souvenirs en kampeerartikelen.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen en een koelkast. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van halfpension of volpension tegen gunstige voorwaarden. Je kunt dit ter plekke reserveren (vooraf reserveren wordt aanbevolen voor het hoogseizoen). Naast verse vlees- en visgerechten zijn er ook echte Italiaanse pizza's uit de steenoven. Het restaurant/pizzeria is onlangs gerenoveerd en heeft gezellige lounges en een beschutte en ruime buitenruimte.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan.
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

2 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 57.72 km Flughafen Rimini (RMI)

57.72 km

Station 7 km Bahnhof

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp ligt op slechts enkele meters van het strand, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. Het vakantiedorp heeft ook een gunstige geografische ligging voor excursies naar Ravenna, Rimini en San Marino, enz.
LIGGING EN OMGEVING
Punta Marina ligt ongeveer 10 km ten oosten van Ravenna aan de prachtige Adriatische kust. Het is een kuuroord en daarom ideaal voor iedereen die op zoek is naar ontspanning. Het stadje wordt omringd door pijnboombossen en op het brede strand kun je in alle rust ontspannen. Actieve vakantiegangers kunnen genieten van fietstochten of wandelingen in de prachtige natuur. Er zijn ook tal van restaurants en cafés om te vertoeven en elke vrijdag wordt er een markt gehouden. Punta Marina grenst aan de Po Delta, waarvan de habitats fascinerend divers zijn, rijk aan wilde dieren en zeldzame plantensoorten. Tussen valleien, lagunes, duinen en wetlands leer je de flora en fauna kennen, waardoor een georganiseerde of individuele reis naar de Po Delta een onvergetelijke ervaring wordt. De provincie Ravenna ligt aan de prachtige Adriatische kust. Als je met kinderen reist, moet je zeker een bezoek brengen aan het waterpark Atlantica in Cesenatico. Het park biedt veel plezier met talloze glijbanen en andere attracties. Dierenliefhebbers zullen dol zijn op de Safari Zoo in Ravenna, waar je leeuwen, giraffen en vele andere diersoorten kunt bezoeken. Ravenna is ook de thuisbasis van het pretpark Mirabilandia, dat garant staat voor plezier voor het hele gezin met zijn vele attracties! Cesena is de thuisbasis van een UNESCO-attractie, de Malatesta Bibliotheek, de oudste volledig bewaard gebleven gemeentelijke bibliotheek in Europa.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Bedlinnen 9€p.pers. en verschoning/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Babybedje 3,50€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betaleninclusief
Handdoeken 9€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief
Kinderstoel 2.50€p. Dag/een.aanvraag/aankomst te betaleninclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 458975

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458975.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven