Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Verona

Max.  6   gasten
28m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
28m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Camping Butterfly is een vakantieresort aan het Gardameer, een comfortabele camping in een groene omgeving. Het ligt in Peschiera del Garda, aan de zuidelijke oever, waar het uitgestrekte natuurgebied Parco del Mincio begint, dat helemaal doorloopt tot Mantua in het zuiden. Dankzij de rustige ligging is Camping Butterfly ideaal voor gezinnen met kinderen. De nieuwe speeltuin heeft een kinderhuis vol spelletjes en speelgoed. In het hoogseizoen is er animatie voor jong en oud. Naast het grote zwembad en een klein zwembad met glijbaan voor de allerkleinsten, is er natuurlijk het prachtige Gardameer met talloze mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Het resort beschikt over een restaurant, supermarkt, souvenirwinkel, medische dienst, speeltuin, een breed scala aan sportfaciliteiten en een goed uitgerust kiezelstrand. Wifi is beschikbaar in het resort. Internet, wasmachines en drogers op muntjes en een oplaadstation voor elektrische auto's zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten.
De gloednieuwe Mobilehome Boheme Deluxe is licht en modern. De accommodatie biedt ruimte aan maximaal 6 personen. De accommodatie bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee kinderkamers met elk twee eenpersoonsbedden. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft een 4-pits gaskookplaat, gootsteen, bestek, servies, Italiaanse espressopot (een filterkoffiezetapparaat kan gehuurd worden indien gewenst), pannen, magnetron, waterkoker, broodrooster en een koelkast met ijsblokjesvak. De badkamer is uitgerust met een douche en een wastafel. De WC is apart. Het overdekte houten terras met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven bij het zwembad. Beddengoed en handdoeken zijn beschikbaar tegen een vergoeding (gelieve te reserveren bij de reservering). Een kinderstoel of reisbedje zijn beschikbaar tegen een vergoeding en een borg van €30 per stuk (vanaf 2024) (gelieve te reserveren tijdens het reserveren). Airconditioning, een tv en een parkeerplaats zijn bij de prijs inbegrepen. Reistijd vanaf ital. Grens ca. 2u. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere woningen van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 18.05.2024-30.08.2024 is de aankomst- en vertrekdag woensdag of zaterdag, de minimale verblijfsduur is 7 nachten. In de overige periodes is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Er is een kiezelstrand en een zandstrand op slechts 100 meter van het vakantiecomplex. Degenen die liever op gras liggen, vinden een groot groen gebied op het prachtige strand van het Gardameer. Er zijn veel watersporten beschikbaar voor de gasten: Windsurfen, paraflying, waterskiën en roeien. Het strand is daarom de ideale plek om te ontspannen terwijl je zonnebaadt of om deel te nemen aan een van de vele sportactiviteiten. Je kunt genieten van een snack in de restaurants die direct aan het strand liggen.
ZWEMBAD
De camping heeft een geweldig zwembad met een apart peuterbad met een geweldige waterglijbaan en een groot terras (standaard ligbedden gratis beschikbaar zolang de voorraad strekt) waar je kunt genieten van de heerlijke zon.
GEZINSVRIENDELIJK
Het animatieteam is zeer gemotiveerd en organiseert veel leuke activiteiten. Camping Butterfly heeft een speeltuin waar kinderen urenlang kunnen spelen. Het campingrestaurant is een geweldige plek om 's avonds met het hele gezin te eten. In het hoogseizoen is er 's avonds live muziek en een minidisco voor de kinderen op Camping Butterfly.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie op vakantie in vorm wil blijven, heeft keuze te over. Naast voetbal, beachvolleybal en tafeltennis is er ook een speelhal met spelletjes en, tegen betaling, kano's, waterfietsen en boten. Een golfbaan ligt op ca. 2 km afstand. Op het strand kun je leren windsurfen, paraflying, waterskiën, roeien, waterfietsen of gewoon joggen langs het meer. Fietsverhuur is ook beschikbaar. Een fietstocht langs de rivier de Mincio is bijvoorbeeld prachtig.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan dagelijkse artikelen vindt.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen en een koelkast met vriesvak. Winkelmogelijkheden zijn in de directe omgeving. Het restaurant verwent je graag en biedt ook een ruime keuze aan afhaalmaaltijden.
HUISDIEREN
Max. 2 huisdieren zijn toegestaan, graag aanmelden bij boeking. Als huisdieren worden meegenomen, moet een bedrag van 20 euro worden betaald voor de eindschoonmaak.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 19.05 km Flughafen Verona (VRN)

19.05 km

Station 1.04 km Bahnhof Peschiera del Garda

1.04 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het centrum van Peschiera del Garda ligt op slechts een paar minuten afstand. De rustige dorpjes Lazise en Sirmione zijn ook gemakkelijk te bereiken met de auto. Caneva World en Gardaland liggen niet ver van Camping Butterfly en zijn beide zeker een bezoekje waard. Voor een dagtrip vanaf Camping Butterfly raden we de prachtige stad Verona aan.
STAD EN OMGEVING
Peschiera del Garda ligt aan de zuidoostelijke oever van het Gardameer. Het oude centrum van Peschiera, volledig omgeven door kanalen, ligt in een machtig, prachtig begroeid fort. Als je door de smalle steegjes slentert, vind je veel leuke winkeltjes en kleine barretjes. Peschiera heeft een van de weinige treinstations direct aan het Gardameer en is daarom gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is ook een kleine jachthaven in Peschiera. Peschiera adverteert met barrièrevrije winkels en is daarom ideaal voor rolstoelgebruikers en gezinnen met kinderwagens. Leuke souvenirs, maar ook heerlijke salami, kaas en verse groenten en fruit kun je goedkoop kopen op de wekelijkse markten. Elke maandag is marktdag in Peschiera. Naast Peschiera ligt de stad Castelnuovo del Garda. Het heeft een kasteel dat in de 14e eeuw door de Visconti-familie werd gebouwd en boven het oude centrum van Castelnuovo uittorent. Een stedentrip naar Verona met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde arena met openluchtvoorstellingen ligt op slechts een half uur rijden. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Ook het pittoreske Venetië ligt binnen handbereik van Peschiera. Reizen rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk breed scala aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van een wildwaterbaan tot een sprookjeswereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo (op slechts een paar minuten rijden van de zuidoostelijke oever van het meer) is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Eindschoonmaak huisdier 20€ te betalen bij aankomstinclusief
Babybedje 2€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst te betalen, inclusief
Kinderstoel 2€p. Dag/a.aanvraag/betaling bij aankomst, inclusief
Handdoeken 6€p.pers. en wissel/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomst, inbegrepen
Bedlinnen 8€p.pers. en wissel/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Huisdier 5€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Wifi 3€p. Dag/aankomst, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458980

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458980.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven