Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Lignano Sabbiadoro

Max.  6   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het prachtige 4-sterren vakantiedorp Pino Mare in Lignano Sabbiadoro. Het vakantiedorp grenst direct aan zee en is daarom ideaal voor gezinnen. Het vakantiepark biedt plezier en ontspanning voor jong en oud. Het heeft een indrukwekkend zwembad met kinderglijbaan, verschillende whirlpools en een gezellige poolbar. Het animatieteam van Pino Mare heeft iets te bieden voor jong en oud. Er is een miniclub voor de kleintjes, dagelijkse sportactiviteiten voor de sportievelingen en 's avonds is er voor iedereen leuke animatie. Naast de vele sportieve activiteiten is er een grote speeltuin voor de kleintjes, restaurants, een supermarkt en een bazaar. Het gouden zandstrand is goed uitgerust. Wasmachines en drogers op muntjes zijn beschikbaar voor vakantiegasten. Het centrum van Lignano, dat gemakkelijk te voet bereikbaar is in slechts een paar minuten, biedt plezier en vermaak voor het hele gezin met zijn 6 pretparken.
De accommodatie voor maximaal 6 personen bestaat uit een ouderslaapkamer (met eigen badkamer) en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden. In het woongedeelte kunnen nog twee personen slapen. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en is voorzien van servies, bestek, pannen en een magnetron, evenals een koelkast met vriesvak. er zijn 3 tv's beschikbaar. De twee badkamers hebben elk een massagedouche, wastafel en WC. De overdekte zithoek met tafel en stoelen en de privétuin nodigen uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Beddengoed (wekelijks verschoond) en airconditioning (10u/dag) zijn inbegrepen. WIFI is gratis beschikbaar. Een reisbedje (tegen betaling) is ook beschikbaar (gelieve te reserveren bij de reservering). Barbecue toegestaan. Reistijd vanaf ital. Grens ca. 4u. Op aanvraag kan halfpension ter plaatse worden geboekt. 1 parkeerplaats reeds inbegrepen in de huurprijs (naast de stacaravan). Een parasol en 2 ligbedden op het strand (2024) zijn inbegrepen. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type huis hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 08.06.-30.08.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag of zondag (minimum verblijf 7 nachten). In de overige periode is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het brede zandstrand direct naast het vakantiecomplex heeft zowel een groot privéstrand als een vrij zandstrand. Het langzaam aflopende zandstrand is vooral geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Een parasol en 2 ligbedden zijn inbegrepen op het strand (2024). Op het strand kun je beachvolleyballen of beachtennissen. Of huur een waterfiets en geniet van de grote, wijde zee. Al met al is het de ideale plek om te ontspannen en te zonnebaden of deel te nemen aan een van de sportieve activiteiten. Koel af bij de strandbar, waar je kunt genieten van de heerlijkste drankjes en een snelle, verfrissende snack. Badmeesters zorgen de hele dag voor veiligheid.
POOL
Vakantiegasten hebben een mooi, groot zwembad tot hun beschikking. Het kindergedeelte met waterspelletjes en glijbanen nodigt uit tot plezier. Een grote ligweide met ligstoelen en parasols (gratis) nodigt je uit om te ontspannen, te doezelen en van de zon te genieten. De whirlpools garanderen volledige ontspanning voor onze volwassen gasten. Als de zon erg sterk is en je dorst krijgt, trakteer jezelf dan op een moment van ontspanning in de elegante bar-cafetaria bij het zwembad, waar je de hele dag door heerlijke snacks, hapjes, ijsjes en drankjes kunt krijgen.
GEZINSVRIENDELIJK
In het laag- en hoogseizoen zal het ervaren animatieteam van ANIMA VERA je verblijf op een zachte manier verlevendigen. Elke dag heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende fitnessprogramma's zoals Pilates, yoga en stretching. Het professionele animatieteam zal je vakantie opvrolijken en jou en je kinderen de hele dag vermaken. Er is een miniclub voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Elke avond begint het entertainment met een babydansdisco. Daarna wordt u op de best mogelijke manier vermaakt. Met shows, cabaret, dansvoorstellingen of variétéshows, laat je meeslepen door het animatieteam van Anima Vera! Als je wilt sporten, heb je een ruime keuze. Volleybal, voetbal, tafeltennis of tennis.
VRIJE TIJD EN SPORT
Als je fit wilt blijven op vakantie, heb je keuze te over, of je nu wilt tennissen, voetballen, beachvolleyballen of tafeltennissen, je vindt zeker de juiste activiteit. Het animatieteam stelt ook voor elke dag een gevarieerd fitnessprogramma samen, met onder andere Pilates, yoga en stretching. Op het strand kun je waterfietsen huren. Fietsverhuur is ook beschikbaar. Het vakantieresort heeft een geweldige wellnessruimte waar het personeel je graag in de watten legt.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote selectie van alledaagse artikelen vindt, evenals een krantenkiosk zodat je altijd op de hoogte bent.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en pannen, evenals een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Als je je culinair wilt laten verwennen, raden we je de pizzeria met zelfbedieningsrestaurant aan. Voor alle visliefhebbers raden we het visrestaurant "Alla Vecchia Finanza" aan. Als je liever gebruik maakt van halfpension, kun je dit ter plaatse boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Max. 1 hond (klein tot middelgroot) is toegestaan op aanvraag en in daarvoor bestemde accommodaties. Het is verplicht om de eigenaar van de aanwezigheid van een hond op de hoogte te stellen op het moment van reserveren en vereist een herbevestiging van de eigenaar. Gevaarlijke rassen zoals Rottweilers of Pittbulls zijn niet toegestaan.
SPECIALE KENMERKEN
Elke accommodatie heeft meestal een eigen mooie tuin/groenvoorziening.
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
WiFi

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 67.7 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

67.7 km

Station 18 km Bahnhof

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex grenst direct aan het brede zandstrand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

LIGGING EN OMGEVING
Lignano Sabbiadoro is verdeeld in drie delen. Het deel 'Lignano Riviera' is de rustige oase van het schiereiland en doet zijn naam eer aan. Desondanks vind je hier alles wat je nodig hebt! Er zijn restaurants, bars, een geweldig strand en zelfs een haven! De twee pretparken Aquasplash en Gulliverlandia, die plezier bieden voor het hele gezin, liggen op slechts een paar minuten afstand. De natuur rondom Lignano Riviera is ook fantastisch! Kleine bossen, een prachtig strand en mooie wandel- en fietspaden. Voor nachtbrakers zijn er leuke bars met livemuziek en disco's, of geniet van een fris drankje op de strandboulevard. Het nabijgelegen Bibione is het ideale vertrekpunt voor talloze excursies in de omgeving. Als je een dagtocht wilt maken, raden we je de beroemde kunststad Venetië aan. Kom in de romantische stemming tijdens een gondeltocht, wandel door de kronkelende steegjes, steek de Rialtobrug over en bezoek het San Marcoplein en het beroemde Dogenpaleis. Als je gewoon wilt uitrusten en ontspannen, vind je de thermale baden in Bibione zelf, waar water met een temperatuur van 52 graden uit een diepte van 500 meter spuit. Voor wie het liever wat wilder heeft, raden we het themapark Aquasplash in Lignano Sabbiadoro of Gulliverlandia in San Giuliano aan. De 3000 m2 grote speeltuin Rio Blu in Bibione is ook ideaal voor jongere kinderen. Hier vind je kartbanen, springkastelen, een zwembad met boten en nog veel meer. Restaurants, bars en disco's vind je op elke hoek in Bibione. Culinaire liefhebbers worden hier verwend! Rondom Bibione liggen talloze kerken, paleizen en kastelen die wachten om door jou ontdekt te worden. Je kunt ze zelfstandig of met een gids bezoeken. Valgrande, de lagune achter Bibione, is een must voor natuurliefhebbers! Dieren, planten en water zullen je verrukken met hun absolute en ongerepte schoonheid!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Strandpakket incl. (1 parasol + 2 ligbedden), incl
Airconditioning incl. 10u/daginclusief
Parkeerplaats p. dag, 8,75€ per nacht
Kinderbed 8€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Handdoeken 16€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief
Huisdier 5.20€p. Dag/een.aanvraag/aankomst te betaleninclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 458987

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458987.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven