Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Rosignano Marittimo

Max.  6   gasten
51m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
51m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiecomplex Residence Rosa dei Venti. Het vakantiedorp ligt niet ver van Cecina. Een mooi klein stadje dat je dichter bij de Italiaanse cultuur brengt en ook één keer per week een typisch Italiaanse markt biedt. De zee is bereikbaar via een dennenbos, waardoor het vakantiecomplex ideaal is voor gezinnen. De vele faciliteiten en het goed onderhouden terrein maken dit een ideale plek om je vakantie door te brengen. Naast een kinderbad heeft het complex ook een groot zwembad met massagestralen en een waterval, een grote speeltuin en een miniclub/animatieprogramma voor kinderen. Er is ook een animatieprogramma voor volwassenen, evenals een breed scala aan sportfaciliteiten, een restaurant en een bar. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegangers.
De Levante accommodatie biedt plaats aan maximaal 6 personen en is zeer modern en mooi ingericht. De accommodatie bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed op de begane grond en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden op de eerste verdieping, die een eigen balkon heeft. Er zijn nog twee bedden in de woonkamer, waar ook een comfortabele slaapbank staat. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft een fornuis, vaatwasser, servies, bestek, potten en pannen, magnetron en koelkast met vriesvak. Er zijn twee badkamers, één op de begane grond met een douche, een toilet en een wastafel en één op de eerste verdieping met een douche, een toilet, een bidet en een wastafel. Het overdekte terras met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin, de tuin of het zwembad. Er is ook een tv beschikbaar. Airconditioning, beddengoed en WiFi (één router per accommodatie) zijn ook gratis beschikbaar. Barbecueën is toegestaan op de openbare barbecueplaatsen. Een overdekte parkeerplaats is inbegrepen. Let op Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type huis hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 22.06.-06.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag. In de resterende periode is de minimale verblijfsduur 4 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het mooie strand bereik je in slechts 600 meter door een klein dennenbos. Het zandstrand loopt langzaam af en is daarom ook geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn ook veel sportfaciliteiten beschikbaar voor gasten, zoals windsurfen en kitesurfen. Het strand is de ideale plek om te ontspannen en te zonnebaden of te genieten van een van de vele sportactiviteiten die worden aangeboden.
POOL
Vakantiegangers hebben de beschikking over een groot zwembad met grote ligweiden, ligstoelen en parasols. Het vakantiecomplex heeft ook een zandgedeelte waar kinderen kunnen spelen en volwassenen kunnen ontspannen met een strandgevoel. Voor de kleintjes is er een heerlijk peuterbad. Voor volwassenen zijn er massagestralen en een waterval.
GEZINSVRIENDELIJK
In het laag- en hoogseizoen zal een groep ervaren entertainers je verblijf op een zachte manier verlevendigen. Er worden dagelijks voetbal-, tennis-, volleybal- en basketbaltoernooien georganiseerd. Het team organiseert ook gymnastiek en andere cursussen. Er is een miniclub voor de jongere kinderen. Er is ook een speeltuin en een klein lunapark. Uw kinderen krijgen de kans om als hoofdrolspelers deel te nemen aan avondvoorstellingen. Ook worden er elke avond cabaret-, spelletjes- en logeeravonden georganiseerd, gevolgd door disco- en/of dansavonden. Er wordt een breed scala aan sportactiviteiten aangeboden. Multifunctionele velden (basketbal, volleybal, voetbal), pingpongtafels en tennisbanen zijn beschikbaar.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie fit wil blijven tijdens de vakantie heeft keuze te over: tennisbanen, basketbalveld, voetbalveld, volleybalveld, fietspaden en wandelpaden. Daarnaast stelt het animatieteam voor elke dag een gevarieerd fitnessprogramma samen met gymnastiek en nog veel meer. Er zijn ook videospelletjes voor kinderen en een jeu de boulesbaan. Op het strand kunnen windsurf- en kitesurflessen worden geboekt. Fietsverhuur is ook beschikbaar.
WINKELEN
Er zijn winkels in de buurt, ongeveer 300m buiten het vakantiecomplex. De dichtstbijzijnde grotere plaats is Cecina, waar je een breed scala aan winkels vindt.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, magnetron, pannen en koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Het vakantiecomplex heeft een snackbar waar je drankjes en snacks kunt krijgen.
HUISDIEREN
Maximaal 2 huisdieren (geen gevaarlijke rassen) zijn toegestaan in de daarvoor bestemde accommodaties.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 87.44 km Flughafen Florenz (FLR)

87.44 km

Station 6 km Bahnhof

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp is zeer goed onderhouden en ligt op korte afstand van het strand, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. Het heeft een gunstige geografische ligging voor excursies naar Pisa, Lucca, San Gimignano, Siena, enz.
LIGGING EN OMGEVING
Cecina bestaat uit twee wijken, de stad Cecina en Cecina Mare aan de kust en is een combinatie van traditie en moderne badplaats. De gelijknamige badplaats Cecina Mare is een populaire badplaats met witte zandstranden. Op de kustpromenade kun je ontspannende wandelingen maken langs het zandstrand. Overdag kun je genieten van de uren zon op het prachtige strand en schaduw vinden bij de pijnboombossen, waar veel diersoorten leven. Als je iets cultureels wilt doen, kun je een bezoek brengen aan het Museo della Vita e del Lavoro della Maremma Settentrionale folkloremuseum of het Museo Archeologico Etrusco-Romano archeologisch museum. Je kunt ook een wandeling maken naar de Chiesa Acipretale S. Giuseppe e Leopoldo kerk. Een wandeling door de vele winkels en boetiekjes is ook een aanrader en er is een wekelijkse markt op dinsdag. De omliggende steden bieden verschillende restaurants, cafés en disco's. Bestemmingen voor een dagtocht zijn interessante steden als Pisa, Lucca, Siena en Florence. Een bezoek aan het middeleeuwse stadje Volterra is ook zeker de moeite waard! Het Acqua Village met waterglijbanen in Cecina Mare of het vrijetijds- en pretpark "Cavallino Matto" beloven ultiem zwemplezier voor het hele gezin. Het eiland Elba en de andere eilanden in het nationale park van de archipel, zoals Capraia, Pianosa, Giglio en Giannutri, zijn allemaal gemakkelijk te bereiken tijdens een dagtocht. Il Calidario is een goed uitgerust wellnesscentrum met een natuurlijke bron met een watertemperatuur van 36°C. De wijnroute biedt, naast wijnen van hoge kwaliteit, de mogelijkheid om de typische producten van het gebied te leren kennen en de karakteristieke specialiteiten te proeven, zoals olijfolie, honing, kaas en salami. Een dorp op de wijnroute is Bibbona, dat met zijn prachtige natuurpaden in het bos de ideale plek is voor liefhebbers van trektochten en mountainbikers. De beroemde Spiagge Bianche in Rosignano-Solvay (de witte stranden) met hun fijne, lichtgekleurde zand en blauwe zee liggen op slechts een paar kilometer afstand. Langs de kust kunnen verschillende watersporten worden beoefend en de wind, die vrij constant waait, heeft Vada tot een van de favoriete plekken gemaakt voor liefhebbers van zeilen, windsurfen en kitesurfen. De Secche van Vada, een deel van de zee met zeer ondiep water, trekt in elk seizoen visliefhebbers. De mogelijkheid om zeebodems te verkennen die rijk zijn aan flora en fauna en zich te vergapen aan de onvermoede natuurlijke en archeologische kenmerken maken het een ideale bestemming voor veel duikliefhebbers. Natuurliefhebbers kunnen het avonturenpark Il Giardino Sospeso bezoeken. Hier kun je een dag doorbrengen in het bos op acrobatische hangbruggen tussen de bomen.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:30
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Huisdier 15€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Babybedje 6€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Kinderstoel 6€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458994

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458994.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven