Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Rome & omgeving

Max.  5   gasten
26m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
26m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantiepark Roma Capitol ligt in Ostia Antica, op slechts een paar kilometer van het hart van Rome, vlakbij het natuurreservaat van de prachtige Pineta di Castel Fusano. Het ligt op een uitstekende locatie voor een bezoek aan Rome en plezier aan zee tijdens je vakantie. Het is een accommodatie van de nieuwste generatie, volledig ontworpen om de natuurlijke kenmerken van het gebied te versterken, met behulp van materialen van de Romeinse agro-traditie en de modernste technologieën en comfort. Het vakantiepark heeft veel te bieden: Het hoogtepunt is waarschijnlijk het grote zwembad, dat drie zwembaden heeft, een groot kinderbad met waterspelletjes en een kleine glijbaan, een olympisch zwembad voor zwemmers en een ontspanningsbad met hydromassagestralen en nog veel meer. Een bar, een kinderspeelplaats, een buitenkapel en sportvelden voor tennis, basketbal, voetbal en beachvolleybal maken de faciliteiten compleet. Of wat dacht je van een rondje minigolf? Naast een poolbar waar je kunt genieten van een heerlijk ijsje, is er ook een leuk restaurant, een pizzeria en een bar. Als je liever in je accommodatie eet, kun je via een app eten uit de pizzeria rechtstreeks naar je accommodatie bestellen. Een animatieteam zorgt in de zomermaanden voor entertainment voor jong en oud en er is ook een miniclub. In de markt/bazaar op het vakantiecomplex kun je terecht voor dagelijkse benodigdheden. Er zijn ook elektrische oplaadpunten voor je auto. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar (tegen betaling). In de zomermaanden rijden er dagelijks shuttlebussen naar Castel Fusano, waar je kunt genieten van het prachtige zandstrand. Een nachtwaker zorgt voor de veiligheid.
De accommodatie Baia Relax New is geschikt voor maximaal 5 personen (inclusief minimaal 1 kind tot 12 jaar) en heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een aangrenzende badkamer met douche, wc en wastafel. De tweede kamer heeft twee eenpersoonsbedden en een stapelbed aan de overkant (voor een kind). Deze kamer is ook verbonden met de badkamer. Het woongedeelte heeft een hoekbank en een televisie. De uitgeruste keuken bevindt zich ook in het woongedeelte en heeft servies, bestek, potten, pannen en een koelkast met vriesvak. De tweede badkamer heeft een wastafel en WC. De overdekte en verhoogde houten veranda met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. De eindschoonmaak is inbegrepen als je aankomt zonder huisdieren en als de accommodatie netjes wordt achtergelaten, evenals een droogrek en een parkeerplaats. Airconditioning is beschikbaar en kan tegen betaling worden geactiveerd. Barbecueën is toegestaan met een gas- of elektrische barbecue, je moet je eigen barbecue meenemen. Ontbijt, halfpension of volpension kan op verzoek ter plaatse worden geboekt. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
In de periode van 03.08.-23.08.2024 is de minimale verblijfsduur 7 nachten (dagelijkse aankomst en vertrek mogelijk). In de periode van 27 juli tot 2 augustus 2024 is de minimale verblijfsduur 5 nachten (dagelijkse aankomst en vertrek mogelijk). In de overige periode is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijks aankomst en vertrek mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het strand ligt op ongeveer 4 km van het vakantiecomplex en kan worden bereikt in 10 minuten met de shuttlebus of met uw eigen voertuig. Het zandstrand is ondiep en daarom ook zeer geschikt voor kleine kinderen. Er zijn ook strandtenten die ligbedden en parasols verhuren of een koel drankje aanbieden. Er zijn ook vrije stranden waar je ongestoord kunt genieten van de zeebries.
POOL
Het waterpark van het vakantiepark Capitol, gebouwd in 2022, biedt 11500m2 plezier. Er is een olympisch zwembad waar je baantjes kunt trekken om fit te blijven, maar ook een fantastisch spraypark met glijbanen. Kinderen kunnen hier veilig spelen en plezier maken. Onder toezicht van goed opgeleid toezichthoudend personeel, terwijl de volwassenen ontspannen bij de hydromassagestralen. Rondom het waterpark staan parasols en ligstoelen voor het hele gezin. Er is ook een snackbar, die verfrissing bij het zwembad garandeert.
GEZINSVRIENDELIJK
Het vakantiepark is ideaal voor gezinnen. Een animatieteam zorgt voor plezier en vermaak. Er is een miniclub en een grote speeltuin voor de kinderen. Er zijn babypakketten te huur met een reisbedje en een kinderstoel (reserveren bij boeking).
VRIJE TIJD EN SPORT
Het vakantiepark biedt veel sportactiviteiten. Er zijn beachvolleybalvelden, voetbalvelden, basketbalvelden en tennisbanen. Het animatieteam organiseert dagelijks activiteiten op het land en in het water. In het nabijgelegen natuurreservaat kun je de flora en fauna te voet of op de fiets ontdekken. Je kunt ook baantjes trekken in het olympisch zwembad.
WINKELEN
Er is een markt/bazaar in het resort waar je artikelen voor dagelijks gebruik kunt vinden. Anders kun je winkelen in de stad Lido di Ostia of je kunt naar Rome gaan, waar je onbeperkt kunt winkelen.
CATERING
De accommodatie heeft een volledig uitgeruste keuken met fornuis, servies, bestek, pannen, potten, glazen en een koelkast met vriesvak. Als je geen zin hebt om te koken, kun je genieten van een smakelijk diner in het restaurant of de pizzeria in het vakantiecomplex of direct eten bestellen bij je accommodatie via de app.
HUISDIEREN
Twee kleine tot middelgrote huisdieren zijn op aanvraag toegestaan per accommodatie (melding vereist bij boeking). Als je met een huisdier reist, moet de eindschoonmaak ter plaatse worden betaald.
SPECIALEN
Er rijden dagelijks shuttlebussen naar de stranden van Ostica en naar de busstations die naar Rome leiden.
AANKOMST
Je ontvangt gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten na het boeken.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Kinderbed
Kinderstoel

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 8.51 km Flughafen Rom - Fiumicino (FCO)

8.51 km

Station 4 km Bahnhof

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiepark ligt op een uitstekende locatie voor een spannende stedentrip naar Rome. Het ligt in Ostia Antica, de oorspronkelijke havenstad van het oude Rome. De plek heeft dan ook veel charme en geschiedenis.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Milieuheffing p.pers./p. Dag, 3,5€ per nacht en persoon
Babybedje 5€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Wifi 5€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Handdoeken 20€p.pers. en wissel op aanvraag/aankomst inbegrepen
Bedlinnen 11€p.pers. en wissel op aanvraag/te betalen bij aankomst, inbegrepen
Eindschoonmaak voor huisdier €85 te betalen op aanvraag/bij aankomst, inbegrepen
Airconditioning 8€p. Dag/a.aanvraag/aankomst te betalen, inclusief
Huisdier 9,50€p. Dag/een.aanvraag/aankomst te betaleninclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458995

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458995.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven