Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Caorle

Max.  8   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke en moderne accommodatie ligt in het fantastische vakantiecomplex Villaggio a Mare in Caorle en wordt omgeven door groen. Het vakantiecomplex Villaggio a Mare biedt plezier en entertainment en alle andere voorzieningen voor kinderen van alle leeftijden en hun ouders. Er zijn veel palmbomen en ligstoelen met parasols rond het fantastische zwembad. Het vakantiedorp heeft verschillende restaurants, een supermarkt, een geweldige speeltuin en biedt over het algemeen een geweldige vakantiesfeer. Rondom het vakantiecomplex vind je een golfbaan, tennisbanen, een mooi zandstrand en een klein kerkje. De prachtige oude stad Caorle ligt op slechts een paar minuten rijden van Villaggio a Mare.
De mooie Quadri Villette a Schiera accommodatie voor maximaal 8 personen is verdeeld over drie verdiepingen. Het bestaat uit twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed, een op de eerste verdieping en een op de tweede verdieping (zonder deur), evenals een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden op de eerste verdieping. Er is ook een slaapbank voor twee personen in de woonkamer, die ruimte biedt voor nog twee personen. De goed uitgeruste keuken bevindt zich ook in het woongedeelte en heeft servies, bestek, potten en pannen, een magnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak. De badkamers op de eerste en tweede verdieping zijn elk uitgerust met een douche, wastafel, bidet en wc. Er is ook een aparte wc met wastafel op de begane grond. De accommodatie heeft een satelliet TV, een kluis, airconditioning, een wasmachine en een gratis telefoon. Het overdekte terras en de tuin met ligstoelen, tafel en stoelen nodigen uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Er is ook een apart terras op de bovenste verdieping met twee ligstoelen. Reisbedjes, kinderstoelen, handdoeken en beddengoed zijn beschikbaar tegen een vergoeding (gelieve te reserveren bij de reservering). Barbecues zijn toegestaan. Een parkeerplaats is inbegrepen. Bovendien ontvangt u in het seizoen 2024 van 11.05.-15.09.2024 (ca.) een gereserveerde strandplaats met parasol en twee ligstoelen voor de flat. Reistijd vanaf ital. Grens ca. 3.5u. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere woningen van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 18.05.-13.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag (minimum verblijf is 7 nachten). In de overige periode is aankomst en vertrek dagelijks mogelijk (minimum verblijf is 4 nachten). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het lange en brede zandstrand ligt op slechts een paar minuten lopen en heeft een gedeelte met ligbedden en parasols en een groot vrij zandstrand. Bovendien ontvang je in het seizoen 2024 van 11.05.-15.09.2024 (ca.) een gereserveerde strandplaats met parasol en twee ligstoelen bij de flat. Het langzaam aflopende zandstrand is bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Er zijn verschillende watersportfaciliteiten beschikbaar voor gasten. Dit maakt het strand de ideale plek om te ontspannen terwijl je zonnebaadt of geniet van een van de vele sportactiviteiten. Een snelle snack kan worden genuttigd in een van de twee strandbars, die van 's ochtends tot 's avonds geopend zijn en een uitnodigend, verfrissend en smakelijk aanbod hebben. Badmeesters zorgen de hele dag voor veiligheid.
POOL
Vakantiegasten hebben toegang tot een prachtig zwembad met een geweldig zwembad. Er is een mooi kinderbad met een waterpartij, een gedeelte voor ervaren zwemmers en hydromassagebanken. De grote ligweide met ligstoelen en parasols wordt omringd door palmbomen en zorgt ervoor dat je kunt ontspannen en genieten van de zonnige dagen.
GEZINSVRIENDELIJK
Het vakantiecomplex organiseert een avond per week een leuke markt, waar jong en oud zich kunnen vermaken! Als het een dag slecht weer is, kun je gratis gebruikmaken van het gemeentelijke overdekte zwembad en hoef je geen zwemplezier te missen. Tegenover het complex vind je verschillende sportfaciliteiten zoals voetbalvelden, beachvolleybalvelden en een fitnesscentrum, die allemaal gratis tot je beschikking staan. WiFi is ook gratis beschikbaar bij het zwembad en op het marktplein. In het prachtige en zeer goed onderhouden park vind je een leuke kinderspeeltuin, waar de kinderogen van zullen oplichten.
VRIJE TIJD EN SPORT
Er zijn verschillende sportfaciliteiten rondom het resort: Gym, beachvolleybal, voetbal, surf- en zeilscholen, tennisbanen, een geweldige golfbaan en, en, en. Als je de omgeving wilt verkennen, raden we je aan een fiets te huren in het resort en de prachtige natuur rond Caorle te ontdekken!
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een ruime keuze aan dagelijkse artikelen vindt. Er is ook een bakkerij die je zal verwennen met vers gebakken producten.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen, magnetron en koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Als je je culinair wilt laten verwennen, raden we je het restaurant of de afhaalpizzeria aan. Wil je na afloop genieten van een fris drankje, dan kan dat in de bar.
HUISDIEREN
1 klein huisdier is toegestaan op aanvraag. Het is verplicht om de eigenaar op het moment van boeking te informeren als je een hond wilt meenemen.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 3

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

1 tweepersoonskamer
2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Luchthaven 58 km Flughafen

58 km

Station 72 km Bahnhof

72 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt op slechts een paar minuten lopen van het strand. Je bevindt je ook op korte afstand van Caorle, Bibione en Venetië.
LIGGING EN OMGEVING
Duna Verde en Porto Santa Margherita maken deel uit van Caorle, maar liggen iets buiten de stad. Toch vind je in beide dorpen alles wat je nodig hebt. Er is een geweldig strand, veel verschillende restaurants, bars, cafés en disco's, maar je vindt ook winkels in de dorpen. Duna Verde biedt veel groene ruimte, die uitnodigt tot het maken van ontspannen wandelingen of fietstochten. Porto Santa Margherita is, zoals de naam al doet vermoeden, beroemd om zijn jachthaven met meer dan 1000 boten en is populair bij toeristen. Beide steden hebben hun eigen stuk strand en worden van de stad Caorle gescheiden door de rivier de Livenza. Als je graag musea bezoekt, vind je er verschillende in de steden en je hoeft er niet ver voor te reizen. Laat je betoveren door de schoonheid van de lagune van Caorle, die zich uitstrekt over 100 hectare heide- en veengebied. Het prachtige landschap is bijzonder mooi om per fiets te verkennen. Het pittoreske centrum van Caorle heeft de charme en magie van de oude bourgeoisie behouden. Caorle is een veelzijdige stad omdat de zee en het strand samensmelten met haar geschiedenis en tradities. Het ligt aan de Adriatische Zee tussen Venetië en Triëst en werd 2000 jaar geleden gesticht. De vissershaven ligt in de oude stad, die tegenwoordig een voetgangerszone is geworden. De oude huizen in levendige pastelkleuren die de steegjes en pleinen omzomen doen denken aan de Venetiaanse traditie van de stad en hebben een bijzonder betoverende sfeer. De kerk van de Madonna dell'Angelo, gelegen aan de oostelijke punt van de promenade, is het symbool van het meer voor de inwoners van Caorle, die al vele eeuwen leven van de visserij. Als je een excursie met het hele gezin wilt plannen, kunnen we het waterpark Aquafollie in Caorle aanbevelen, waar je wilde waterattracties, glijbanen en verschillende zwembaden voor alle leeftijden vindt.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Strandpakket incl. (1 parasol + 2 ligstoelen), incl
Babybedje 5€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Handdoeken 6€p.pers. en wissel te betalen bij aankomst, inbegrepen
Bedlinnen 8€p.pers. en wissel bij aankomst, inbegrepen
Kinderstoel 3.60€p. Dag/a.aanvraag/aankomst te betaleninclusief
Huisdier 8.60€p. Dag/een.aanvraag/aankomst te betaleninclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459020

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459020.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven