Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Caerano di San Marco

Max.  4   gasten
35m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
35m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie bevindt zich in de prachtige Planetarium Resort residentie en ligt op slechts een paar minuten lopen van het prachtige langzaam aflopende zandstrand en het levendige centrum van Bibione. Dankzij de speeltuin, het grote zwembad en het dagelijkse animatieprogramma zal het hele gezin een geweldige tijd hebben in de residentie. Omdat de appartementen niet alleen zijn voorzien van airconditioning, maar ook van verwarming, staat niets een gezinsvakantie in de weg, zelfs niet in de koelere seizoenen. Er is ook gratis Wi-Fi in sommige delen van de residentie, evenals een wasmachine op muntjes en een gemeenschappelijke wasdroger voor de was. Fietsen kunnen ter plaatse gehuurd worden tegen voordelige tarieven.
Het mooie 2-kamer appartement Bilo B4 ligt op de 1e, 2e of 3e verdieping van een appartementengebouw (lift aanwezig) en biedt ruimte aan maximaal 4 personen (incl. baby). Het appartement heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Indien nodig biedt de uittrekbare slaapbank voor twee personen in het gecombineerde slaap- en woongedeelte nog twee slaapplaatsen. Het woongedeelte heeft ook een goed uitgeruste kitchenette met een gasfornuis, servies, bestek, potten en pannen, koelkast met vriesvak, magnetron en filterkoffiezetapparaat. De badkamer heeft een wastafel, een douche, een wc en een haardroger. Het gemeubileerde balkon nodigt uit om te ontspannen en gezellig samen te zijn terwijl de kinderen zich uitleven bij het zwembad of in de speeltuin. SAT-TV, airconditioning, een kluis en een overdekte parkeerplaats zijn ook inbegrepen in de huurprijs. Natuurlijk kunnen beddengoed en handdoeken (inbegrepen) evenals een babybedje en een kinderstoel gehuurd worden indien gewenst (gelieve te reserveren bij de reservering). De bedden zijn al opgemaakt als je aankomt en de handdoeken liggen klaar in het appartement. Op verzoek kan ter plaatse ook ontbijt of halfpension worden geboekt. Van mei tot september zijn een ligstoel, een ligstoel en een parasol op het strand bij de huurprijs inbegrepen. De reistijd vanaf de Italiaanse grens is ongeveer 4 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 18.05.-06.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag of zondag, de minimale verblijfsduur is 7 nachten. In de resterende periode is de minimale verblijfsduur 5 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk) Opmerking: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt aankomen op de geplande dag van aankomst, is inchecken op de volgende dag natuurlijk ook mogelijk (laat het ons weten voor aankomst). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het mooie, langzaam aflopende zandstrand van Bibione Spiaggia ligt op loopafstand van het resort. Je kunt echter ook gebruik maken van de gratis pendelbus, die je in het hoogseizoen meerdere keren per dag naar het strand brengt. Van mei tot september zijn een ligstoel, ligstoel en parasol op het strand bij de huurprijs inbegrepen. Terwijl jij geniet van de zon en het zachte geluid van de zee, kunnen je kinderen zich uitleven op het langzaam aflopende gouden strand of in een van de vele speeltuinen. Als je liever iets sportiever bent, zijn er op het strand van Bibione verschillende sportfaciliteiten en animatieprogramma's voor jong en oud. Voor kinderen zijn er knutselworkshops, sportactiviteiten en spelletjes waarmee ze snel nieuwe vrienden kunnen maken. Natuurlijk zijn er verschillende bars, toiletten en douches beschikbaar op het strand en strandwachten zorgen voor de veiligheid van de gasten zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf op het strand. Het strand is uitgerust met brede paden, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kinderwagens.
ZWEMBAD
De residentie heeft een groot zwembad bestaande uit 4 zwembaden met verschillende waterdieptes. Er is ook een whirlpool en een waterglijbaan, evenals een waterpartij in het kinderbad. Dit betekent dat het hele gezin kan genieten van een dag vol plezier bij het zwembad. Ligstoelen en parasols zijn vrij beschikbaar rond het zwembad.
GEZINSVRIENDELIJK
De residentie is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Een dagelijks animatieprogramma en een miniclub met verschillende activiteiten en workshops laten het hart van elk kind sneller kloppen. Natuurlijk is er ook een speeltuin in het complex waar kinderen zich kunnen uitleven en nieuwe vriendjes kunnen maken. Voor tieners tot 16 jaar biedt de juniorclub een gevarieerd programma met danslessen, sporttoernooien en diverse optredens. Gezinnen met kleine kinderen kunnen op aanvraag een commode, flessenwarmer of buggy huren. Een babybedje kan gehuurd worden.
VRIJE TIJD EN SPORT
Voor wie het sportiever wil, heeft de residentie ook een fietsverhuur en een beachvolleybalveld. Dit betekent dat je Bibione gemakkelijk op de fiets kunt verkennen. Voor volwassen gasten biedt het animatieteam van het vakantiepark een breed scala aan sportactiviteiten, waaronder stretching, aqua-aerobics, aerobics en verschillende sportcursussen en toernooien. Bibione biedt ook verschillende activiteiten zoals windsurfen, kajakken, beachvolleybal en aquagym in zee. De thermale spa biedt naast het aangenaam warme water ook verschillende spabehandelingen. S Avonds kun je genieten van het nachtleven van Bibione. Op de pleinen van het centrum worden verschillende concerten met livemuziek aangeboden. Een wandeling langs het maanverlichte strand zorgt voor romantische vakantiemomenten. Verschillende disco's met verschillende muziekstijlen wachten op de nachtbrakers.
WINKELEN
Het centrum met zijn vele winkelmogelijkheden ligt op slechts een paar minuten lopen van de residentie. Boodschappen kunnen direct in de supermarkt tegenover het vakantiecomplex gekocht worden.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met gasfornuis, servies, bestek, potten en pannen, filterkoffiezetapparaat, magnetron en koelkast met vriesvak. Natuurlijk kun je ook eten in de snackbar of in het restaurant van de residentie. Ontbijt en halfpension kunnen ook ter plaatse worden geboekt.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan.
SPECIALEN
Gratis fietsen beschikbaar van mei tot september.
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Balkon
Speeltuin
Zwembad
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 63.64 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

63.64 km

Station 19 km Bahnhof

19 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt op slechts een paar minuten lopen van het strand. Er zijn restaurants, gelateria's en winkels op loopafstand. Het stadscentrum is ook op loopafstand.
LOCATIE EN OMGEVING
Bibione is een van de populairste toeristische badplaatsen in Italië en maakt niet alleen indruk met zijn prachtige 8 km lange en brede zandstrand, maar ook met zijn netheid, diensten en sportfaciliteiten. Op het strand vind je goed georganiseerde strandbars, ligstoelen en parasols, evenals douches, kinderopvang en ruime kleedkamers. Als je actief wilt worden, heb je keuze te over! Zeilen, kajakken, beachvolleybal of boccia - er is hier voor elk wat wils. Familie is hier erg belangrijk, dus er zijn verschillende evenementen voor kinderen, moeders en het hele gezin. Baby-, mini- en juniorclubs bieden kinderen van alle leeftijden de kans om nieuwe vrienden te maken van over de hele wereld. Veiligheid speelt een grote rol op het strand: 6 EHBO-posten, 28 reddingsposten op zee en een rookverbod tussen de eerste rij parasols en de zee. Elke dinsdagochtend is er een wekelijkse markt in Bibione (naast het Luna Park). Het nabijgelegen Bibione is het ideale vertrekpunt voor talloze excursies in de omgeving. Als je een dagtocht wilt maken, raden we je de beroemde kunststad Venetië aan. Kom in de romantische stemming tijdens een gondeltocht, wandel door de kronkelende steegjes, steek de Rialtobrug over en bezoek het San Marcoplein en het beroemde Dogenpaleis. Als je je gewoon wilt ontspannen, vind je de thermale baden in Bibione zelf, waar water van 52 graden uit een diepte van 500 meter omhoog borrelt. Voor wie het liever wat wilder heeft, raden we het themapark Aquasplash in Lignano Sabbiadoro of Gulliverlandia in San Giuliano aan. De 3000 m2 grote speeltuin Rio Blu in Bibione is ook ideaal voor jongere kinderen. Hier vind je kartbanen, springkastelen, een zwembad met boten en nog veel meer. Restaurants, bars en disco's vind je op elke hoek in Bibione. Culinaire liefhebbers worden hier verwend! Rondom Bibione liggen talloze kerken, paleizen en kastelen die wachten om door jou ontdekt te worden. Je kunt ze zelfstandig of met een gids bezoeken. Valgrande, de lagune achter Bibione, is een must voor natuurliefhebbers! Dieren, planten en water zullen je verrukken met hun absolute en ongerepte schoonheid!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Strandpakket incl. (1 parasol + 1 ligstoel + 1 ligstoel), incl
Babybedje 5€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief kinderstoel

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459026

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459026.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven