Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Caorle

Max.  5   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze accommodatie ligt in de hondenzone en is uitsluitend gereserveerd voor hondenbezitters en kan alleen geboekt worden als je een hond meeneemt.
De accommodatie ligt in het verzorgde vakantiedorp Francesco in Caorle en grenst direct aan de Adriatische Zee. Het familievriendelijke vakantiedorp heeft een zeer groot zwembadcomplex met glijbanen, speeltuinen, entertainment/miniclub, restaurants met internationale keuken en veel sportfaciliteiten. Dit en het brede, langzaam aflopende zandstrand maken het vakantiedorp tot de ideale vakantiebestemming.
Het geschakelde vakantiehuis Appartement Comfort PET op de begane grond of begane grond en 1e verdieping met eigen tuin (gedeeltelijk omheind) is geschikt voor maximaal 5 personen en bestaat uit twee slaapkamers, een met twee eenpersoonsbedden die tegen elkaar geschoven kunnen worden tot een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. Er is een slaapbank in de woonkamer, die nog eens twee slaapplaatsen biedt. De woonkamer is uitgerust met een tv. De kitchenette is volledig uitgerust met servies, bestek, potten en pannen, een magnetron, een Italiaanse espressopot en een koelkast met vriesvak. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, bidet en toilet. De overdekte zithoek of het balkon met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Kussens, dekens, beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. WIFI is inbegrepen voor 4 uur per dag en apparaat (vanaf 2024). Een overdekte privéparkeerplaats is beschikbaar naast de wooneenheid. Airconditioning is optioneel beschikbaar. Beddengoed wordt eenmaal per week gratis verschoond. Reistijd vanaf ital. Grens ca. 4u. Barbecue toegestaan (gas of elektrisch). Opmerking: Als u meer dan één accommodatie nodig heeft, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere woningen van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
In de periode van 27.07.-30.08.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag (het minimum verblijf is 7 nachten). In de periode van 15.06.-26.07.2023 / 31.08.-13.09.2024 is het minimum verblijf 5 nachten (aankomst dagelijks mogelijk). In de periode van 18 mei tot 14 juni 2024 is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de resterende periode is het minimum verblijf 2 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd
STRAND
Aan dit stuk kust vind je alle voorzieningen en diensten van een modern vakantieoord. Ligstoelen en parasols (te huur) en een ruim vrij zandstrand maken net zo goed deel uit van het aanbod als watersporten: surfschool, catamarans, waterskiën, banaan- en parasailing. Het 'Panda'-gedeelte van het strand biedt ook een schaduwrijke picknickplaats, beachvolleybal en jeu de boules.
ZWEMBAD
Gasten van het vakantiedorp hebben in totaal negen zwembaden verspreid over het resort als alternatief voor zwemmen in zee. De zwembaden bieden voor elk wat wils. Er is het Tropical Pool met uitzicht op zee en een geïntegreerd kinderbad, het Maxim Pool en het Residence Pool met watervallen en waterpartijen en het Penelope Pool met glijbanen bij de chalets. Wie nog meer wil, kan zich uitleven in het waterpark met vier zwembaden, twee glijbanen, een bubbelbad, spelletjes voor kinderen en fitnessfaciliteiten voor volwassenen.
GEZINSVRIENDELIJK
Er staat je een hele reeks animatieprogramma's te wachten, aangepast aan zowel je leeftijd als je interesses. In het Francesco vakantiedorp is entertainment voor jong en oud al inbegrepen en hoef je NIET te betalen voor een extra clubkaart. Geniet van je vakantie door alles over te laten aan de professionele entertainers. Er staan talloze programma's tot je beschikking, van sport, fitness en excursies tot danscursussen, creatieve programma's voor de kleintjes en interessante avondprogramma's. Vooral jonge gasten worden hier verwend. Vooral jonge gasten worden hier verwend. Het vakantiedorp biedt entertainment voor alle leeftijden en heeft drie verschillende clubs: 1. Flinky Club van 3 tot 8 jaar; 2. Teen Club van 9 tot 12 jaar; 3. Be Free Club van 13 tot 17 jaar.
VRIJE TIJD EN SPORT
Het animatieteam organiseert voetbal-, basketbal-, tafeltennis-, volleybal- en waterpolotoernooien voor tieners van 9-13 jaar (Junior Club) en volwassenen ouder dan 14 jaar. Je kunt ook deelnemen aan verschillende cursussen: Windsurfen, zeilboot, tennis, zwemmen. Het animatieteam biedt een exclusief programma met entertainment en plezier voor alle smaken en leeftijden. Je kunt je kinderen toevertrouwen aan de ervaren kinderverzorgers zodat ze kunnen deelnemen aan de Flinky Club (leeftijd 3-6), Teen Club (leeftijd 7-10) of Be Free Club (leeftijd 11-15). Elke avond worden gasten getrakteerd op verschillende shows en voorstellingen.
WINKELEN
Het vakantiedorp heeft een supermarkt met vlees-, vis-, kruideniers- en bakkerijafdelingen, bazaar, tabakswaren, boetiek, kiosk, fotowinkel en souvenirwinkel.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen en een koelkast. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van halfpension of volpension tegen gunstige voorwaarden. Deze zijn ter plaatse te boeken (vooraf reserveren niet nodig).
HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan.
SPECIALEN
In het vakantiedorp is dagelijks een arts aanwezig. In zijn praktijk meet en regelt hij de bloeddruk, behandelt hij kleine wondjes en brandwonden, en behandelt hij reisziekte en klachten veroorzaakt door veranderingen in klimaat en dieet. Voor ernstigere problemen, waarvan we natuurlijk hopen dat ze zich nooit zullen voordoen, is er een ziekenhuis in Caorle, op slechts 5 kilometer van het vakantiedorp.
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 40.02 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

40.02 km

Station 23 km Bahnhof

23 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp grenst direct aan het strand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.
LIGGING EN OMGEVING
Duna Verde en Porto Santa Margherita maken deel uit van Caorle, maar liggen iets buiten de stad. Toch vind je in beide dorpen alles wat je nodig hebt. Er is een geweldig strand, veel verschillende restaurants, bars, cafés en disco's, maar je vindt ook winkels in de dorpen. Duna Verde biedt veel groene ruimte, die uitnodigt tot het maken van ontspannen wandelingen of fietstochten. Porto Santa Margherita is, zoals de naam al doet vermoeden, beroemd om zijn jachthaven met meer dan 1000 boten en is populair bij toeristen. Beide steden hebben hun eigen stuk strand en worden van de stad Caorle gescheiden door de rivier de Livenza. Als je graag musea bezoekt, vind je er verschillende in de steden en je hoeft er niet ver voor te reizen. Laat je betoveren door de schoonheid van de lagune van Caorle, die zich uitstrekt over 100 hectare heide- en veengebied. Het prachtige landschap is bijzonder mooi om per fiets te verkennen. Het pittoreske centrum van Caorle heeft de charme en magie van de oude bourgeoisie behouden. Caorle is een veelzijdige stad omdat de zee en het strand samensmelten met haar geschiedenis en tradities. Het ligt aan de Adriatische Zee tussen Venetië en Triëst en werd 2000 jaar geleden gesticht. De vissershaven ligt in de oude stad, die tegenwoordig een voetgangerszone is geworden. De oude huizen in levendige pastelkleuren die de steegjes en pleinen omzomen doen denken aan de Venetiaanse traditie van de stad en hebben een bijzonder betoverende sfeer. De kerk van de Madonna dell'Angelo, gelegen aan de oostelijke punt van de promenade, is het symbool van het meer voor de inwoners van Caorle, die al vele eeuwen leven van de visserij. Als je een excursie met het hele gezin wilt plannen, kunnen we het waterpark Aquafollie in Caorle aanbevelen, waar je wildwaterbanen, glijbanen en verschillende zwembaden voor alle leeftijden vindt. Laat je betoveren door de schoonheid van de lagune van Caorle, die zich uitstrekt over 100 hectare heide- en veengebied. Het prachtige landschap is bijzonder mooi om per fiets te verkennen. Het pittoreske centrum van Caorle heeft de charme en magie van de oude bourgeoisie behouden. Caorle is een veelzijdige stad omdat de zee en het strand samensmelten met haar geschiedenis en tradities. Het ligt aan de Adriatische Zee tussen Venetië en Triëst en werd 2000 jaar geleden gesticht. De vissershaven ligt in de oude stad, die tegenwoordig een voetgangerszone is geworden. De oude huizen in levendige pastelkleuren die de steegjes en pleinen omzomen doen denken aan de Venetiaanse traditie van de stad en hebben een bijzonder betoverende sfeer. De kerk van de Madonna dell'Angelo, gelegen aan de oostelijke punt van de promenade, is het symbool van het meer voor de inwoners van Caorle, die al vele eeuwen leven van de visserij. Als je een excursie met het hele gezin wilt plannen, kunnen we het waterpark Aquafollie in Caorle aanbevelen, waar je wilde waterattracties, glijbanen en verschillende zwembaden voor alle leeftijden vindt.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 50

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl. 4u/dag, inbegrepen
1x huisdier incl./2e huisdier 8€p. Dag/aankomst te betalen, inbegrepen
Kinderbed 5€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Kinderstoel incl./op aanvraag, inbegrepen
Airconditioning 1€p. Per dag/per aanvraag/per aankomst betaalbaar, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459038

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459038.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven