Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Caerano di San Marco

Max.  5   gasten
35m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
35m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De residentie Le Acacie ligt in de vrij rustige maar goed ontwikkelde wijk Bibione Pineda aan de Adriatische kust en grenst direct aan een mediterraan bos. Er zijn verschillende restaurants en winkels in de directe omgeving. Het mooie, langzaam aflopende zandstrand ligt op slechts een paar minuten lopen en biedt vermaak voor jong en oud, evenals speeltuinen en diverse watersportfaciliteiten. In het centrum van Bibione is een grote promenade voor avondwandelingen. De residentie heeft twee zwembaden, die jong en oud uitnodigen om samen te spetteren en te luieren. De accommodaties zijn allemaal voorzien van airconditioning en verwarming, zodat je op elk moment van het jaar kunt genieten van een gezinsvakantie. De residentie heeft ook een gemeenschappelijke wasmachine en droger voor je was.
Het mooie 2-kamer appartement Bilo B5 biedt plaats aan maximaal 5 personen (inclusief baby's). Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is gemakkelijk bereikbaar met de lift. De accommodatie heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Indien nodig biedt de tweepersoonsslaapbank in de gecombineerde woon- en eetruimte nog twee extra slaapmogelijkheden. De goed uitgeruste kitchenette bevindt zich ook in het woongedeelte en is voorzien van een gaskookplaat, servies, bestek, potten en pannen, magnetron, filterkoffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een wastafel, een douche, een bidet, een wc en een haardroger. Het ruime balkon, ingericht met tafel en stoelen, nodigt uit om te ontspannen en gezellig samen te zijn terwijl de kinderen zich uitleven in het zwembad. SAT-TV, airconditioning, verwarming, een kluis en een eerste set beddengoed en handdoeken zijn ook inbegrepen in de huurprijs. Een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage is ook inbegrepen. Natuurlijk kan er indien gewenst ook een babybedje worden gehuurd (reserveren bij de reservering). Van mei tot september zijn een ligstoel, ligstoel en parasol op het strand bij de huurprijs inbegrepen. Reistijd vanaf Ital. Grens ca. 4 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
In de periode van 18.05.-06.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag of zondag (minimum verblijf 7 nachten). In de overige periode is het minimum verblijf 5 nachten. Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het mooie, langzaam aflopende zandstrand van Bibione Pineda ligt op slechts een paar minuten lopen van de residentie en is gemakkelijk bereikbaar via een wandelpad door het mediterrane bos. Van mei tot september zijn een ligstoel, ligstoel en parasol op het strand bij de huurprijs inbegrepen. Geniet van onvergetelijke momenten op het strand met je gezin. Terwijl jij ontspant in de zon of een duik neemt in het verfrissende zeewater, kunnen je kinderen zich uitleven op het strand en nieuwe vriendjes maken. Geplaveide toegangspaden naar de kustlijn en parasols garanderen toegang tot het strand met kinderwagens en rolstoelen.
ZWEMBAD
De residentie heeft zowel een zwembad voor volwassenen als een kinderzwembad waar de hele familie kan afkoelen en samen kan genieten van een dag bij het zwembad. Ligstoelen en parasols zijn gratis beschikbaar rond het zwembad.
GEZINSVRIENDELIJK
Het zandstrand loopt langzaam af in zee en is op loopafstand, ideaal voor gezinnen. Bibione biedt gezinnen veel speeltuinen en kinderactiviteiten op het strand. Of wat dacht je van een fietstocht? In Bibione kun je de omgeving ook op twee wielen verkennen, dankzij de fantastische fietspaden. Als je een reisbedje nodig hebt voor je kind, kun je die ter plaatse huren. Een kinderstoel is gratis beschikbaar.
VRIJE TIJD EN SPORT
Of het nu gaat om windsurfen, kajakken, beachvolleybal of aquagym in zee, Bibione biedt talloze activiteiten. Naast het aangenaam warme water bieden de thermale baden ook verschillende spabehandelingen. S Avonds kun je genieten van het nachtleven van Bibione. Op de pleinen in het centrum worden verschillende concerten met livemuziek gehouden. Een wandeling langs het maanverlichte strand zorgt voor romantische vakantiemomenten. Voor nachtbrakers zijn er verschillende disco's met verschillende muziekstijlen.
WINKELEN
Je vindt verschillende winkelmogelijkheden op loopafstand. Je vindt niet alleen boodschappen en alledaagse artikelen in de directe omgeving, maar je hebt ook verschillende mogelijkheden om te wandelen.
KEUKEN
De goed uitgeruste keuken heeft een gasfornuis, magnetron, filterkoffiezetapparaat, servies, bestek, potten en pannen en een koelkast met vriesvak. Boodschappen kun je doen in de directe omgeving, zodat je zelf kunt koken. Als je niet zelf wilt koken, kun je een van de vele restaurants op loopafstand bezoeken en je tegoed doen aan de goede Italiaanse keuken.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Balkon
Zwembad
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 0.85 km

0.85 km

Luchthaven 58.31 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

58.31 km

Station 23 km Bahnhof

23 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
De residentie ligt in de rustige wijk Bibione, in Bibione Pineda. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie met je gezin. Verschillende restaurants, winkels en het prachtige langzaam aflopende zandstrand zijn allemaal op loopafstand.
STAD EN OMGEVING
Bibione Pineda is het achterste deel van Bibione waar het zoute water van de zee en het zoete water van de lagune samenkomen. Bibione Pineda is een waar natuurparadijs en herbergt veel planten zoals rododendrons, orchideeën en zeedennen. Dit deel van Bibione dankt zijn naam niet in de laatste plaats aan het grote zeedennenbos. De straten in deze regio zijn ook vernoemd naar verschillende planten- en bloemensoorten. Wie op zoek is naar rust vindt hier prachtige plekjes die ingebed zijn in de natuur. Maar ook liefhebbers van het nachtleven en culinaire hoogstandjes komen hier aan hun trekken! In de zomermaanden rijdt er een pendelbus naar het centrum van Bibione. Daar vind je verschillende restaurants, disco's en live muziek op de strandpromenade. Als je geïnteresseerd bent in boten, is een bezoek aan de jachthaven van Portobaseleghe zeker de moeite waard. Als je ervan houdt om op de fiets of te voet te reizen, raden we je aan om het gebied rond Bibione Pineda te verkennen over de natuurlijke wegen. Bibione is het ideale vertrekpunt voor talrijke excursies in de omgeving. Als je een dagtocht wilt maken, raden we je de beroemde kunststad Venetië aan. Kom in de romantische stemming tijdens een gondeltocht, wandel door de kronkelende steegjes, steek de Rialtobrug over en bezoek het San Marcoplein en het beroemde Dogenpaleis. Als je je gewoon wilt ontspannen, vind je de thermale baden in Bibione zelf, waar water van 52 graden uit een diepte van 500 meter omhoog borrelt. Voor wie het liever wat wilder heeft, raden we het themapark Aquasplash in Lignano Sabbiadoro of Gulliverlandia in San Giuliano aan. De 3000 m2 grote speeltuin Rio Blu in Bibione is ook ideaal voor jongere kinderen. Hier vind je kartbanen, springkastelen, een zwembad met boten en nog veel meer. Restaurants, bars en disco's vind je op elke hoek in Bibione. Culinaire liefhebbers worden hier verwend! Rondom Bibione liggen talloze kerken, paleizen en kastelen die wachten om door jou ontdekt te worden. Je kunt ze zelfstandig of met een gids bezoeken. Valgrande, de lagune achter Bibione, is een must voor natuurliefhebbers! Dieren, planten en water zullen je inspireren met hun absolute en ongerepte schoonheid!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Strandpakket incl. (1 parasol + 1 ligstoel + 1 ligstoel), incl
Babybedje 5€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief kinderstoel

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459051

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459051.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven