Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Ferrara

Max.  7   gasten
70m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
70m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het prachtige vakantiecomplex Marina Village/Mare e Pineta in Lido di Spina. Het vakantiedorp ligt aan de zacht glooiende Adriatische Zee en is daarom ideaal voor gezinnen. Het goed onderhouden vakantiedorp heeft alle voorzieningen voor een perfecte gezinsvakantie. Een groot zwembadcomplex met zwembaden voor volwassenen en kinderen met waterspelletjes, een supermarkt, bazaar, kiosk, speeltuin en een breed scala aan sportfaciliteiten maken allemaal deel uit van het vakantiecomplex. Er is ook een miniclub/entertainment voor kinderen en een entertainmentprogramma voor volwassenen. Het vakantiedorp heeft een pizzeria en een restaurant met internationale keuken. Er is ook een fysiotherapeut, kapper, schoonheidsbehandelingen, hydromassage, solarium, sauna, speelkamer, openbare telefoons en medische dienst in het resort. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten. Wifi is gratis beschikbaar (beperkt) in het vakantiecomplex. Er is een manege in de buurt. Het centrum van Lido di Spina ligt op loopafstand. Het vakantiedorp ligt in het Po Delta Park en is erkend als UNESCO Werelderfgoed vanwege het prachtige landschap en het bijzondere natuurlijke ecosysteem.
De bakstenen Tipo3-accommodatie voor maximaal 7 personen bestaat uit een ouderslaapkamer en twee kinderslaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Er is een slaapbank in de woonkamer die plaats biedt aan een extra persoon. SAT-TV beschikbaar. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in de woonkamer en heeft servies, bestek, potten en pannen, een magnetron en een koelkast met vriesvak. De twee badkamers hebben elk een douche, wastafel en toilet. De overdekte zithoek met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Beddengoed en airconditioning zijn inbegrepen. Een reisbedje en kinderstoelen (tegen betaling) zijn ook beschikbaar (gelieve te reserveren bij de reservering). Barbecues zijn toegestaan, maar alleen met gas. Reistijd vanaf ital. Grens ca. 3,5u. Op aanvraag kan halfpension of volpension ter plaatse worden geboekt. Een parkeerplaats direct bij de accommodatie is inbegrepen. Een parasol en 2 ligbedden op het strand zijn inbegrepen voor elke flat (2024). Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
In de periode van 03.08.-25.08.2024 is aankomst en vertrek dagelijks mogelijk (minimum verblijf is 10 nachten). In de periode van 18.05.-02.08.2024 en van 26.08.-08.09.2024 is aankomst en vertrek dagelijks mogelijk (minimum verblijf is 7 nachten). In de resterende periode is het minimum verblijf 4 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het prachtige zandstrand naast het vakantiecomplex heeft zowel een groot vrij strandgedeelte als een groot privéstrand, dat is uitgerust met ligstoelen en parasols. Een parasol en 2 ligbedden zijn inbegrepen voor elk appartement op het strand (2024). Het langzaam aflopende zandstrand is vooral geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Er zijn verschillende watersportfaciliteiten beschikbaar voor gasten. Een windsurf- en kanoschool bieden je de mogelijkheid om iets nieuws te proberen. Er is ook een joggingbaan, een beachvolleybalveld, een voetbalveld en boogschietfaciliteiten in het gebied tussen het vakantiedorp en het strand. Dit maakt het strand de ideale plek om te ontspannen terwijl je zonnebaadt, een boek leest of deelneemt aan een van de vele sportactiviteiten.
ZWEMBAD
Voor wie van zwemmen en plezier houdt, is er een zwembadcomplex met 4 zwembaden voor kinderen en volwassenen. Er is genoeg ruimte om te zwemmen, stoeien of spelen in het water. De glijbaan en waterspelletjes zorgen voor plezier en vermaak voor de kleintjes. Voor wie gewoon wil genieten van de zon, een goed boek wil lezen of een dutje wil doen, staan de comfortabele ligstoelen aan de rand van de zwembaden garant voor ontspanning.
GEZINSVRIENDELIJK
In het laag- en hoogseizoen zal een groep ervaren entertainers je verblijf op een zachte manier opvrolijken. Elke dag zijn er spelletjestoernooien waar je je geluk kunt testen. Er is een miniclub voor kinderen. Je kinderen zullen veel plezier hebben en veel nieuwe vriendjes maken. Er is ook een leuke speeltuin voor de kinderen om in rond te rennen. S Avonds word je vermaakt met muzikale optredens op het podium of een modeshow voor de schoonheidswedstrijd. Als je actief wilt worden, is er keuze genoeg. Of het nu gaat om basketbal, boogschieten, spinning of boccia, je hebt genoeg opties.
VRIJE TIJD EN SPORT
Als je op vakantie fit wilt blijven, heb je keuze te over. Je kunt kiezen uit voetbal, basketbal, boogschieten, spinning, boccia, tennis of een fitnessstudio. Op het strand kun je surfen, beachvolleyballen of strandtennissen. Heb je wel eens gekanood? Dat kan ook. Fietsverhuur is ook beschikbaar.
BOODSCHAPPEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan dagelijkse artikelen vindt.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen en een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Als je niet zelf wilt koken, maar je wilt culinair laten verwennen, dan heeft het vakantiedorp ook een restaurant, een pizzeria en een snackbar met take-away. Wil je liever gebruik maken van half- of volpension, dan kun je dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Maximaal 2 huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie, mits dit van tevoren bij boeking wordt gemeld. Er is een geweldig, omheind hondengebied onder de pijnbomen waar je met je hond kunt spelen en hij stoom kan afblazen.
SPECIALE KENMERKEN
Het heeft een sauna, hydromassage, solarium, fysiotherapeut. Voor je schoonheid staan een kapper en cosmetische behandelingen tot je beschikking.
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

2 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.25 km

0.25 km

Luchthaven 60 km Flughafen

60 km

Station 30 km Bahnhof

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het strand is gemakkelijk bereikbaar via een schaduwrijk voetpad in minder dan 5 minuten. Het centrum van Lido di Spina met bars, restaurants en andere winkels kan gemakkelijk te voet worden bereikt in ongeveer 10 minuten.

LIGGING EN OMGEVING
Lido di Spina ligt ongeveer 60 km ten zuiden van Chioggia aan de prachtige Adriatische kust. Hier kun je ontspannen in de prachtige natuurlijke omgeving met talrijke pijnboombossen. Het gebied rond Lido di Spina is ideaal voor vogelaars en wandelaars. Het stadje heeft ook veel restaurants en cafés waar je heerlijk kunt vertoeven. Als je meer wilt weten over cultuur, kun je het "Remo Brindisi" Museum voor Hedendaagse Kunst bezoeken. Het Po Delta Park in Emilia Romagna ligt in een ongerepte omgeving en is een kostbare schat van pijnboombossen, indrukwekkende bossen en lagunes. Het is ook de thuisbasis van 300 verschillende vogelsoorten, waardoor deze plek erg populair is bij vogelliefhebbers en liefhebbers van een vakantie op het platteland in contact met de natuur. Vanwege de prachtige omgeving en het uitstekende natuurlijke ecosysteem is het Po Delta Park erkend door UNESCO. Je kunt de Podelta op verschillende manieren ontdekken: te voet, op de fiets, te paard of per boot. Een wandeling of fietstocht kan worden afgerond in een van de vele restaurants verspreid over het gebied, die allemaal heerlijke, typische lokale gerechten serveren. Als je liever een dag vol plezier hebt, raden we je een dagtocht aan naar het pret- en waterpark Mirabilandia/Mirabeach (vergelijkbaar met Europapark plus zwemplezier) in Ravenna. In Ferrara zelf vind je tientallen restaurants, bars en cafés waar je plaatselijke delicatessen kunt proeven. Als je Venetië wilt bezoeken, kun je dat in ongeveer 1 uur met de auto doen.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Strandpakket incl. (1 parasol + 2 ligbedden), incl
Handdoeken 5€p.pers. en wissel/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inbegrepen
Huisdier 6€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Babybedje 3€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Kinderstoel 2,50€p. Dag/een.aanvraag/aankomst te betaleninclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459067

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459067.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven