Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Lignano Sabbiadoro

Max.  3   gasten
12m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
12m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiecomplex Sabbiadoro in het dorp Sabbiadoro, een zeer populaire vakantiebestemming voor veel gezinnen. Het vakantiedorp ligt op slechts 250 meter van de zee en heeft een eigen zandstrand, waardoor het ideaal is voor gezinnen. Het prachtige, ruime zwembadcomplex heeft een groot kinderbad met glijbanen en een zwembad voor zwemmers, maar ook een verwarmd, overdekt zwembad waar je kinderen zich kunnen uitleven. Het vakantiedorp heeft een miniclub/entertainment voor kinderen en een jeugdclub, evenals een entertainmentprogramma voor volwassenen, een geweldige speeltuin, een breed scala aan sportfaciliteiten, een zelfbedieningsrestaurant, een supermarkt en een tabak- en kiosk. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegangers. Het levendige centrum van Sabbiadoro ligt op slechts een paar minuten lopen met zijn vele restaurants, boetiekjes, lunaparken en nog veel meer..
De accommodatie is geschikt voor maximaal 3 personen (bij bezetting met 3 personen mag de derde persoon niet ouder zijn dan 12 jaar) en bestaat uit een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Het 3e bed wordt gecreëerd door de tafel in het woongedeelte te laten zakken (het bed meet ongeveer 170 cm). De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft servies, bestek en pannen, evenals een koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. De zithoek met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen. Beddengoed (wekelijks verschoond) en airconditioning zijn inbegrepen. Gratis WIFI. Kinderstoelen zijn ook gratis beschikbaar (reserveren bij reservering). Barbecue toegestaan. Reistijd vanaf ital. Grens ca. 4u. Op aanvraag kan halfpension of volpension ter plaatse worden geboekt. Parkeerplaats inbegrepen. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk. In de periode van 28.06.-31.08.2024 is het minimum verblijf 6 nachten. In de periode van 08.05.-27.06.2024 / 01.09.-14.09.2024 is het minimum verblijf 5 nachten. Tijdens de rest van het jaar is het minimumverblijf 3 nachten. Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voor aankomst). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het zandstrand op loopafstand is alleen voor gebruik van gasten van het vakantiecomplex. Het is gedeeltelijk uitgerust met ligbedden en parasols, maar je kunt ook je eigen stoelen meenemen. Het brede, langzaam aflopende, goudkleurige zandstrand is bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Watersporten zijn beschikbaar voor gasten: Windsurfen, Kate surfen en kanoën. Op het strand worden ook verschillende entertainmentprogramma's gehouden. De ideale plek om te ontspannen terwijl je zonnebaadt of geniet van een van de vele sportactiviteiten. Een snelle snack kan worden genuttigd in de schaduw van de Bar Sabbiadoro, die geopend is van 's ochtends tot 's avonds en een uitnodigend en verfrissend lekker menu biedt. Op het strand zijn wandelpaden die toegang met kinderwagens garanderen, terwijl strandwachten de hele dag voor veiligheid zorgen.
ZWEMBAD
Onze vakantiegasten hebben vijf verschillende zwembaden tot hun beschikking, evenals een grote ligweide met ligstoelen en parasols (gratis). Voor de kleintjes zijn er twee grote, mooie kinderbaden met waterspelletjes en een waterglijbaan, waarvan er een overdekt en verwarmd is. Voor de volwassenen is er een semi-Olympisch zwembad. De whirlpool garandeert volledige ontspanning voor onze volwassen gasten.
GEZINSVRIENDELIJK
Een groep ervaren, meertalige animatoren zal je verblijf op een zachte manier opvrolijken. Of het nu voetbal, tafeltennis, beachvolleybal, waterpolo of aquagym is, je hoeft je nooit te vervelen. Voor kinderen van 3 tot 10 jaar is er een Miniclub, voor de groteren tot 14 jaar een Young Club, dus leeftijdsgericht toezicht door onze animators is gegarandeerd. Uw kinderen krijgen de kans om als hoofdrolspelers deel te nemen aan avondvoorstellingen. Er staat je elke avond spannend en uniek entertainment te wachten.
VRIJE TIJD EN SPORT
Als je tijdens je vakantie in vorm wilt blijven, heb je keuze te over: windsurfen, kitesurfen of tafeltennissen. Je vindt ook een tennisbaan, paardrijden en minigolf binnen een kilometer (tegen betaling). Ons animatieteam zal je ook motiveren om deel te nemen aan watergymnastiek en waterpolo. Waterfietsen en kano's kunnen worden gehuurd op het strand. Fietsverhuur is ook beschikbaar.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote selectie van alledaagse artikelen kunt vinden.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en pannen, evenals een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Als je jezelf wilt verwennen, biedt ons zelfbedieningsrestaurant heerlijke menu's. Als je liever gebruik maakt van half- of volpension, kun je dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Huisdieren zijn toegestaan in daarvoor bestemde accommodaties, mits dit bij boeking wordt gemeld.
SPECIALE
Honden zijn NIET toegestaan op het strand van het vakantiepark. Er is een hondenstrand op 300 meter afstand. Het vakantiecomplex is verdeeld in een noordelijk en een zuidelijk deel. Het zuidelijke deel is alleen geopend tijdens het hoogseizoen.
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 3

1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 80 km Flughafen

80 km

Station 20 km Bahnhof

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt op loopafstand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen (het strand is ook goed bereikbaar met kinderwagens). Het stadscentrum ligt op slechts een paar minuten afstand.

LIGGING EN OMGEVING
Dit deel van Lignano Sabbiadoro ligt meer in het centrum. Alles wat je nodig hebt is op loopafstand. Hier vind je restaurants op elke hoek, bars op het strand en in de stad en disco's voor elke smaak. In de 5 km lange winkelstraat vind je zeker leuke kleding en kleine dingen. De twee pretparken Aquasplash en Gulliverlandia, die plezier bieden voor het hele gezin, liggen op slechts een paar minuten afstand. Toch mag de natuur rond Sabbiadoro niet vergeten worden! Sabbiadoro is niet in de laatste plaats beroemd om zijn 8 km lange zandstrand, dat ook is bekroond met de blauwe vlag. Maar ook de kleine pijnboombossen en de prachtige wandel- en fietspaden zorgen voor ontspanning en recreatie. Als je van havens houdt, ben je hier aan het juiste adres! Er zijn hier verschillende havens met in totaal 4000 ligplaatsen. Het nabijgelegen Bibione is het ideale vertrekpunt voor talloze excursies in de omgeving. Als je een dagtocht wilt maken, raden we je de beroemde kunststad Venetië aan. Kom in de romantische stemming tijdens een gondeltocht, wandel door de kronkelende steegjes, steek de Rialtobrug over en bezoek het San Marcoplein en het beroemde Dogenpaleis. Als je gewoon wilt uitrusten en ontspannen, vind je de thermale baden in Bibione zelf, waar water met een temperatuur van 52 graden uit een diepte van 500 meter spuit. Voor wie het liever wat wilder heeft, raden we het themapark Aquasplash in Lignano Sabbiadoro of Gulliverlandia in San Giuliano aan. De 3000 m2 grote speeltuin Rio Blu in Bibione is ook ideaal voor jongere kinderen. Hier vind je kartbanen, springkastelen, een zwembad met boten en nog veel meer. Restaurants, bars en disco's vind je op elke hoek in Bibione. Culinaire liefhebbers worden hier verwend! Rondom Bibione liggen talloze kerken, paleizen en kastelen die wachten om door jou ontdekt te worden. Je kunt ze zelfstandig of met een gids bezoeken. Valgrande, de lagune achter Bibione, is een must voor natuurliefhebbers! Dieren, planten en water zullen je verrukken met hun absolute en ongerepte schoonheid!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 50

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Kinderstoel incl./op aanvraag, inbegrepen
Handdoeken zelf meenemen, inbegrepen
Huisdier 7€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459069

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459069.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven