Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Caerano di San Marco

Max.  5   gasten
40m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
40m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Bij het prachtige vakantieresort Lino delle Fate in Bibione, dat in 2019 is geopend, draait alles om het milieu. Het resort is vernoemd naar het zachte vedergras "Lino delle Fate". Bij de bouw van het resort is er speciaal op gelet om het harmonieus te integreren in de omliggende omgeving en de natuur. In het hele resort doen de gecoördineerde kleuren denken aan de zee en de omringende pijnbomen. Het vakantiecomplex is uitgerust met een indrukwekkend zwembad waar jong en oud plezier aan zullen beleven. Wie liever een dagje naar het strand gaat, kan zonnebaden en ontspannen op het privéstrand dat exclusief voor gasten is ingericht. In het restaurant van het resort kun je je culinair laten verwennen. Naast een leuke speeltuin voor de kinderen biedt een miniclub met spelletjes en entertainment genoeg afwisseling voor een geslaagde gezinsvakantie. In het Clubhuis, het hart van het resort, is er ook een gemeenschappelijke wasmachine en een gemeenschappelijke wasdroger, die beschikbaar zijn voor gasten.
De 40 m² grote Pino Nero bungalow, nieuw gebouwd in 2019, biedt ruimte voor maximaal 5 personen (inclusief baby's). De accommodatie is voorzien van een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Indien gewenst biedt de tweepersoonsslaapbank in de woonkamer nog twee extra slaapmogelijkheden. De goed uitgeruste kitchenette, die zich ook in de woonkamer bevindt, is voorzien van een inductiekookplaat, servies, bestek, potten en pannen, een Italiaanse espressopot, magnetron en koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een wastafel, wc, douche en haardroger. Het overdekte en gezellig ingerichte terras nodigt uit om samen te vertoeven en te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven op het grasveld of bij het zwembad. Het terras heeft ook twee ligstoelen, zodat niets een ontspannen dag op het terras in de weg staat. SAT-TV, Wifi, airconditioning, verwarming, kluis en een parkeerplaats (deels in de garage) zijn al bij de huurprijs inbegrepen. Handdoeken (gratis wissel om de twee dagen) en beddengoed (gratis wissel na 7 nachten) zijn ook inbegrepen, net als de tussentijdse schoonmaak van de accommodatie om de twee dagen. Indien gewenst kan er ook een babybedje en een kinderstoel worden verstrekt (graag reserveren bij de reservering). Vanaf 2024 zijn twee ligstoelen en een parasol inbegrepen in de huurprijs op het strandgedeelte van het vakantiecomplex dat exclusief is ingericht voor gasten. Barbecues zijn toegestaan op de gemeenschappelijke barbecueplaatsen. De reistijd vanaf de Italiaanse grens is ongeveer 4 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere woningen van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk. In de periode van 29.06.-14.09.2024 is het minimum verblijf 5 nachten. Gedurende de rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten. Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voor aankomst). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het exclusieve en langzaam aflopende privéstrand van het vakantiecomplex ligt op loopafstand. Natuurlijk kunnen er ook fietsen gehuurd worden op het vakantiecomplex en gebruikt worden voor de dagelijkse tocht naar het strand. Twee ligbedden en een rieten parasol zijn al inbegrepen in de huurprijs in 2024. Geniet van een koel drankje in de strandbar, gebouwd in de stijl van een vissershut, terwijl je kinderen zich uitleven in het zand en nieuwe vriendjes maken. Voor wie het liever wat sportiever heeft, biedt het strand van Bibione Spiaggia verschillende sportfaciliteiten en animatieprogramma's voor jong en oud. Het strand is uitgerust met wandelpaden, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kinderwagens. Een speeltuin direct aan het strand doet kinderharten sneller kloppen. Voor hondenbezitters is er het Pluto-strand in Bibione. Hier vinden hondenbezitters alles wat ze zich kunnen wensen van een hondenstrand. Van houders voor hondenriemen op de ligstoelen tot hondenbakken en stromend water om de honden te verfrissen.
ZWEMBAD
Het vakantiecomplex heeft een indrukwekkend en groot zwembad. Het zwembadcomplex bestaat uit een centraal zwembad voor volwassenen en een hydromassagebad. Het hydromassagebad is uitgerust met ligstoelen in het water en watervallen met een hydromassage-effect, perfect om te ontsnappen aan de stress van alledag en samen te genieten van een dag bij het zwembad! Voor de jongere gasten is er een kinderbad met waterspelletjes, zodat niets een onvergetelijke zwemervaring in de weg staat. De vloer van het zwembad is gemaakt van natuursteen en alle zwembaden zijn verwarmd. Rondom het zwembad zijn ligbedden en parasols beschikbaar voor gasten. Er is zelfs een klein zandstrand met ligstoelen en parasols naast het zwembad. Je kunt dus ook genieten van een beetje strandgevoel bij het zwembad.
GEZINSVRIENDELIJK
Het resort is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. In de minicub ligt de nadruk op het spelenderwijs ontdekken van de natuur. Het dagelijkse kinderanimatieprogramma voor kinderen tot 12 jaar omvat spannende ontdekkingen van het aangrenzende bos en de planten en vogels die daar leven. S Avonds kunnen kinderen zich uitleven in de minidisco. Natuurlijk is er ook een goed ontworpen speeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven en nieuwe vriendjes kunnen maken. Gezinnen met kleine kinderen kunnen ter plekke een kinderstoel en babybedje huren, op aanvraag bij de reservering. Flessenwarmers, aankleedtafels en zelfs buggy's kunnen ook ter plaatse worden geleend zolang ze voorradig zijn. Het vakantiepark is autovrij en biedt kinderen dus de mogelijkheid om zich veilig door het park te verplaatsen.
VRIJE TIJD EN SPORT
Voor degenen die liever iets sportiefs doen, is er ook een fietsverhuurservice in het resort. Dit betekent dat je Bibione comfortabel op de fiets kunt verkennen. Het resort heeft ook fitnessapparatuur bij het zwembad, waar je echt kunt trainen en je hoofd leeg kunt maken. Er zijn ook verschillende activiteiten mogelijk in Bibione, zoals windsurfen, kajakken, beachvolleybal en aquagym in zee. Naast het aangenaam warme water bieden de thermale baden ook verschillende spabehandelingen. S Avonds kun je genieten van het nachtleven van Bibione. Op de pleinen van het centrum worden verschillende concerten met livemuziek aangeboden. Een wandeling langs het maanverlichte strand zorgt voor romantische vakantiemomenten. Verschillende disco's met verschillende muziekstijlen wachten op de nachtbrakers.
WINKELEN
In het nabijgelegen centrum kun je niet alleen dagelijkse boodschappen doen, maar heb je ook verschillende mogelijkheden om rond te slenteren.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met inductiekookplaat, servies, bestek, potten en pannen, magnetron en koelkast met vriesvak. Als je je culinair wilt laten verwennen, is het buffet in het restaurant van het vakantiecomplex de perfecte plek. Het biedt een eersteklas keuken, met bekende Italiaanse en internationale specialiteiten, allemaal bereid met lokale producten. Natuurlijk kun je ter plaatse ook ontbijt of halfpension boeken.
HUISDIEREN
Max. 1 kleine hond tot 8 kg is toegestaan en moet bij reservering worden aangemeld. Bibione heeft een hondenstrand, de Spiaggia di Pluto, dat op slechts een paar minuten lopen van het vakantiedorp ligt. Hier vinden hondenbezitters de beste omstandigheden voor een ontspannen dagje strand met hun hond. In de zomermaanden worden er elke week gratis hondentrainingen en behendigheidsparcours aangeboden op het hondenstrand. Wij raden u aan om de strandplaatsen bij Pluto Beach van tevoren te reserveren via de volgende link: http://www.laspiaggiadipluto.com.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.65 km

0.65 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 64.78 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

64.78 km

Station 20 km Bahnhof

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt op slechts een paar minuten lopen van het strand. Er zijn restaurants, gelateria's en winkels op loopafstand. Het nabijgelegen centrum is ook op loopafstand.
LOCATIE EN OMGEVING
Bibione is een van de populairste toeristische badplaatsen in Italië en maakt niet alleen indruk met zijn prachtige 8 km lange en brede zandstrand, maar ook met zijn netheid, diensten en sportfaciliteiten. Op het strand vind je goed georganiseerde strandbars, ligstoelen en parasols, evenals douches, kinderopvang en ruime kleedkamers. Als je actief wilt worden, heb je keuze te over! Zeilen, kajakken, beachvolleybal of boccia - er is hier voor elk wat wils. Familie is hier erg belangrijk, dus er zijn verschillende evenementen voor kinderen, moeders en het hele gezin. Baby-, mini- en juniorclubs bieden kinderen van alle leeftijden de kans om nieuwe vrienden te maken van over de hele wereld. Veiligheid speelt een bijzonder belangrijke rol op het strand: 6 EHBO-posten, 28 reddingsposten op zee en een rookverbod tussen de eerste rij parasols en de zee. Elke dinsdagochtend is er een wekelijkse markt in Bibione (naast het Luna Park). Het nabijgelegen Bibione is het ideale vertrekpunt voor talloze excursies in de omgeving. Als je een dagtocht wilt maken, raden we je de beroemde kunststad Venetië aan. Kom in de romantische stemming tijdens een gondeltocht, wandel door de kronkelende steegjes, steek de Rialtobrug over en bezoek het San Marcoplein en het beroemde Dogenpaleis. Als je je gewoon wilt ontspannen, vind je de thermale baden in Bibione zelf, waar water van 52 graden uit een diepte van 500 meter omhoog borrelt. Voor wie het liever wat wilder heeft, raden we het themapark Aquasplash in Lignano Sabbiadoro of Gulliverlandia in San Giuliano aan. De 3000 m2 grote speeltuin Rio Blu in Bibione is ook ideaal voor jongere kinderen. Hier vind je kartbanen, springkastelen, een zwembad met boten en nog veel meer. Restaurants, bars en disco's vind je op elke hoek in Bibione. Culinaire liefhebbers worden hier verwend! Rondom Bibione liggen talloze kerken, paleizen en kastelen die wachten om door jou ontdekt te worden. Je kunt ze zelfstandig of met een gids bezoeken. Valgrande, de lagune achter Bibione, is een must voor natuurliefhebbers! Dieren, planten en water zullen je verrukken met hun absolute en ongerepte schoonheid!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Strandpakket incl. (1 parasol + 2 ligbedden), incl
Babybedje incl. op aanvraag, inbegrepen
Kinderstoel incl. op aanvraag, inbegrepen
Huisdier 20€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betaleninclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459093

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459093.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven