Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Umag

Max.  6   gasten
33m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
33m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De accommodatie ligt in het prachtige vakantiepark Camping Stella Maris. Het vakantiedorp ligt aan de diepblauwe zee in Umag, Kroatië. Het centrum van Umag ligt op slechts een paar minuten afstand. Omdat het vakantiepark op loopafstand van de zee ligt, is het ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. De vele faciliteiten en speelmogelijkheden maken het vakantiepark uniek en bijzonder kindvriendelijk. Naast een groot zwembad voor kinderen en volwassenen direct naast de stacaravans, is er ook een miniclub/animatieprogramma voor kinderen van alle leeftijden. Natuurlijk is er ook een animatieprogramma voor volwassenen. Het zwembad van het naastgelegen vakantiepark Resort Stella Maris met een geweldig kinderbad en waterspeeltuin kan gratis worden gebruikt. Het resort heeft ook verschillende sportvelden en een restaurant. WiFi is gratis beschikbaar in het vakantiepark. Het naastgelegen vakantiepark Resort Stella Maris heeft ook een overdekt zwembad aan de overkant van de weg voor dagen met slecht weer.
De moderne Mobilehome Superior biedt plaats aan maximaal 6 personen, waaronder ten minste twee kinderen tot 12 jaar. Het heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De slaapbank in de woonkamer biedt nog eens twee slaapplaatsen. Er is ook een satelliet-tv in de woonkamer. De flat heeft een goed uitgeruste kitchenette met een fornuis, servies, bestek, potten en pannen, filterkoffiezetapparaat, vaatwasser en koelkast. Beide badkamers zijn uitgerust met een douche, wc en wastafel. Het terras met tafel en stoelen nodigt uit om te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning, beddengoed en handdoeken zijn ook inbegrepen. Barbecueën is toegestaan, maar alleen met een elektrische barbecue, die je zelf moet meebrengen. Toeristenbelasting is inbegrepen. Op verzoek kan ontbijt of halfpension ook ter plaatse worden geboekt in het tegenovergelegen Stella Maris Resort. Reistijd vanaf de Kroatische grens ca. 20 minuten. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 25.05.-07.09.2024 is de minimale verblijfsduur 5 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de resterende periode is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
De Middellandse Zee ligt op slechts een paar minuten lopen van het vakantiepark Camping Stella Maris. Hier kun je genieten van de zon en zwemmen. Gasten kunnen ook genieten van verschillende watersporten zoals zeilen, windsurfen, parasailing en motorboten. Er zijn twee verschillende stranden, een met fijn zand en een met een verharde bodem en ligstoelen. De ligbedden en parasols op het strand kunnen worden gehuurd. Het schone zeewater is bekroond met de Blauwe Vlag door de Stichting Milieu Educatie.
ZWEMBAD
Het vakantiecomplex zelf heeft een nieuw gebouwd zwembad van 201'8 met ligstoelen en parasols. Er is ook een nieuw gebouwd kinderbad. Er is ook een restaurant direct naast het zwembad. In het naastgelegen vakantiepark Stella Maris Resort vind je ook een groot buitenzwembad en een kinderbad waar je gratis gebruik van kunt maken. Hier vind je alles waar je hart sneller van gaat kloppen. Het kinderbad is uitgerust met een groot piratenschip en een waterspeeltuin. Er zijn parasols en ligstoelen beschikbaar (tegen betaling).
GEZINSVRIENDELIJK
In het laag- en hoogseizoen zal een groep ervaren entertainers je verblijf op een zachte manier opvrolijken. Watergymnastiek, Zumba, aerobics, groepsdansen en soortgelijke attracties vinden elke dag plaats. Verschillende clubs bieden kinderen van 8 maanden tot 17 jaar geweldige mogelijkheden om zich te vermaken. Of het nu teamsporten, minishows, zwembadspelletjes of themafeestjes zijn, er is zeker iets voor iedereen! Je kinderen krijgen de kans om als hoofdrolspelers deel te nemen aan avondvoorstellingen. Er is 's avonds ook een minidisco voor de kinderen. Als je wilt sporten, is er keuze genoeg.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie op vakantie in vorm wil blijven, heeft keuze te over. Het animatieteam stelt voor elke dag een gevarieerd fitnessprogramma samen met watergymnastiek, Zumba, aerobics, groepsdansen en nog veel meer. Het Stella Maris resort biedt ook tennisbanen, pingpongtafels, fietspaden en wandelpaden. Op het Stella Maris Resort vind je een zelfbedieningsservice voor fietsverhuur, die ook gebruikt kan worden door gasten van Camping Stella Maris. Buiten het resort vind je een wereldberoemd tenniscentrum, handbal- en volleybalvelden, een paardrijclub en duikfaciliteiten.
WINKELEN
Het vakantiepark ligt op korte afstand van het centrum van Umag. Daar vind je alles wat je je maar kunt wensen. Kleding, schoenen, eten of sieraden. Als je alleen iets kleins nodig hebt, vind je op het vakantiepark verschillende winkels die alles bieden wat je nodig hebt.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met fornuis, servies, bestek, pannen, koelkast en vaatwasser. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Het vakantiecomplex heeft een restaurant dat een grote verscheidenheid aan gerechten serveert. In het Stella Maris Resort vind je naast een klassieke pizzeria ook een buffetrestaurant, cafébars, een strandbar, een fastfoodhoek en een sackbar. Als je gebruik wilt maken van ontbijt of halfpension, kun je dit ter plaatse boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Twee huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 90 km Flughafen

90 km

Station 2 km Bahnhof

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiepark ligt op loopafstand van de zee en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het heeft een gunstige geografische ligging voor uitstapjes naar Umag en de prachtige Brijuni-eilanden. Het beroemde waterpark Istralandia ligt ook op slechts een paar minuten rijden met de auto.
LOCATIE EN OMGEVING
Het stadje Umag met zijn haven is een bekend zakelijk en toeristisch centrum in Istrië. Lang geleden besloot de Romeinse adel Umag te gebruiken als zomerresidentie. Dit is vandaag de dag nog te zien aan de mooie Venetiaanse huizen, de stadsmuren en de torens. In het centrum vind je veel verschillende winkels, van boetiekjes tot levensmiddelenwinkels en een winkelcentrum. Je vindt er ook verschillende restaurants en cafés in de mooie straatjes van het oude stadscentrum. Verken Umag op de fiets. Er zijn gespecialiseerde winkels in de stad die je van de juiste uitrusting kunnen voorzien. Als je graag 's nachts reist, is een bezoek aan het Casino Elite een goed idee. Naast de gebruikelijke kansspelen vind je er goede muziek en frisse drankjes. Bezoek de oudste vuurtoren in Savudrija-Salvore aan de Adriatische Zee, bijvoorbeeld tijdens een fietstocht. Misschien heb je het geluk om in Umag te zijn tijdens een ATP-tennistoernooi in het beroemde ATP-stadion in Stella Maris. Tussen de twee havensteden Umag en Pula liggen verschillende aanraders die zeker een bezoek waard zijn. Fazana, Rovinj, Vrsar, Porec of zelfs Pula en Umag zelf bieden talloze restaurants, winkelmogelijkheden en historische gebouwen die zeker een bezoek waard zijn. Verschillende pretparken zoals Istralandia, Aquacolors of het klimpark Glavani bieden geweldige mogelijkheden om plezier te hebben met het hele gezin. Voor natuurliefhebbers raden we een bezoek aan de Brijuni-eilanden of de Jama-Grotta Beradine aan. Visliefhebbers zijn in deze regio aan het juiste adres! Hier vind je allerlei soorten vis, die op veel verschillende manieren wordt bereid. Je vindt in Kroatië ook goede wijn. Dus als je jezelf wilt verwennen, ben je hier aan het juiste adres. S Avonds is er ook genoeg vermaak. Kroaten houden van feesten, muziek en gezelligheid, of het nu in een discotheek is, op de strandboulevard of in een klein steegje. Avondvertier is dus gegarandeerd. Het achterland van de kuststrook biedt veel bossen, fiets- en wandelpaden, dus rustzoekers en sportievelingen komen ook aan hun trekken. De beroemde weekmarkten worden meestal dagelijks gehouden in Porec, Rovinj en Pula.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Kinderbedje incl. op aanvraag, inbegrepen
Kinderstoel incl. op aanvraag, inbegrepen
Parkeerplaats 1,20€p. Dag/aankomst te betaleninclusief
Huisdier 16€p. Dag/aanvraag/aankomst betaald, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459094

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459094.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven