Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Rosolina

Max.  5   gasten
36m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
36m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De accommodatie ligt in het gezinsvriendelijke vakantieresort Villaggio Turistico Rosapineta Sud. Het ligt direct aan de Adriatische Zee in het stadje Rosolina Mare. Het resort biedt verschillende voordelen voor jong en oud: geweldige zwembadfaciliteiten, speeltuinen, animatie, miniclub, sport en niet te vergeten een prachtig, langzaam aflopend zandstrand. Er zijn verschillende zwembaden voor elke leeftijdsgroep. De kleintjes kunnen zich vermaken in het pierenbad, terwijl de volwassenen zich kunnen vermaken in het verwarmde massagebad. Het geweldige animatieteam en de miniclub nodigen je kinderen uit in een wereld vol spelletjes, muziek en dans. Als je kleine boodschappen moet doen of kleding moet wassen, vind je alles wat je nodig hebt in het resort. WiFi is gratis beschikbaar.
Bungalow 4 biedt ruimte aan max. 5 personen (inclusief minimaal 1 kind tot max. 12 jaar). Het heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Er is ook een gecombineerde woon- en slaapkamer met een slaapbank voor 2 personen, satelliet-tv en eettafel. Voor een bezetting van 5 personen is er een opklapbed of een reisbedje beschikbaar. Het heeft een goed uitgeruste kitchenette met een fornuis, servies, bestek, potten en pannen, magnetron en koelkast met vriesvak. De badkamer is uitgerust met een douche, wc en wastafel. Het overdekte terras met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning/verwarming en een parkeerplaats zijn ook gratis beschikbaar. Barbecueën met houtskool is toegestaan; je kunt je eigen barbecue meenemen of gebruikmaken van de vier openbare barbecueplaatsen. Nog een voordeel: bij de prijs zijn ook een parasol en twee ligstoelen op het strand inbegrepen (2024). Reistijd vanaf de Italiaanse grens ca. 4 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 18.05.-07.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag. In de resterende periode is de minimale verblijfsduur 4 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het vakantiecomplex ligt direct aan het gouden zandstrand, dat zeer geleidelijk afloopt en daarom ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. Het strand is uitsluitend gereserveerd voor gasten. Er is volop vermaak op het strand! Een geweldige speeltuin, sportfaciliteiten, entertainment of lekker zwemmen. Je vindt er zeker iets naar je smaak. Nog een voordeel: bij de prijs zijn ook een parasol en twee ligstoelen op het strand inbegrepen (2024). Dankzij de brede voetpaden tot aan de parasols is het strand ook gemakkelijk te bereiken met een kinderwagen.
ZWEMBAD
Vakantiegasten hebben een geweldig zwembad tot hun beschikking. Dit is opgedeeld in verschillende zones zodat iedereen zich kan vermaken. Er is een kinderbad met een waterpartij, een bad voor volwassenen en oudere kinderen en een verwarmd massagebad. Ligstoelen zijn vrij beschikbaar rond het zwembad.
GEZINSVRIENDELIJK
Het vakantiedorp is zeer gezinsvriendelijk en heeft verschillende speeltuinen en een kinderzwembad. Hier kunnen je kinderen zorgeloos en vrij spelen met nieuwe vriendjes onder de schaduwrijke pijnbomen of op het strand. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar biedt het vakantiedorp een speciale miniclub met getrainde entertainers. Samen met het gemotiveerde animatieteam worden er zandkastelen gebouwd, verschillende soorten knutsels uitgevoerd en er is ook een speeltuin. De kleintjes zullen veel plezier beleven met de schattenjacht en de kinderdisco. Er is voor ieder wat wils! Wil je ontspannen en de stress van alledag van je afschudden? Villaggio Turistico Rosapineta Sud biedt je de mogelijkheid om dat te doen in het eigen wellnesscentrum.
VRIJE TIJD EN SPORT
Een gekwalificeerd animatieteam, jong en enthousiast om je te vermaken tijdens je vakantie, staat elke dag voor je klaar. Van ochtendgymnastiek tot gymnastiek op het strand en in het zwembad en sporttoernooien zoals beachvolleybal, strandvoetbal, tafeltennis en zang en dans, het animatieteam doet er alles aan om je vakantie zo leuk mogelijk te maken. Avondfeesten voor jong en oud in een gezellige en ontspannen sfeer zorgen ervoor dat je snel nieuwe vrienden maakt. Dansavonden, cabaret, musicals, feesten met vuurspuwers en vuurwerk zullen je vakantie onvergetelijk maken. Met de fietsverhuur kun je geweldige fietstochten maken. In het nieuwe fitnesscentrum, dat gratis beschikbaar is voor gasten, kun je je fitnessprogramma voortzetten terwijl je op vakantie bent. Het centrum beschikt over apparatuur waarmee je kunt ontsnappen aan de stress van alledag en in vorm kunt blijven. Zelfs beginners die kennis willen maken met deze vorm van sport en ontspanning zullen hun gading vinden in het fitnesscentrum.
WINKELEN
Het vakantiepark heeft een kleine supermarkt waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je vakantie. Als je een grotere supermarkt wilt, kun je die vinden in Rosolina Mare, dat op ongeveer vijf minuten afstand ligt.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met fornuis, servies, magnetron, bestek, potten en pannen en koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Het complex heeft ook twee restaurants. Als je geen zin hebt om zelf te koken, kun je terecht in restaurant La Chiesetta, dat je verwent met vis- en vleesgerechten en een grote keuze aan pizza's. Natuurlijk kun je ook halve of halve maaltijden reserveren. Je kunt natuurlijk ook ter plekke halfpension of volpension boeken (vooraf reserveren is niet nodig). Als je liever in je bungalow of thuis met vrienden eet, kun je ook alles bestellen om mee te nemen.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.02 km

0.02 km

Restaurant 0.02 km

0.02 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 72 km Flughafen

72 km

Station 23 km Bahnhof

23 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp grenst direct aan het strand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het centrum van Rosolina Mare ligt op ongeveer 5-10 minuten lopen. Rosolina Mare heeft een ruim aanbod aan winkels, restaurants en gelateria's. In het centrum vind je ook een brede en gezinsvriendelijke promenade en een park. S Avonds kun je de dag gezellig afsluiten door een café te bezoeken of te kijken naar de optredens van de vele straatartiesten.

LOCATIE EN OMGEVING
Rosolina Mare ligt ongeveer 40 kilometer ten zuiden van Venetië aan de prachtige Adriatische kust. Rosolina Mare betovert met zijn unieke landschap, tussen de zee, het dennenbos, de monding van de rivier de Adige en de lagune van de Po Delta. De habitats van de Po Delta zijn fascinerend divers, rijk aan wilde dieren en zeldzame plantensoorten. Tussen valleien, lagunes, duinen en wetlands ontdek je flora en fauna die van een georganiseerde of individuele reis naar de Po Delta een onvergetelijke ervaring maken. Rosolina Mare heeft ook een groot aanbod aan winkels, restaurants en gelateria's. Het nachtleven met pubs en straatartiesten is een gezellige manier om de dag af te sluiten. In het centrum vind je ook een brede, gezinsvriendelijke promenade en een park. Tijdens het vakantieseizoen worden er tal van culturele evenementen georganiseerd, terwijl liefhebbers van excursies op zee ook kunnen gaan makreelvissen. Rosolina Mare is ook het ideale vertrekpunt voor talloze excursies in de omgeving. Je kunt in korte tijd beroemde kunststeden als Venetië of Padua bereiken. Of bezoek het pittoreske vissersstadje Chioggia, op slechts een half uur rijden. Het wordt niet voor niets Klein Venetië genoemd. De paleizen en kanalen met hun vele bruggen doen denken aan Venetië. De levensstijl in Chioggia is echter veel gemoedelijker. De botanische tuin in het idyllische vissersdorpje Porto Caleri op het puntje van het schiereiland is ook zeker een bezoek waard. Voor wie liever een dag vol plezier heeft, raden we een dagtocht aan naar het pret- en waterpark Mirabilandia/Mirabeach (vergelijkbaar met Europapark plus zwemplezier!!) in Ravenna.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Strandpakket incl. (1 parasol + 2 ligstoelen), incl
Kinderstoel incl./op aanvraag, inbegrepen
Kinderbedje 2,90€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betaleninclusief
Handdoeken 10€p.pers. en wissel te betalen bij aankomstinclusief
Bedlinnen 10€p.pers. en wissel/aankomst te betaleninclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459119

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459119.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven