Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Rosolina

Max.  6   gasten
30m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
30m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiecomplex Rosapineta in Rosolina Mare. Het vakantiedorp ligt direct aan zee en heeft een strand gereserveerd voor haar gasten, omgeven door groen aan het uiteinde van het Po Delta Park, vlakbij Chioggia-Venetië en Pomposa-Ravenna. Naast een kinderbad en een zwembad heeft het vakantiecomplex een miniclub/entertainment voor kinderen en een animatieprogramma voor volwassenen. Een speeltuin, een breed scala aan sportactiviteiten, restaurants, bars, een supermarkt en een bazaar zijn slechts enkele van de aangeboden faciliteiten. WIFI is gratis beschikbaar. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten. Een dagje naar het pret- en waterpark Mirabilandia/Mirabeach (vergelijkbaar met Europapark plus zwemplezier!!) in Ravenna is ideaal voor wie gewoon plezier wil maken.
De accommodatie "Bungalow B6K" voor max. 6 personen bestaat uit een ouderslaapkamer en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer biedt een tweepersoonsslaapbank plaats aan nog twee personen. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en is voorzien van serviesgoed, bestek en pannen, evenals een koelkast met vriesvak. TV beschikbaar. Airconditioning is inbegrepen. De twee badkamers hebben elk een douche, wastafel en toilet. De overdekte zithoek met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Er zijn ook kinderstoelen beschikbaar (tegen betaling) (reserveren bij reservering). Barbecueën is toegestaan op de openbare barbecueplaats. Reistijd vanaf Ital. Grens ca. 4 uur. Op aanvraag kan halfpension of volpension ter plaatse worden geboekt. Parkeerplaats voor twee auto's inbegrepen. Let op: Er is geen extra persoon mogelijk in deze categorie. Elk appartement heeft twee ligstoelen en een parasol. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
Aankomst en vertrek zijn alleen mogelijk op zaterdag gedurende het hele seizoen, de minimale verblijfsduur is 7 nachten. Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het brede, langzaam aflopende zandstrand direct naast het vakantiecomplex is bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan watersporten zoals windsurfen, zeilen, kanoën en waterfietsen. Er is ook een beachvolleybalveld op het strand. De ideale plek om te ontspannen en te zonnebaden, een zandkasteel te bouwen of deel te nemen aan een van de vele sportactiviteiten. Een snelle snack kan worden genuttigd in de schaduw van de strandbar, die van 's ochtends tot 's avonds geopend is en een uitnodigend, verfrissend en smakelijk aanbod heeft. Badmeesters zorgen de hele dag voor veiligheid.
POOL
Vakantiegangers hebben twee prachtige zwembadzones tot hun beschikking, elk met een kinderbad en een bad voor zwemmers. Je kunt ontspannen en van de zon genieten op de grote ligweiden. De zwembaden liggen op terrassen in een licht verhoogde positie, zodat je kunt genieten van het uitzicht op zee.
GEZINSVRIENDELIJK
Tijdens de zomermaanden juni-augustus zal een groep ervaren animatoren je verblijf op een zachte manier verlevendigen. Het animatieteam biedt entertainment met wedstrijden, spelletjes, dansen en verschillende evenementen, laat je verrassen. Er is een miniclub voor kinderen van 4 tot 9 jaar (en een juniorclub voor oudere kinderen in het hoogseizoen). Je kinderen zullen veel plezier hebben en de kans krijgen om veel nieuwe vrienden te maken. Er is een ruim aanbod aan sportactiviteiten voor wie actief wil worden. Tennis, voetbal, zaalvoetbal, beachvolleybal en basketbal. Er is ook een bowlingbaan en een leuke minigolfbaan. Paardrijden in de buurt.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie tijdens zijn vakantie in vorm wil blijven, heeft keuze te over. Tennis, voetbal, zaalvoetbal, beachvolleybal en basketbal zijn maar een paar van de mogelijkheden. Er is ook een bowlingbaan en een prachtige minigolfbaan. Op het strand kun je windsurfen, zeilboten, waterfietsen en kano's huren. Fietsverhuur is ook beschikbaar.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan dagelijkse artikelen vindt. Er zijn ook verschillende winkels waar je kranten, speelgoed, tabaksproducten en kleding kunt kopen.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en pannen, evenals een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Als je niet elke avond zelf wilt koken, kun je jezelf culinair laten verwennen in een van de restaurants. Maak je liever gebruik van half- of volpension, dan kun je dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Maximaal twee huisdieren zijn welkom in de daarvoor bestemde accommodaties, mits dit bij boeking wordt gemeld. Er is een aangewezen gebied op het strand waar honden ook uitgelaten kunnen worden. In dit vakantiedorp is een speciale ijssalon voor honden. (Het meenemen van een tweede hond is mogelijk, kosten Euro 11 per dag).
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 44.74 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

44.74 km

Station 13 km Bahnhof

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex grenst direct aan het strand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.
LIGGING EN OMGEVING
Rosolina Mare ligt ongeveer 40 kilometer ten zuiden van Venetië aan de prachtige Adriatische kust. Rosolina Mare betovert met zijn unieke landschap, tussen de zee, het dennenbos, de monding van de rivier de Adige en de lagune van de Po Delta. De habitats van de Po Delta zijn fascinerend divers, rijk aan wilde dieren en zeldzame plantensoorten. Tussen valleien, lagunes, duinen en wetlands ontdek je flora en fauna die van een georganiseerde of individuele reis naar de Po Delta een onvergetelijke ervaring maken. Rosolina Mare heeft ook een groot aanbod aan winkels, restaurants en gelateria's. Het nachtleven met pubs en straatartiesten is een gezellige manier om de dag af te sluiten. In het centrum vind je ook een brede, gezinsvriendelijke promenade en een park. Tijdens het vakantieseizoen worden er tal van culturele evenementen georganiseerd, terwijl liefhebbers van excursies op zee ook kunnen gaan makreelvissen. Rosolina Mare is ook het ideale vertrekpunt voor talloze excursies in de omgeving. Je kunt in korte tijd beroemde kunststeden als Venetië of Padua bereiken. Of bezoek het pittoreske vissersstadje Chioggia, op slechts een half uur rijden. Het wordt niet voor niets Klein Venetië genoemd. De paleizen en kanalen met hun vele bruggen doen denken aan Venetië. De levensstijl in Chioggia is echter veel gemoedelijker. De botanische tuin in het idyllische vissersdorpje Porto Caleri op het puntje van het schiereiland is ook zeker een bezoek waard. Voor wie liever een dag vol plezier heeft, raden we een dagtocht aan naar het pret- en waterpark Mirabilandia/Mirabeach (vergelijkbaar met Europapark plus zwemplezier!!) in Ravenna.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 50

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
1 parasol en 2 ligstoelen inbegrepen (bij de accommodatie), inbegrepen
Handdoeken 9€p.pers. en wissel te betalen bij aankomst, inbegrepen
Kinderbed 8€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst te betalen, inclusief beddengoed
Bedlinnen 9€p.pers. en wissel te betalen bij aankomst, inclusief
Kinderstoel 4€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
1. Huisdier 4€p.dag/2,11€p.dag/a.aanvraag/betaling bij aankomst, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459122

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459122.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven