Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Umag

Max.  3   gasten
30m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
30m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiecomplex Polynesia in Kroatië. Het ligt direct aan zee, niet ver van de mooie stad Umag. Het stadscentrum van Umag ligt op slechts een paar minuten rijden met de auto. De zee ligt op een steenworp afstand, waardoor het vakantieverblijf ideaal is voor gezinnen. Animatie voor jong en oud, een speeltuin, sportfaciliteiten en verschillende cateringmogelijkheden maken de perfecte gezinsvakantie compleet. Wie liever in het zwembad zwemt, vindt een groot zwembad voor volwassenen en oudere kinderen in het complex, en er is ook een geweldig kinderbad voor de kleintjes. Terwijl de ouders hun energie kwijt kunnen met sporten als tennis, fietsen of paardrijden, kunnen de kinderen zich vermaken in de Miniclub. S Avonds vind je in het resort een restaurant met heerlijk eten en een leuk programma van het animatieteam. WiFi is gratis beschikbaar bij de receptie. Er is een wasservice beschikbaar.
Het zeer eenvoudige en functionele appartement biedt ruimte voor maximaal 3 personen. Het heeft een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De slaapbank in de woonkamer biedt extra slaapruimte. Een satelliettelevisie is beschikbaar. Het appartement heeft een kitchenette met een fornuis, servies, bestek, potten en pannen en een koelkast. De badkamer is uitgerust met een douche of bad, WC en wastafel. Het terras/balkon met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Beddengoed en handdoeken worden ook gratis verstrekt. Toeristenbelasting is inbegrepen. Ontbijt of halfpension kan op verzoek ook ter plaatse worden geboekt. Reistijd vanaf de Kroatische grens ca. 20 minuten. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 01.06.-24.08.2024 is de minimale verblijfsduur 5 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de resterende periode is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het strand ligt op slechts enkele meters van het vakantiecomplex Polynesia. Het strand strekt zich uit langs een uitgestrekte promenade, ofwel plateau ofwel kiezelstrand. Hier kun je genieten van de zon en zwemmen. De verharde paden bieden gezinnen met kinderwagens ideale omstandigheden voor een comfortabele en gezellige dag op het strand. Er zijn verschillende vrijetijdsactiviteiten op het strand: Windsurfen, waterfietsen, bananenboot en nog veel meer. Het schone water is bekroond met de Blauwe Vlag door de FEE (Foundation of Environmental Education).
POOL
Het prachtige zwembad is 1000m2 groot en ligt direct aan zee. Er is een kinderbad met een waterpartij en een groot zwembad voor volwassenen en oudere kinderen. Ligstoelen en parasols zijn gratis beschikbaar in het grote gebied rond het zwembad.
GEZINSVRIENDELIJK
In het laag- en hoogseizoen zal een groep ervaren entertainers je verblijf op een zachte manier verlevendigen. Elke dag zijn er verschillende sportprogramma's zoals watergymnastiek, voetbal of volleybal en voor de kleintjes (5-12 jaar) is er de Miniclub met dagelijkse attracties. Er is een speeltuin direct naast het strand. S Avonds zijn er verschillende programma's met livemuziek, dans en magie. Als je een babybedje nodig hebt, kun je die gratis huren bij de receptie.
VRIJE TIJD EN SPORT
Als je tijdens je vakantie in vorm wilt blijven, heb je keuze te over: tennisbanen, fietspaden en wandelpaden wachten op je. Daarnaast stelt het animatieteam voor elke dag een gevarieerd fitnessprogramma samen met watergymnastiek, aerobics, groepsdansen en nog veel meer. Er zijn ook pingpongtafels in het vakantiedorp en een midgetgolfbaan in de buurt. Golf, paardrijden of voetbal kunnen ook deel uitmaken van je dagelijkse programma. Als je liever aan watersport doet, kun je een waterfiets of jetski huren, kanoën, bananenboot varen of windsurfen.
WINKELEN
Het resort ligt op korte afstand van het centrum van Umag. Daar vind je verschillende boetiekjes en andere winkels waar je al je wensen kunt vervullen. Als je alleen iets kleins nodig hebt, kun je ook winkelen in de minimarkt op het vakantiepark.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met fornuis, servies, bestek, potten en pannen, koffiezetapparaat en koelkast. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Het vakantiecomplex heeft een restaurant met een grote verscheidenheid aan gerechten. Er is ook een pizzeria, een strandrestaurant, een bakkerij, een fastfoodtent en een snackbar. Als je gebruik wilt maken van ontbijt of halfpension, kun je dit ter plaatse boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Twee huisdieren zijn toegestaan.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Koelkast
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 3

1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 90 km Flughafen

90 km

Station 3 km Bahnhof

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp grenst direct aan zee en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het heeft een gunstige geografische ligging voor uitstapjes naar bijvoorbeeld Umag, Pula en Slovenië. Het beroemde waterpark Istralandia en de Brijuni eilanden zijn ook dichtbij.
LOCATIE EN OMGEVING
Het stadje Umag met zijn haven is een bekend zakelijk en toeristisch centrum in Istrië. Lang geleden besloot de Romeinse adel Umag te gebruiken als zomerresidentie. Dit is vandaag de dag nog te zien aan de mooie Venetiaanse huizen, de stadsmuren en de torens. In het centrum vind je veel verschillende winkels, van boetiekjes tot levensmiddelenwinkels en een winkelcentrum. Je vindt er ook verschillende restaurants en cafés in de mooie straatjes van het oude stadscentrum. Verken Umag op de fiets. Er zijn gespecialiseerde winkels in de stad die je van de juiste uitrusting kunnen voorzien. Als je graag 's nachts reist, is een bezoek aan het Casino Elite een goed idee. Naast de gebruikelijke kansspelen vind je er goede muziek en frisse drankjes. Bezoek de oudste vuurtoren Savudrija-Salvore aan de Adriatische Zee, bijvoorbeeld tijdens een fietstocht. Misschien heb je het geluk om in Umag te zijn tijdens een ATP-tennistoernooi in het beroemde ATP-stadion in Stella Maris. Tussen de twee havensteden Umag en Pula liggen verschillende aanraders die zeker een bezoek waard zijn. Fazana, Rovinj, Vrsar, Porec of zelfs Pula en Umag zelf bieden talloze restaurants, winkelmogelijkheden en historische gebouwen die zeker een bezoek waard zijn. Verschillende pretparken zoals Istralandia, Aquacolors of het klimpark Glavani bieden geweldige mogelijkheden om plezier te hebben met het hele gezin. Voor natuurliefhebbers raden we een bezoek aan de Brijuni-eilanden of de Jama-Grotta Beradine aan. Visliefhebbers zijn in deze regio aan het juiste adres! Hier vind je allerlei soorten vis, die op veel verschillende manieren wordt bereid. Je vindt in Kroatië ook goede wijn. Dus als je jezelf wilt verwennen, ben je hier aan het juiste adres. S Avonds is er ook genoeg vermaak. Kroaten houden van feesten, muziek en gezelligheid, of het nu in een discotheek is, op de strandboulevard of in een klein steegje. Avondvertier is dus gegarandeerd. Het achterland van de kuststrook biedt veel bossen, fiets- en wandelpaden, dus rustzoekers en sportievelingen komen ook aan hun trekken. De beroemde weekmarkten worden meestal dagelijks gehouden in Porec, Rovinj en Pula.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Babybedje incl. op aanvraag, inbegrepen
Kinderstoel incl. op aanvraag, inbegrepen
Parkeerplaats 1,20€p. Dag/aankomst te betaleninclusief
Huisdier 16€p. Dag/aanvraag/aankomst betaald, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459128

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459128.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven