Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Ravenna

Max.  5   gasten
24m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
24m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie bevindt zich in het vakantiecomplex Marina Family Camping Village. Het vakantiepark ligt tussen de plaatsen Punta Marina Terme en Lido Adriano, midden in het eeuwenoude pijnboombos van Ravenna. Er is een snelle en regelmatige busverbinding naar het centrum van Ravenna (7 km) met zijn Byzantijnse schatten en een aangenaam fietspad. De zee ligt op een steenworp afstand, waardoor het vakantiecomplex ideaal is voor gezinnen. De vele faciliteiten en de schaduwrijke pijnbomen maken dit een ideale plek om je vakantie door te brengen. Naast een groot kinderbad heeft het resort ook een groot zwembad, een geweldige speeltuin en een miniclub/entertainmentprogramma voor kinderen. Er is ook een animatieprogramma voor volwassenen, evenals een breed scala aan sportfaciliteiten, een restaurant, een bar, een ijssalon en een goed uitgerust strand. Wifi inbegrepen. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten.
De Lodge Superior PET AGCLU biedt ruimte aan maximaal 5 personen en is modern en mooi ingericht. De stacaravan bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden. De ramen van de slaapkamers zijn voorzien van horren. In het woongedeelte biedt een uitklapbare slaapbank extra slaapruimte voor één persoon indien nodig. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft een fornuis, servies, bestek, pannen, Italiaanse espressopot en koelkast met vriesvak. De badkamer is uitgerust met een douche, wc en wastafel. Het overdekte houten terras met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Er is ook een satelliettelevisie en een droogrek. Airconditioning is inbegrepen. Reisbedjes en kinderstoelen zijn ook beschikbaar tegen een vergoeding (gelieve te reserveren tijdens het reserveren). Barbecueën is toegestaan op de openbare barbecueplaatsen met houtskool. Op verzoek kan halfpension of volpension ter plaatse worden geboekt. Een parkeerplaats is inbegrepen. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type huis hebben.

AANKOMSTDAG & VERBLIJFPERIODE
In de periode van 22.06.-30.08.2024 is het minimum verblijf 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de periode van 23 mei tot 2 juni 2024 / 31 augustus tot 6 september 2024 is het minimum verblijf 5 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). De rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij de boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.

STRAND
Op een steenworp afstand van Marina Family Camping Village ligt het "Marina Power Beach", dat je gemakkelijk te voet kunt bereiken via een directe toegang. Het privéstrand met ligbedden en parasols biedt je volledige ontspanning. Het zandstrand loopt langzaam af en is daarom ook geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn ook veel sportfaciliteiten beschikbaar voor gasten, zoals volleybalvelden en strandtennisbanen. Voor de jongere gasten is er een leuke speeltuin op het strand. Badmeesters zorgen de hele dag voor veiligheid. Er is een bar en een klein restaurant op het strand. Dit maakt het strand de ideale plek om te ontspannen en te zonnebaden of te genieten van een van de vele sportactiviteiten. Een snelle snack kan worden genomen in de schaduw van de strandbar, die van 's ochtends tot 's avonds geopend is en een uitnodigend, verfrissend en smakelijk aanbod heeft.

ZWEMBAD
Vakantiegangers hebben toegang tot een zwembad van 201'4 met grote ligweiden, ligstoelen en parasols. Het vakantiecomplex heeft ook een poolbar. Voor de kleintjes is er een heerlijk peuterbad met een waterpartij. Voor volwassenen zijn er onderwatermassagestralen en nekdouches.
GEZINSVRIENDELIJK
In het laag- en hoogseizoen zorgt een groep ervaren animatoren voor een gezellige sfeer. Er worden dagelijks voetbal-, tafeltennis-, beachvolleybal-, waterpolo-, tennis- en spelletjestoernooien georganiseerd. Het team organiseert ook aerobics, watergymnastiek en andere cursussen. Er is een miniclub voor jongere kinderen en een juniorclub voor oudere kinderen. Er zijn ook verschillende speeltuinen en een speelpark met springkussens. Uw kinderen hebben de mogelijkheid om als hoofdrolspelers deel te nemen aan avondvoorstellingen. Ook worden er elke avond cabaret-, spelletjes- en logeeravonden georganiseerd, gevolgd door disco- en/of dansavonden. Er wordt een breed scala aan sportactiviteiten aangeboden. Multifunctionele velden (basketbal, volleybal, voetbal), tafeltennisvelden en tennisbanen zijn beschikbaar.

VRIJE TIJD EN SPORT
Wie fit wil blijven tijdens de vakantie heeft keuze te over: tennisbanen, basketbalveld, voetbalveld, beachvolleybal, fietspaden en wandelpaden zijn allemaal beschikbaar. Daarnaast stelt het animatieteam voor elke dag een gevarieerd fitnessprogramma samen met stretching, watergymnastiek en nog veel meer. Op het strand kunnen zeilcursussen worden geboekt. Fietsverhuur is ook beschikbaar.

BOODSCHAPPEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan dagelijkse artikelen vindt. Een fruit- en groentemarkt, een kiosk, een souvenirwinkel, een tabak- en krantenwinkel en een bazaar zijn ook beschikbaar voor de gasten.

CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen en een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Het vakantiecomplex heeft verschillende restaurants en biedt ook een afhaalservice. Als je gebruik wilt maken van half- of volpension, kun je dit ter plaatse boeken (vooraf reserveren is niet nodig).

HUISDIEREN
Max. 2 huisdieren tot max. 20kg zijn toegestaan in de daarvoor bestemde accommodaties.

AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 57.55 km Flughafen Rimini (RMI)

57.55 km

Station 7 km Bahnhof

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiepark grenst aan het strand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het heeft een gunstige geografische ligging voor uitstapjes naar Ravenna, Rimini en San Marino, enz.
LIGGING EN OMGEVING
Punta Marina ligt ca. 10 km ten oosten van Ravenna aan de prachtige Adriatische kust. Dit is een kuuroord en daarom ideaal voor iedereen die op zoek is naar ontspanning. Het stadje is omgeven door pijnboombossen en je kunt er in alle rust ontspannen op het brede strand. Actieve vakantiegangers kunnen genieten van fietstochten of wandelingen in de prachtige natuur. Er zijn ook talloze restaurants en cafés om te vertoeven en elke vrijdag wordt er een markt gehouden. Punta Marina grenst aan de Po Delta, waarvan de habitats fascinerend divers zijn, rijk aan wilde dieren en zeldzame plantensoorten. Tussen valleien, lagunes, duinen en wetlands leer je de flora en fauna kennen, waardoor een georganiseerde of individuele reis naar de Po Delta een onvergetelijke ervaring wordt. De provincie Ravenna ligt aan de prachtige Adriatische kust. Als je met kinderen reist, moet je zeker een bezoek brengen aan het waterpark Atlantica in Cesenatico. Het park biedt veel plezier met talloze glijbanen en andere attracties. Dierenliefhebbers zullen dol zijn op de Safari Zoo in Ravenna, waar je leeuwen, giraffen en vele andere diersoorten kunt bezoeken. Ravenna is ook de thuisbasis van het themapark Mirabilandia, dat garant staat voor plezier voor het hele gezin met zijn vele attracties! Cesena is de thuisbasis van een UNESCO-attractie, de Malatesta Bibliotheek, de oudste volledig bewaard gebleven gemeentelijke bibliotheek in Europa.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inclusief
Bedlinnen 9€p.pers. en verschoning/a.aanvraag/b.aankomst betaalbaar, inclusief
Babybedje 3,50€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betaleninclusief
Handdoeken 9€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief
Kinderstoel 2.50€p. Dag/een.aanvraag/aankomst te betaleninclusief
Huisdier 10€p. Dag/een.aanvraag/een.aankomst te betaleninclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459140

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459140.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven