Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Caerano di San Marco

Max.  7   gasten
60m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
60m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze gezinsvriendelijke accommodatie ligt in de Villaggio MareBlu residentie. Het ligt aan de Middellandse Zee in Bibione Pineda. Het stadscentrum ligt op slechts een paar minuten lopen. De zee ligt op slechts een paar meter afstand van het vakantiecomplex, waardoor het ideaal is voor gezinnen. De speeltuin en het fantastische verwarmde zwembad maken de residentie uniek en bijzonder kindvriendelijk. Dankzij de verwarming in de appartementen kunnen gasten ook tijdens de koudere maanden van het jaar terecht. De residentie heeft een gratis wasmachine op muntjes. Ben je thuis iets vergeten? Geen probleem! In de directe omgeving vind je verschillende winkels. WiFi en een ondergrondse parkeergarage zijn beschikbaar in het complex.
De 60 vierkante meter grote Trilocale D 5+2 biedt ruimte aan maximaal 7 personen. Het is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed en een kamer met twee eenpersoonsbedden. Op de slaapbank in de woonkamer kunnen indien nodig nog twee personen slapen. Het appartement heeft een goed uitgeruste kitchenette met fornuis, servies, bestek, pannen, waterkoker, filterkoffiezetapparaat, vaatwasser, magnetron en een koelkast met vriesvak. De woonkamer heeft een satelliettelevisie. De badkamer is uitgerust met een douche, wc, wastafel, bidet en haardroger. Het appartement heeft ook een aparte wc met wastafel. Het overdekte terras op de begane grond, met open haard, eettafel en kleine privétuin met twee ligstoelen, nodigt uit tot comfortabel ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Er zijn ook twee overdekte balkons op de eerste verdieping. Een parkeerplaats en een kluis zijn inbegrepen. Airconditioning is beschikbaar. Een babybedje kan gehuurd worden bij de receptie indien nodig, en een kinderstoel of wandelwagen zijn gratis beschikbaar. In 2024 zijn ook een parasol, een ligstoel en een ligstoel aan zee bij de prijs inbegrepen. Reistijd vanaf de Italiaanse grens ongeveer 4 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type huis hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06.-20.09.2024 zijn de aankomst- en vertrekdagen vrijdag, zaterdag en woensdag (minimum verblijf 7 nachten). In de periode van 1 juni tot 28 juni 2024 is het minimum verblijf 5 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de periode van 18 mei tot 31 mei 2024 zijn de aankomst- en vertrekdagen vrijdag en zaterdag (minimumverblijf 7 nachten). In de resterende periode is het minimumverblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
De residentie ligt op slechts een paar minuten lopen van het mooie, brede zandstrand. De prijs in 2024 is inclusief een parasol, een ligstoel en een ligstoel aan zee. Speeltuinen en vele andere activiteiten wachten op jong en oud op het strand. Douches, strandkiosken, sportfaciliteiten en veel entertainment voor alle leeftijden onderstrepen het uitstekende aanbod van dit vakantieoord aan de Adriatische Zee. Al 22 jaar lang zijn Bibione en zijn strand onderscheiden met de Blauwe Vlag, een onderscheiding die niet alleen kwaliteit en comfort erkent, maar ook bescherming van het milieu en veiligheid voor zwemmers. Bij Bibione Spiaggia hebben gasten WiFi, speeltuinen en sportvelden tot hun beschikking.
POOL
Een fantastisch verwarmd zwembad met ligweide en ligstoelen is gratis beschikbaar voor vakantiegasten. Er is een extra lager gedeelte voor kinderen, dat gescheiden is van het hoofdzwembad.
FAMILIEVRIENDELIJK
De residentie is perfect voor gezinnen met kleine kinderen. Het heeft een zwembad en ligt op slechts een paar minuten lopen van de prachtige stranden van Bibione. Er zijn speeltuinen op het strand en in het hoogseizoen is er de hele dag animatie. Het centrum van Bibione Pineda ligt op slechts een paar minuten lopen. Bibione heeft veel winkelmogelijkheden en is erg populair om 's avonds rond te wandelen of te genieten van een lekker ijsje.
VRIJE TIJD EN SPORT
Bibione is een stad waar veel nadruk wordt gelegd op sportfaciliteiten. Je kunt er watersporten beoefenen op de stranden. Het heeft ook prachtige fiets- en wandelpaden. Als je een fiets wilt huren, kan dat in de buurt van de residentie.
WINKELEN
Het centrum en de winkelmogelijkheden liggen op slechts een paar minuten lopen van de residentie. Als je alleen iets kleins nodig hebt, kun je ook winkelen in de nabijgelegen minimarkt.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met fornuis, servies, bestek, potten en pannen, filterkoffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser, magnetron en koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Als je liever in een restaurant eet, is er in Bibione genoeg keuze.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan.
SPECIALE KENMERKEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Garage
Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.07 km

0.07 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 90 km Flughafen

90 km

Station 15 km Bahnhof

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
De residentie ligt direct aan het zandstrand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het ligt direct naast het centrum van Bibione Pineda.
LIGGING EN OMGEVING
Bibione Pineda is het verste deel van Bibione waar het zoute water van de zee het zoete water van de lagune ontmoet. Bibione Pineda is een waar natuurparadijs en herbergt veel planten zoals rododendrons, orchideeën en zeedennen. Dit deel van Bibione dankt zijn naam niet in de laatste plaats aan het grote zeedennenbos. De straten in deze regio zijn ook vernoemd naar verschillende planten- en bloemensoorten. Wie op zoek is naar rust vindt hier prachtige plekjes die ingebed zijn in de natuur. Maar ook liefhebbers van het nachtleven en culinaire hoogstandjes komen hier aan hun trekken! In de zomermaanden rijdt er een pendelbus naar het centrum van Bibione. Daar vind je verschillende restaurants, disco's en live muziek op de strandpromenade. Als je geïnteresseerd bent in boten, is een bezoek aan de jachthaven van Portobaseleghe zeker de moeite waard. Als je ervan houdt om op de fiets of te voet te reizen, raden we je aan om het gebied rond Bibione Pineda te verkennen over de natuurlijke wegen. Het nabijgelegen Bibione is het ideale vertrekpunt voor talrijke excursies in de omgeving. Als je een dagtocht wilt maken, raden we je de beroemde kunststad Venetië aan. Kom in de romantische stemming tijdens een gondeltocht, wandel door de kronkelende steegjes, steek de Rialtobrug over en bezoek het San Marcoplein en het beroemde Dogenpaleis. Als je gewoon wilt uitrusten en ontspannen, vind je de thermale baden in Bibione zelf, waar water met een temperatuur van 52 graden uit een diepte van 500 meter spuit. Voor wie het liever wat wilder heeft, raden we het themapark Aquasplash in Lignano Sabbiadoro of Gulliverlandia in San Giuliano aan. De 3000 m2 grote speeltuin Rio Blu in Bibione is ook ideaal voor jongere kinderen. Hier vind je kartbanen, springkastelen, een zwembad met boten en nog veel meer. Restaurants, bars en disco's vind je op elke hoek in Bibione. Culinaire liefhebbers worden hier verwend! Rondom Bibione liggen talloze kerken, paleizen en kastelen die wachten om door jou ontdekt te worden. Je kunt ze zelfstandig of met een gids bezoeken. Valgrande, de lagune achter Bibione, is een must voor natuurliefhebbers! Dieren, planten en water zullen je inspireren met hun absolute en ongerepte schoonheid!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Strandpakket incl. (1 parasol + 1 ligstoel + 1 ligstoel), incl
Kinderstoel incl./op aanvraag, inbegrepen
Handdoeken 7€p.pers. en wissel/op aanvraag/te betalen bij aankomst, inbegrepen
Bedlinnen 8€p.pers. en wissel/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Babybedje 20€p.p.p. op aanvraag/te betalen bij aankomst inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459157

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459157.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven