Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Cavallino-Treporti

Max.  6   gasten
26m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
26m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze bijzonder gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiecomplex Vela Blu in Cavallino-Treporti. Het vakantiedorp is prachtig gelegen, direct aan het Adriatische strand. Het langzaam aflopende, brede zandstrand is ook ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het vakantiedorp heeft veel te bieden voor jong en oud: Een prachtig zwembadcomplex met glijbanen en waterspelletjes voor kinderen, evenals het grote zwemmersbad en ook vele (water)sportactiviteiten zoals kanoën/zeilen/duiken, beachvolleybal, klein voetbalveld, fitnessruimte, boogschieten en tafeltennis staan ter beschikking van de gasten. Het resort heeft een miniclub/entertainment voor kinderen, een juniorclub voor tieners en een entertainmentprogramma voor volwassenen, dat overdag en 's avonds entertainment biedt. Een grote speeltuin, een breed scala aan sporten, een restaurant en een minimarkt ronden het brede scala aan faciliteiten af. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten. De gunstige geografische ligging maakt het gemakkelijk om de lagunestad Venetië te bezoeken.
De accommodatie Top Residence Gold voor max. 6 personen bestaat uit een ouderslaapkamer en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden en een hoogslaper (hoogslaper alleen geschikt voor kinderen tot ca. 9 jaar; 150x70). Er is ook een slaapbank in de woonkamer die geschikt is voor twee personen. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en is voorzien van servies, bestek en pannen, een magnetron, vaatwasser, filterkoffiezetapparaat en koelkast met vriesvak. De accommodatie heeft een tv, dvd-speler, airconditioning en een kluisje. De badkamer heeft een douche, wastafel, wc en haardroger. De overdekte houten veranda met tafel en stoelen, evenals twee ligstoelen, nodigt uit tot comfortabel ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Beddengoed (wekelijks verschoond) en eindschoonmaak zijn inbegrepen. Een reisbedje en kinderstoelen zijn ook gratis beschikbaar (gelieve te reserveren bij de reservering). Barbecues zijn toegestaan. Reistijd vanaf ital. Grens ca. 4u. Ontbijt, halfpension of volpension kan op verzoek ter plaatse worden geboekt. WiFi gratis beschikbaar. Parkeerplaats inbegrepen. In deze categorie ontvang je ons vakantiepakket "Vacanza Serena Top" (handdoeken en strandlakens worden twee keer per week verschoond). Je accommodatie wordt ook één keer per week schoongemaakt. Een parasol en 2 ligstoelen zijn gereserveerd/inbegrepen voor elk appartement op het strand. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
In de periode van 18.05.-31.05.2024 / 29.06.-08.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag. In de overige periodes is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het zandstrand direct naast het vakantiecomplex heeft zowel een privéstrand met ligstoelen en parasols als een groot open zandstrand. Het langzaam aflopende, brede zandstrand is vooral geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Er zijn veel sportfaciliteiten beschikbaar voor gasten: Kanoën, waterpolo, tafeltennis, er zijn 3 beachvolleybalvelden op het strand, een klein voetbalveld en een fitnessruimte. De ideale plek om te ontspannen tijdens het zonnebaden of om deel te nemen aan een van de vele sportactiviteiten. Op het strand garanderen wandelpaden naar de kustlijn en parasols toegang met kinderwagens. Badmeesters zorgen de hele dag voor veiligheid. Huisdieren zijn niet toegestaan op het strand.
ZWEMBAD
Glijbanen, waterfonteinen en veel plezier. Het nieuwe, verwarmde zwembad belooft zorgeloos vakantieplezier en pure ontspanning. Er is een kindvriendelijk zwembad met veel glijbanen voor de jongere gasten. En voor de volwassenen? Een zwembad voor zwemmers, een whirlpool en een goed uitgerust zonneterras nodigen je uit om te ontspannen. Een rondje zwemmen, een dutje doen in de zon en afkoelen met een drankje aan de zwembadbar - dat is vakantie.
GEZINSVRIENDELIJK
Voor goed entertainment wordt altijd gezorgd in Vela Blu. Een groep ervaren, meertalige entertainers zal uw vakantie op een zachte manier opluisteren. Elke dag is er een spannend sportprogramma, spelletjes en evenementen. Er is een miniclub voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Voor tieners is er de Junior Club, waar ze zich kunnen uitleven tijdens sportactiviteiten en toernooien, onder begeleiding van onze entertainers. Je kinderen hebben de mogelijkheid om als hoofdrolspelers deel te nemen aan avondshows, want ons animatieteam organiseert elke avond geweldige amusementsshows. Als je wilt sporten, heb je een ruime keuze: Boogschieten, tafeltennis, fitnesslessen, aqua-aerobics, volleybal en nog veel meer.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie fit wil blijven tijdens de vakantie heeft keuze te over: minivoetbalveld, beachvolleybal, boogschieten en tafeltennis. Bovendien stelt het animatieteam voor elke dag een gevarieerd fitnessprogramma samen, met onder andere watergymnastiek, stretching, step-aerobics en watervolleybal. Op het strand kunnen kano's worden gehuurd. Fietsverhuur is ook beschikbaar.
BOODSCHAPPEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan dagelijkse artikelen vindt.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en pannen, magnetron en koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Het restaurant verwent je graag met fantasierijke pizza's, vers gevangen vis en lokaal verbouwde groenten. Als je liever "thuis" eet met je gezin, kun je ook afhaalgerechten afhalen in het restaurant. Als je liever gebruik maakt van half- of volpension, kun je dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
3 huisdieren zijn toegestaan in de daarvoor bestemde accommodaties, mits vooraf aangemeld bij de reservering. Er is een apart zwembad voor honden in het vakantiecomplex.
SPECIALE KENMERKEN
Gratis wifi. Er is een dokter aanwezig in het vakantiedorp.
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
DVD-speler

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex grenst direct aan het brede, langzaam aflopende zandstrand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.
LIGGING EN OMGEVING
Cavallino Treporti maakt indruk met zijn fantastische strand, dat voor de tiende keer op rij is bekroond met de blauwe vlag. Je kunt er ook genieten van Italiaanse lekkernijen in de verschillende restaurants, bars en ijssalons. Een ander hoogtepunt is zeker het feit dat het eten allemaal uit Cavallino of uit de buurt van Cavallino komt en je altijd verse ingrediënten op je bord hebt. Verken de fantastische duinen, de verschillende wandelpaden of het zandstrand te voet of op de fiets. Cavallino Treporti ligt ook in een vliegvrije zone, dus je vindt ook buiten volop rust zonder vliegtuiglawaai. Vanaf Punta Sabbioni kun je Venetië zien liggen, dat op korte afstand van het schiereiland ligt. Stap in Punta Sabbioni aan boord van een boot en glijd over zee rechtstreeks naar Venetië! Er staan je geweldige indrukken en prachtige foto's te wachten! Niet ver van het schiereiland Cavallino Treporti ligt de kunststad Venetië. Kom in de romantische stemming tijdens een gondeltocht, slenter door de kronkelige steegjes, steek de Rialtobrug over en bezoek het San Marcoplein en het beroemde Dogenpaleis. Wil je een gokje wagen? Dan raden we je een bezoek aan het casino van Venetië aan. Het waterpark "Aqualandia", dat veel meer is dan een klassiek waterpark - het is een echt amusementseiland met 26 attracties in het water, waaronder de langste waterglijbaan ter wereld en boven water, waaronder de hoogste bungee-toren van Europa. Een pretpark voor kinderen en tieners vind je in "Jesolandia", dat ook in Jesolo ligt. Als je het liever wat rustiger aan doet, ga dan naar Sealife, dat ook in Jesolo ligt. Als je jezelf wilt trakteren op een fris drankje na een lange dag vol actie met je kinderen, zijn er genoeg nachtclubs in Jesolo die je nacht zullen betoveren. Als je geïnteresseerd bent in havens, boten en vissen, dan ben je in Cavallino Treporti aan het juiste adres! Er zijn hier verschillende kleinere en grotere havens, die goed zijn uitgerust en van waaruit je boottochten in alle richtingen kunt maken. Te voet, op de fiets of op het water, het landschap rond het schiereiland is prachtig en moet zeker verkend worden. Elke dinsdagochtend is er een grote weekmarkt in Via Fausta in Cavallino. Daar vind je alles wat je hartje begeert! Van eten tot kleding - je kunt hier winkelen in een geweldige sfeer. Italië staat bekend om zijn goede eten, in Cavallino Treporti kun je genieten van lokale specialiteiten die rechtstreeks uit de regio komen! Vis, vlees en groenten worden gekweekt en geoogst door lokale boeren en tot heerlijke delicatessen verwerkt door de restaurants in de omgeving!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Strandpakket incl. (1 parasol + 2 ligstoelen), incl
Babybedje incl. op aanvraag, inbegrepen
Kinderstoel incl. op aanvraag, inbegrepen
Huisdier 9€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459167

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459167.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven