Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Chioggia

Max.  5   gasten
24m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
24m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiecomplex Oasi in Sottomarina. Het vakantiedorp grenst direct aan zee en is daarom ideaal voor gezinnen. Het heeft een zwembadcomplex dat naast een zwembad ook een kinderbad heeft met een leuke waterglijbaan en waterspelletjes. Om ervoor te zorgen dat je je niet verveelt op vakantie, heeft het resort een animatieteam voor volwassenen en een miniclub/entertainment voor de kleintjes. Er is ook een geweldige speeltuin, een ruim aanbod aan sportactiviteiten, restaurants en een supermarkt. Er zijn ook twee cafés en een visrestaurant op het goed uitgeruste zandstrand. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten. Het vakantiecomplex heeft ook een eigen boothaven. De historische en mooie stad Chioggia ligt op slechts een paar minuten afstand. Venetië is altijd een bezoek waard en is zowel over land als over zee gemakkelijk te bereiken.
De Bora Bora accommodatie voor maximaal 5 personen, inclusief een kind tot 12 jaar (op aanvraag is het mogelijk om een kind tot 4 jaar toe te voegen) bestaat uit een grote slaapkamer en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden en een stapelbed (voor een klein kind). In het woongedeelte staat een slaapbank die plaats biedt aan een extra persoon indien nodig. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft servies, bestek, potten en pannen en een koelkast met vriesvak. Een magnetron en broodrooster kunnen op verzoek gehuurd worden. Een SAT-TV is beschikbaar. De badkamer heeft een douche met wastafel. Het toilet met wastafel is apart. Het overdekte houten terras met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning (borg voor aircokaart 10 EUR bij aankomst) is inbegrepen. Beddengoed en WIFI zijn optioneel. Een set van een reisbedje, een kinderstoel en een babybadje zijn ook beschikbaar tegen een vergoeding (gelieve te reserveren bij de reservering). Barbecues op gas of elektriciteit zijn toegestaan. Reistijd vanaf ital. Grens ca. 3,5u. Op aanvraag kan ter plaatse ook halfpension worden geboekt. Een parkeerplaats is inbegrepen. Een parasol en 2 ligstoelen zijn inbegrepen voor elk appartement op het strand (vanaf 2024). Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere woningen van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
In de periode van 14.07.-24.08.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag, zondag, dinsdag of donderdag (minimum verblijf is 7 nachten). In de periode van 30.05.-13.07.2024 / 25.08.-07.09.2024 is de dag van aankomst en vertrek zaterdag, zondag, dinsdag of donderdag (minimum verblijf is 4 nachten). De rest van het jaar is het minimum verblijf 2 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het brede zandstrand direct naast het vakantiecomplex heeft zowel een privéstrand met ligstoelen en parasols als een groot vrij strand. Het langzaam aflopende zandstrand is vooral geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Een parasol en 2 ligstoelen zijn inbegrepen voor elk appartement op het strand (vanaf 2024). Dit maakt het strand de ideale plek om te ontspannen en te zonnebaden, een boek te lezen, een zandkasteel te bouwen of gewoon in te dommelen. Wie op het strand zijn honger of dorst wil lessen, heeft keuze te over. Een visrestaurant, een snackbar en twee cafés staan tot je beschikking en bieden van 's morgens vroeg tot 's avonds laat een uitnodigend, verfrissend en heerlijk aanbod. Op het strand garanderen wandelpaden toegang met kinderwagens of rolstoelen tot de kustlijn, parasols en strandbar. Badmeesters zorgen de hele dag voor veiligheid. Het strand heeft ook een geweldige speeltuin voor kinderen.
ZWEMBAD
Vakantiegangers hebben toegang tot een prachtig zwembadcomplex. Er is een gedeelte voor zwemmers en een gedeelte voor kinderen en iedereen die plezier wil maken. De fantasierijk ontworpen waterglijbaan en het waterspel garanderen je de volledige funfactor. Je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan duikcursussen in het zwembad.
GEZINSVRIENDELIJK
In het laag- en hoogseizoen zal een groep ervaren, meertalige entertainers je verblijf op een zachte manier verlevendigen. Naast spiertraining en aquagym worden er ook spelletjes en toernooien georganiseerd. Voor kinderen tot 12 jaar is er een miniclub waar je kinderen kunnen spelen, kleine wedstrijden kunnen winnen en veel nieuwe vrienden kunnen maken. S Avonds biedt het animatieteam verschillende vormen van entertainment voor volwassenen en baby dance. Er is een ruime keuze aan sporten voor wie actief wil worden: Basketbal, volleybal, voetbal, boccia of duiken zijn maar een paar van de mogelijkheden. Als je paardrijlessen wilt nemen, kan dat op 500 meter van het vakantiecomplex. Er zijn ook twee speeltuinen in het vakantiecomplex, een op het strand en de andere in de buurt van de accommodatie.
VRIJE TIJD EN SPORT
Als je fit wilt blijven tijdens je vakantie, heb je keuze te over. Beachvolleybal, zaalvoetbal, boccia, tafeltennis, aquagym of spiertraining zijn maar een paar voorbeelden. Voor degenen die graag iets nieuws willen proberen zijn er ook verschillende mogelijkheden, met paardrijlessen, duikcursussen en tenniscursussen (tegen betaling). Waarom neem je je boot niet mee op vakantie en beleef je een geweldige tijd op zee? Het vakantiecomplex Oasi heeft een jachthaven waar ligplaatsen voor boten kunnen worden gehuurd. Fietsverhuur is ook beschikbaar.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een selectie van alledaagse artikelen kunt vinden.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen en een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Als je niet elke avond zelf wilt koken, zijn er restaurants in de buurt. Je vindt er alles wat je hartje begeert, van pizza en veganistische menu's tot verse vis. Als je liever gebruik maakt van halfpension, kun je dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Eén klein huisdier tot maximaal 10 kg is toegestaan, mits vooraf aangemeld bij de reservering.
SPECIALE KENMERKEN
Het vakantieresort heeft een eigen jachthaven waar ligplaatsen voor boten kunnen worden gehuurd.
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Speeltuin
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Luchthaven 45 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt direct aan zee en grenst aan de lagune Veneta.

LIGGING EN OMGEVING
Sottomarina is een buitenwijk van Chioggia aan de prachtige Adriatische kust. Het is niet alleen populair bij jongeren, die vanuit alle delen van Veneto naar Sottomarina komen, vooral in het weekend in de zomer, maar ook bij gezinnen, omdat kinderen hier alles vinden wat ze nodig hebben. Achter het brede, 6 km lange zandstrand loopt de prachtige boulevard. Het zuidelijke deel van Sottomarina is volledig gewijd aan toerisme, terwijl het noordelijke deel, het oude centrum van Sottomarina, meer op Chioggia lijkt. S Avonds nodigt de stad je uit voor een wandeling of een stop in een van de vele restaurants. Sottomarina is ook het ideale vertrekpunt voor talrijke excursies in de omgeving. Je kunt in korte tijd beroemde kunststeden als Venetië of Padua bereiken. Of bezoek het pittoreske vissersstadje Chioggia, dat gemakkelijk bereikbaar is via een 800 meter lange brug. Het wordt niet voor niets Klein Venetië genoemd. De paleizen en kanalen met hun vele bruggen doen denken aan Venetië. De levensstijl in Chioggia is echter veel gemoedelijker. De wekelijkse markt wordt elke donderdag in Chioggia gehouden en is een van de grootste in de hele regio. De botanische tuin in het idyllische vissersdorpje Porto Caleri op het puntje van het schiereiland is ook zeker een bezoek waard. Voor wie liever een dag vol plezier heeft, raden we een dagtocht aan naar het pret- en waterpark Mirabilandia/Mirabeach (vergelijkbaar met Europapark plus zwemplezier!!) in Ravenna.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Strandpakket incl. (1 parasol + 2 ligbedden), incl
Wifi 24h incl./ daarna 1.70€/dagincl
Bedlinnen 8€p.pers. en wissel te betalen bij aankomst, inbegrepen
Huisdier 10€p. Dag/a.verzoek/betaalbaar bij aankomstincl
Handdoeken 20€p.pers. en wissel all-inclusive/te betalen bij aankomstincl
Babyset 4€p. Dag/een.aanvraag/aankomst te betalen, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 459173

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459173.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven