Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Cecina

Max.  6   gasten
34m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
34m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantiepark New Village Le Tamerici ligt direct aan de kust in het prachtige Toscane in het dorpje Marina di Cecina (vlakbij Livorno). Het vakantiepark is volledig gerenoveerd in 200'8 en zeer goed onderhouden, en heeft alle voorzieningen voor een perfecte vakantie met het hele gezin. Naast een restaurant/bar beschikt het vakantiecomplex over een kinder- en volwassenenzwembad, speeltuin, tennisbaan, animatie, tienerclub, miniclub, minimarkt en nog veel meer. WIFI kan gratis worden gebruikt. Je kunt het centrum van Marina di Cecina gemakkelijk bereiken (700m) langs de kustpromenade, waar je 's avonds een ontspannen wandeling kunt maken of kunt genieten van een heerlijke gelato. Marina di Cecina heeft ook een groot waterpretpark en het vrijetijds- en pretpark "Cavallino Matto" bereik je in 20 minuten met de auto, dus er is genoeg afwisseling. De stad Cecina is ook gemakkelijk te bereiken (4 km). Als je een grote weekmarkt wilt bezoeken, vind je in Cecina een typisch Italiaanse weekmarkt. De stad heeft ook veel andere Toscaanse flair te bieden. De accommodatie is ook zeer goed geografisch gelegen voor dagtochten en zo zijn Pisa, Florence, Siena en Livorno gemakkelijk te bereiken.
De volledig rolstoeltoegankelijke en moderne stacaravan met oprit en badkamer voor gehandicapten heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden en een stapelbed. De woonkamer met kitchenette is goed uitgerust en heeft servies, bestek, pannen en een koelkast met vriesvak. De zithoek in de woonkamer kan indien nodig worden omgebouwd tot een extra slaapplaats. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet, waarvan er een is uitgerust voor gehandicapten. De grote verhoogde en overdekte zithoek met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Dekens en kussens aanwezig. Airconditioning inbegrepen. Een reisbedje en een kinderstoel zijn beschikbaar tegen een toeslag (moeten vooraf worden gereserveerd en zijn alleen als set beschikbaar). Reistijd vanaf Ital. Grens ca. 3.5u, barbecue toegestaan, parkeerplaats inbegrepen. Op aanvraag kan halfpension of volpension ook ter plaatse worden geboekt. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 21.07.-07.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zondag. In de resterende periode is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het zacht glooiende zandstrand kan gemakkelijk worden bereikt in een ontspannen wandeling van 10 minuten door een aangenaam geurende en schaduwrijke strook met pijnbomen. Omdat het vakantiedorp aan de rand van de stad ligt, kun je ook op het strand genieten van een zekere mate van rust.
ZWEMBAD
Het middelpunt van de vrijetijdsbesteding op New Camping Le Tamerici is het grote zwembad, een waar zwemparadijs met een lengte van 25 meter. Er is een apart kinderbad voor de jongere gasten. De zwembaden zijn geopend van 10.00 tot 20.00 uur.
GEZINSVRIENDELIJK
Elke dag biedt het animatieteam een keuze aan nieuwe en spannende vakantieactiviteiten. Deze omvatten spelletjes en sport, gymnastiek in het zwembad, tennis, beachvolleybal, voetbal of paardrijden in de omgeving. Je kinderen zullen snel vakantievriendjes maken in de tienerclub, terwijl de miniclub beschikbaar is voor de allerkleinsten. S Avonds staat New Village Le Tamerici in het teken van leuke shows voor jong en oud.
VRIJE TIJD EN SPORT
Naast de activiteiten bij het zwembad kunnen gasten genieten van de tennisbaan, het voetbalveld, beachvolleybal en tafeltennis. Het vakantiedorp heeft ook een selectie fietsen te huur, waarmee je de vele fietspaden en het dennenbos van Cecina kunt ontdekken.
WINKELEN
De supermarkt heeft boodschappen, vers brood en heerlijke croissants voor je vakantieontbijt.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en pannen. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van halfpension of volpension tegen gunstige voorwaarden. Je kunt dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig). Het restaurant zal jou en je familie verwennen met regionale specialiteiten, maar ook met pizza en pasta.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan.
SPECIALEN
--
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 65 km Flughafen

65 km

Station 4 km Bahnhof

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp ligt op slechts 10 minuten lopen van het strand en het stadscentrum.
LIGGING EN OMGEVING
Marina di Cecina ligt in het westen van het mooie Toscane en is een populaire vakantiebestemming dankzij de geweldige stranden. De stad wordt omringd door pijnboombossen en Aleppo dennen, waardoor het ideaal is voor een wandeling in de schaduw. Marina di Cecina maakt deel uit van het natuurreservaat Riserva Statale Tomboli di Cecina, waar verschillende diersoorten leven. Marina di Cecina is daarom ideaal voor jong en oud! S Avonds bieden restaurants en bars entertainment om de dag aangenaam af te sluiten. Als je iets cultureels wilt doen, kun je het Museo della Vita e del Lavoro della Maremma Settentrionale of het Museo Archeologico Etrusco-Romano bezoeken. De omliggende steden bieden verschillende restaurants, cafés en disco's. Bestemmingen voor een dagtocht zijn interessante steden als Pisa, Lucca, Siena en Florence. Een bezoek aan het middeleeuwse stadje Volterra is ook zeker de moeite waard! Het Acqua Village met waterglijbanen in Cecina Mare of het vrijetijds- en pretpark "Cavallino Matto" beloven ultiem zwemplezier voor het hele gezin. Het eiland Elba en de andere eilanden in het nationale park van de archipel, zoals Capraia, Pianosa, Giglio en Giannutri, zijn allemaal gemakkelijk te bereiken tijdens een dagtocht. Il Calidario is een goed uitgerust wellnesscentrum met een natuurlijke bron met een watertemperatuur van 36°C. De wijnroute biedt, naast wijnen van hoge kwaliteit, de mogelijkheid om de typische producten van het gebied te leren kennen en de karakteristieke specialiteiten te proeven, zoals olijfolie, honing, kaas en salami. Een dorp op de wijnroute is Bibbona, dat met zijn prachtige natuurpaden in het bos de ideale plek is voor liefhebbers van trektochten en mountainbikers. De beroemde Spiagge Bianche in Rosignano-Solvay (de witte stranden) met hun fijne, lichtgekleurde zand en blauwe zee liggen op slechts een paar kilometer afstand. Langs de kust kunnen verschillende watersporten worden beoefend en de wind, die vrij constant waait, heeft Vada tot een van de favoriete plekken gemaakt voor liefhebbers van zeilen, windsurfen en kitesurfen. De Secche van Vada, een deel van de zee met zeer ondiep water, trekt in elk seizoen visliefhebbers. De mogelijkheid om zeebodems te verkennen die rijk zijn aan flora en fauna en zich te vergapen aan de onvermoede natuurlijke en archeologische kenmerken maken het een ideale bestemming voor veel duikliefhebbers. Natuurliefhebbers kunnen het avonturenpark Il Giardino Sospeso bezoeken. Hier kun je een dag doorbrengen in het bos op acrobatische hangbruggen tussen de bomen.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 200

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inclusief
Bedlinnen €9 per persoon en wissel op aanvraag/bij aankomst, inbegrepen
Handdoeken 7€p.pers. en wissel op aanvraag/bij aankomst, inbegrepen
Babyset 6€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459187

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459187.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven