Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Barcelona

Max.  6   gasten
28m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
28m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het prachtige vakantiecomplex Els Pins. Het vakantiedorp ligt aan de noordelijke Costa de Barcelona, tussen het pittoreske vissersplaatsje Malgrat de Mar en de grotere kustplaats Blanes met zijn vele winkels, bezienswaardigheden en restaurants. Het vakantiedorp ligt op een bevoorrechte locatie direct aan zee en is daarom ideaal voor gezinnen. Er is een ruim aanbod aan sportactiviteiten en een animatieprogramma met avondentertainment voor jong en oud (van begin juli tot eind augustus). Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven in de miniclub en de twee speeltuinen. Het resort heeft twee zwembadcomplexen (het Mediterránea zwembadcomplex is alleen in het hoogseizoen geopend), elk met een zwembad voor volwassenen en een kinderbad. Het zwembadcomplex Oasis heeft ook grote waterglijbanen. De supermarkt en het restaurant met terras direct bij het zwembadcomplex, evenals een bar voor kleine snacks zorgen voor je fysieke welzijn. Er is ook een fietsverhuurservice, kluisjes bij de receptie en wasmachines en drogers die op muntjes werken.
De mooie Mobilehome Premium 2AC heeft een moderne inrichting en een gastvrije sfeer. De accommodatie biedt plaats aan maximaal 6 personen en bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Een slaapbank in de woonkamer biedt twee extra slaapplaatsen. Ook in het woongedeelte is de goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen, een vitrokeramische kookplaat met twee kookplaten, een magnetron, een koffiezetapparaat en een kleine koelkast met vriesvak. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en haardroger, de wc is apart. De halfoverdekte zithoek met tafel, stoelen en twee ligstoelen en de kleine tuin nodigen uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. SAT-TV, een barbecue en een parkeerplaats direct naast de accommodatie zijn bij de prijs inbegrepen. Barbecueën met een barbecue (houtskool) is ook toegestaan. Airconditioning is inbegrepen. WIFI is optioneel beschikbaar. Beddengoed en handdoeken kunnen gehuurd worden (gelieve te reserveren bij boeking). Indien gewenst kan er ook een kinderbedje en kinderstoel gehuurd worden. Op verzoek kan ter plaatse ontbijt of halfpension worden geboekt. Reistijd vanaf de Spaanse grens ca. 1 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk gedurende het hele seizoen. In de periode van 25.06.-31.08.2024 is het minimum verblijf 5 nachten. Tijdens de rest van het seizoen is het minimum verblijf 2 nachten. Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voor aankomst). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het 1,5 km lange vrije zandstrand met prachtig goudkleurig zand en beschermde duinen ligt direct voor het vakantiecomplex en biedt de ideale achtergrond voor ontspanning, plezier en spelletjes. Natuurliefhebbers zullen genieten van een wandeling naar de Delta de la Tordera, waar je de beschermde flora en vogels kunt observeren. De watersportschool op het strand zorgt ervoor dat gasten veel watersportmogelijkheden tot hun beschikking hebben: Kajakken, peddelsurfen, snorkelen, windsurfen en kitesurfen. Badmeesters zorgen in juli en augustus elke dag voor de veiligheid.
POOL
Het vakantiedorp heeft twee zwembadcomplexen voor urenlang plezier in het koele water. In het zwembadcomplex Oasis vind je een groot zwembad voor volwassenen, een kinderbad en grote glijbanen. Het zwembadcomplex Mediterránea, met een zwembad voor volwassenen en een kinderbad, is ook geopend in het hoogseizoen. Ligstoelen en parasols zijn gratis beschikbaar rond het zwembadcomplex. In het hoogseizoen organiseert het animatieteam watersportactiviteiten zoals aquagym, opblaasbare glijbanen en verschillende zwembadspelletjes. Als je na het sporten trek hebt gekregen, kun je je honger stillen in het restaurant of op het terras direct naast het zwembadcomplex van Mediterránea.
GEZINSVRIENDELIJK
In het hoogseizoen (van begin juli tot eind augustus) biedt een meertalig animatieteam in de Miniclub dagelijks een gevarieerd programma voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er zijn spelletjes, knutselworkshops, schminken, waterspelletjes, sportwedstrijden en nog veel meer. De kinderen kunnen zich ook uitleven op twee speeltuinen. In het hoogseizoen is er ook avondentertainment: het animatieteam organiseert verschillende avondshows.
VRIJE TIJD EN SPORT
Naast ontspanning wordt ook sport hier niet verwaarloosd. Multisportvelden voor basketbal en voetbal, tafeltennistafels, een petanquebaan en paddletennisbanen (tegen betaling) staan ter beschikking van de gasten. Tijdens het hoogseizoen organiseert het animatieteam verschillende sportactiviteiten zoals Zumba, Aquagym, Aquazumba en nog veel meer. Beachvolleybal en watersporten zijn ook beschikbaar op het strand. De watersportschool biedt een breed scala aan verschillende sporten zoals kajakken, windsurfen, kitesurfen, peddelsurfen en snorkelen. Bij de fietsverhuur kun je fietsen huren om de prachtige omgeving te verkennen.
WINKELEN
Er is een kleine supermarkt in het vakantiecomplex met alle dagelijkse artikelen en elke dag vers brood. Je kunt er ook postzegels en nationale en internationale kranten kopen.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen, een kookplaat, een magnetron, een koffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. In het vakantiecomplex vind je ook een restaurant met een heerlijk terras met uitzicht op het zwembad en een bar waar je kunt genieten van een lichte snack. Natuurlijk kun je ook gebruikmaken van de ontbijt- of halfpensionopties tegen gunstige voorwaarden. Je kunt deze ter plaatse reserveren (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan.
SPECIALEN
De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie wordt gecontroleerd op netheid. Bij klachten wordt een deel van de borg ingehouden.
AANKOMST
Je ontvangt gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 35 km Flughafen

35 km

Station 2.5 km Bahnhof

2.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt direct aan het prachtige zandstrand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Dankzij de gunstige ligging zijn zowel het idyllische vissersplaatsje Malgrat de Mar als de stad Blanes met een ruim aanbod aan winkels en activiteiten binnen een paar minuten met de auto te bereiken.

LOCATIE EN OMGEVING
Het mooie kustplaatsje Malgrat de Mar ligt aan de noordelijke Costa de Barcelona. De rivier de Tordera scheidt het van Blanes, de meest zuidelijke stad aan de Costa Brava. Malgrat de Mar is daarom ideaal om zowel de Costa de Barcelona met zijn lange zandstranden als de wilde Costa Brava met zijn ruige rotsmassieven langs de zee te ontdekken. Maar Malgrat de Mar zelf heeft ook veel te bieden voor je vakantie: maak een ontspannen wandeling door het prachtige oude centrum en ontdek een verscheidenheid aan winkelmogelijkheden en het ruime aanbod aan restaurants als je trek krijgt. Je kunt genieten van het mooiste uitzicht over Malgrat de Mar en de omliggende dorpen vanuit het Parc del Castell, een park met een middeleeuwse uitkijktoren op een heuvel boven de stad. Het park is gemakkelijk bereikbaar met de lift. Vlakbij wacht het Francesc Macia Park op kinderen. Hier kunnen ze zich naar hartenlust uitleven in de grote speeltuin, tussen de reuzenstandbeelden en in het fantastische skatepark. Je kunt leuke souvenirs vinden op de wekelijkse markt in Malgrat de Mar, die elke donderdag in het centrum plaatsvindt. Het voormalige vissersdorp is ideaal gelegen voor uitstapjes naar de omgeving. Vanuit het vakantiedorp bereik je Marineland in slechts 5 minuten met de auto. Naast een verscheidenheid aan glijbanen en waterspellen kun je dolfijnen en zeeleeuwen bewonderen in spannende shows. Waterratten komen hier aan hun trekken: Water World in Lloret de Mar biedt het beste entertainment. Dit waterpark is een van de grootste van Europa en heeft een breed scala aan waterattracties voor jong en oud. Je verveelt je nooit op de vele glijbanen, de softglijbanen, de snelwaterbanen, de adembenemende kamikaze glijbaan en het golfslagbad. Voor de kleintjes is er een wat rustiger gedeelte met een peuterbad, waterspelletjes en een fantastisch piratenschip. Voor uitgaansliefhebbers is Lloret de Mar een echte aanrader. Op ongeveer 10 km van het vakantiedorp ligt het Activ Natura Park. Hier kun je in een prachtig schaduwrijk bos je vaardigheden testen in het klimpark. Voor de avonturiers zijn er ook quad-, motor- en mountainbiketochten, lasergevechten en boogschieten. De stad Blanes is ook zeker een bezoek waard. Na even te hebben gewinkeld, vind je hier twee prachtige botanische tuinen met adembenemend uitzicht over zee. Het idyllische kustplaatsje Tossa de Mar met het prachtig bewaard gebleven fort en de oude stadsmuren die de mooie oude stad omringen, kun je bereiken met de boot vanuit Malgrat de Mar. Dankzij de glazen vloer in de boot kun je de prachtige onderwaterwereld ontdekken. We raden ook Barcelona aan als dagtrip. De bruisende metropool betovert bezoekers met zijn ontelbare bezienswaardigheden, ruime keuze aan restaurants en talrijke winkelmogelijkheden. Wandel over de Rambla, geniet van het prachtige uitzicht over de stad en de zee vanaf de Montjuic (bereikbaar met een kabelbaan) of verken Park Güell, ontworpen door Antonio Gaudí. Tijdens je wandeling door de stad ontdek je steeds weer de unieke architectuur van Gaudí en natuurlijk mag een bezoek aan de bezienswaardigheid van de stad, de Sagrada Familia, niet ontbreken. Deze kathedraal, begonnen door Gaudí, is nog steeds in aanbouw en biedt het oog van verwondering een indrukwekkende verscheidenheid aan details en bouwstijlen. In de dierentuin van Barcelona zijn het niet alleen de kinderogen die oplichten bij het zien van de vele diersoorten. Leeuwen, tijgers, olifanten, gorilla's, dolfijnen en nog veel meer kun je hier ontdekken.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 4€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Kinderbedje 4€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Handdoeken 15€p.wissel/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Bedlinnen 15€p.wissel/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Wifi 5€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459203

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459203.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven