Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Caerano di San Marco

Max.  6   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke vakantiewoning ligt in de centrale Viel residentie in Bibione en ligt op slechts een paar minuten lopen van het prachtige, brede en langzaam aflopende zandstrand. Winkelmogelijkheden, restaurants, bars en entertainment zijn te vinden in de directe omgeving. Een kinderzwembad en een zwembad voor volwassenen zorgen voor aangename verfrissing tijdens je vakantie. In Bibione Spiaggia wacht je een breed scala aan entertainment- en sportfaciliteiten. Wifi is gratis beschikbaar. Wasmachines en drogers op muntjes zijn beschikbaar in de residentie.
Het mooie en modern ingerichte appartement Tipo C met 65 vierkante meter biedt plaats aan maximaal 6 personen (een extra bezetting met een baby in een reisbedje is mogelijk op aanvraag). Het appartement bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een andere slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden, waarvan er twee kunnen worden samengeschoven tot een tweepersoonsbed indien nodig. Een slaapbank in de woonkamer biedt extra slaapruimte. Ook in het woongedeelte is de goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen, een gasfornuis (met 4 pitten), een magnetron, een koffiezetapparaat, een vaatwasser en een grote koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wastafel, wc en haardroger. Het overdekte balkon met tafel, stoelen en parasol nodigt uit om comfortabel te ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad. SAT-TV, airconditioning, een kluis en een parkeerplaats in de residentie zijn bij de prijs inbegrepen. Beddengoed (inclusief) en handdoeken kunnen ter plaatse gehuurd worden (gelieve te reserveren tijdens het reserveren). Indien gewenst kan er ook een kinderbedje en kinderstoel gehuurd worden (gelieve te reserveren bij de reservering). Van half mei tot half september 2024 zijn een ligstoel, ligbed en parasol op het strand bij de prijs inbegrepen. Reistijd vanaf de Italiaanse grens ca. 4 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type huis hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 01.06.-13.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag. In de resterende periode is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het mooie, brede zandstrand van Bibione Spiaggia ligt op slechts een paar minuten lopen van het vakantiecomplex. Van half mei tot half september 2024 zijn een ligstoel, ligbed en parasol op het strand bij de prijs inbegrepen. Terwijl jij geniet van de zon en het zachte geluid van de zee, kunnen je kinderen zich uitleven op het langzaam aflopende gouden strand of in een van de vele speeltuinen. Als je liever iets sportiever bent, zijn er verschillende sportfaciliteiten en entertainmentprogramma's voor jong en oud op het strand van Bibione. Voor kinderen zijn er knutselworkshops, sportactiviteiten en spelletjes waarmee ze snel nieuwe vrienden kunnen maken. Natuurlijk zijn er verschillende bars, toiletten en douches beschikbaar op het strand en strandwachten zorgen voor de veiligheid van de gasten zodat je zonder zorgen optimaal kunt genieten van je verblijf op het strand. Het strand is uitgerust met brede paden, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kinderwagens. Voor hondenbezitters is er het Pluto-strand in Bibione. Hier vinden hondenbezitters alles wat ze zich kunnen wensen van een hondenstrand. Van houders voor hondenriemen op de ligstoelen tot hondenbakken en stromend water om de honden te verfrissen.
POOL
Het goed georganiseerde zwembad in de residentie biedt verfrissing met een zwembad voor ervaren zwemmers en een kinderbad waar zelfs de allerkleinsten zich kunnen vermaken. Rondom het zwembad zijn ligstoelen en ligstoelen beschikbaar voor ontspanning.
FAMILIEVRIENDELIJK
Geniet van heerlijke uren met je gezin op het langzaam aflopende gouden zandstrand. In Bibione komt het hele gezin aan zijn trekken. Voor de jongere kinderen zijn er verschillende speeltuinen en een animatieprogramma met knutselen en sportactiviteiten op het strand. Oudere kinderen kunnen bijvoorbeeld leren windsurfen in een van de 5 scholen, want de zeebries die naar de kust waait maakt windsurfen gemakkelijk en veilig, zelfs voor kinderen. Of wat dacht je van een fietstocht? In Bibione kun je de omgeving ook op twee wielen verkennen, dankzij de fantastische fietspaden.
VRIJE TIJD EN SPORT
Of het nu gaat om windsurfen, kajakken, beachvolleybal of aquagym in zee, er worden talloze activiteiten aangeboden in Bibione. Naast het aangenaam warme water bieden de thermale baden ook verschillende spabehandelingen. S Avonds kun je genieten van het nachtleven van Bibione. Op de pleinen in het centrum worden verschillende concerten met livemuziek gehouden. Een wandeling langs het maanverlichte strand zorgt voor romantische vakantiemomenten. Voor nachtbrakers zijn er verschillende disco's met verschillende muziekstijlen.
WINKELEN
Hoewel de residentie geen eigen supermarkt heeft, vind je verschillende winkelmogelijkheden op loopafstand.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen, een gasfornuis (met 4 pitten), een magnetron, een koffiezetapparaat en een grote koelkast met vriesvak. Als je liever zelf gekookt wilt worden op vakantie, zijn er genoeg restaurants op loopafstand waar je kunt genieten van heerlijke Italiaanse gerechten.
HUISDIEREN
Maximaal twee kleine huisdieren zijn toegestaan, mits aangemeld op het moment van boeking. Bibione heeft een hondenstrand, de Spiaggia di Pluto. Hier vinden hondenbezitters de beste omstandigheden voor een ontspannen dagje strand met hun hond. In de zomermaanden worden er elke donderdag gratis hondentrainingen en behendigheidstrainingen aangeboden op het hondenstrand. Als u met uw hond gebruik wilt maken van de ligbedden en parasols op het Plutostrand, dan wordt het bij de huurprijs inbegrepen strandarrangement verrekend met het Plutostrandtarief. Wij raden u aan de strandplaatsen op het Plutostrand tijdig te reserveren via de volgende link: http://www.laspiaggiadipluto.com
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Balkon
Zwembad
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.08 km

0.08 km

Restaurant 0.13 km

0.13 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 90 km Flughafen

90 km

Station 20 km Bahnhof

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
De residentie ligt op een toplocatie in Bibione. Het mooie, langzaam aflopende zandstrand ligt op slechts een paar minuten lopen, waardoor het vakantiecomplex ideaal is voor gezinnen met kinderen. Dankzij de centrale ligging zijn er ook verschillende restaurants, gelateria's en winkels op loopafstand. Het stadscentrum ligt ook op loopafstand.
LOCATIE EN OMGEVING
Bibione is een van de populairste toeristische badplaatsen in Italië en maakt niet alleen indruk met zijn prachtige 8 km lange en brede zandstrand, maar ook met zijn netheid, diensten en sportfaciliteiten. Op het strand vind je goed georganiseerde strandbars, ligstoelen en parasols, evenals douches, kinderopvang en ruime kleedkamers. Als je actief wilt worden, heb je keuze te over! Zeilen, kajakken, beachvolleybal of boccia - er is hier voor elk wat wils. Familie is hier erg belangrijk, dus er zijn verschillende evenementen voor kinderen, moeders en het hele gezin. Baby-, mini- en juniorclubs bieden kinderen van alle leeftijden de kans om nieuwe vrienden te maken van over de hele wereld. Veiligheid speelt een bijzonder belangrijke rol op het strand: 6 EHBO-posten, 28 reddingsposten op zee en een rookverbod tussen de eerste rij parasols en de zee. Elke dinsdagochtend is er een wekelijkse markt in Bibione (naast het Luna Park). Het nabijgelegen Bibione is het ideale vertrekpunt voor talloze excursies in de omgeving. Als je een dagtocht wilt maken, raden we je de beroemde kunststad Venetië aan. Kom in de romantische stemming tijdens een gondeltocht, wandel door de kronkelende steegjes, steek de Rialtobrug over en bezoek het San Marcoplein en het beroemde Dogenpaleis. Als je gewoon wilt uitrusten en ontspannen, vind je de thermale baden in Bibione zelf, waar water met een temperatuur van 52 graden uit een diepte van 500 meter spuit. Voor wie het liever wat wilder heeft, raden we het themapark Aquasplash in Lignano Sabbiadoro of Gulliverlandia in San Giuliano aan. De 3000 m2 grote speeltuin Rio Blu in Bibione is ook ideaal voor jongere kinderen. Hier vind je kartbanen, springkastelen, een zwembad met boten en nog veel meer. Restaurants, bars en disco's vind je op elke hoek in Bibione. Culinaire liefhebbers worden hier verwend! Rondom Bibione liggen talloze kerken, paleizen en kastelen die wachten om door jou ontdekt te worden. Je kunt ze zelfstandig of met een gids bezoeken. Valgrande, de lagune achter Bibione, is een must voor natuurliefhebbers! Dieren, planten en water zullen je verrukken met hun absolute en ongerepte schoonheid!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Strandpakket incl. (1 parasol + 1 ligstoel + 1 ligstoel), incl
Kinderstoel incl., inbegrepen
Handdoeken 8€p.pers. en wissel/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inbegrepen
Wifi 2,15€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Huisdier 35€/a.aanvraag/aankomst tegen betaling, inclusief
Babybedje 20€p.p.a.aanvraag/p.aankomst te betaleninclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459207

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459207.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven