Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Verona

Max.  6   gasten
33m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
33m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De accommodatie ligt in het prachtige vakantiecomplex Altomincio. Het vakantiecomplex ligt direct aan de oever van de rivier de Mincio in Valeggio sul Mincio, op slechts een paar kilometer van Peschiera del Garda. Het resort is verdeeld in twee zones, de licht verhoogde zone op de heuvel voor gasten die een beetje rust willen en de normale zone dichter bij het zwembad en de entertainment voor degenen die van een beetje actie houden tijdens de vakantie. Altomincio biedt plezier en entertainment voor alle leeftijden! Van de miniclub voor kinderen tot 10 jaar tot verschillende zwembaden met glijbanen en het eigen klimpark van het vakantiedorp, alles is inbegrepen. Er zijn ook verschillende speeltuinen voor je kinderen en een midgetgolfbaan voor het hele gezin. Het vakantiecomplex heeft meerdere zwembaden, ook voor kleine kinderen, een restaurant, take-away, een supermarkt en een bazaar, fietsverhuur, een klimpark, minigolf en een shuttleservice. Wifi is gratis beschikbaar in het vakantiedorp.
De elegante en stijlvolle Hu Stay Easy L Plus stacaravan is geschikt voor maximaal 6 personen (inclusief 1 kind tot 12 jaar). De accommodatie heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden en een stapelbed. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer, elk uitgerust met een wastafel, wc en douche. Indien nodig biedt de slaapbank in de gecombineerde woon- en eetruimte een extra slaapmogelijkheid. De goed uitgeruste kitchenette in de woonkamer heeft een gasfornuis, servies, bestek, potten en pannen, een magnetron, een filterkoffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak. De gemeubileerde en overdekte zithoek met twee ligstoelen nodigt uit om te ontspannen en gezellig samen te zijn, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven bij het zwembad en nieuwe vriendjes kunnen maken. Airconditioning, een kluis en een parkeerplaats zijn al bij de huurprijs inbegrepen. Beddengoed en een eerste set handdoeken zijn ook inbegrepen. Een opgemaakt bed wacht op je bij aankomst. De accommodatie is ook uitgerust met een gasbarbecue, zodat niets een barbecueavond met familie en vrienden in de weg staat. Gezinnen met kleine kinderen hebben ook de mogelijkheid om ter plaatse een reisbedje of kinderstoel te huren (gelieve beide te reserveren bij de reservering). De reistijd vanaf de Italiaanse grens is ongeveer 2 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk gedurende het hele seizoen. In de periode van 29.06.-23.08.2024 is het minimum verblijf 7 nachten. Tijdens de rest van het seizoen is het minimum verblijf 3 nachten. Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voor aankomst). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het vakantiecomplex heeft geen eigen toegang tot het strand, maar de vrije stranden van Peschiera del Garda nodigen je uit om te genieten van een dag vol zwemplezier met het hele gezin!
ZWEMBAD
Oud of jong - het indrukwekkende zwembadcomplex heeft iets te bieden voor alle leeftijden! Het vakantiedorp heeft een babybad voor de allerkleinsten, een verwarmd kinderbad met lagunes en glijbanen en een olympisch bad voor de sportieve gasten. Het Spray Park is ook erg leuk voor de kleintjes. Rondom het zwembad zijn gratis ligstoelen beschikbaar. Er is een bar bij de zwembaden waar je jezelf kunt trakteren op een koele verfrissing of een ijsje op een warme dag. Meerdere badmeesters zorgen de hele dag voor veiligheid bij het zwembad.
GEZINSVRIENDELIJK
Er is een miniclub voor kinderen van 4 tot 10 jaar, waar een professioneel meertalig animatieteam schildert, knutselt en met de kinderen speelt. Er is ook een meertalig animatieteam voor kinderen van 11 tot 14 jaar. Dit biedt de kinderen de hele dag plezier en actie en de ouders wat rust om te ontspannen zonder kinderen. Er zijn verschillende speeltuinen verspreid over het resort zodat de kinderen zich op elk moment kunnen uitleven. Voor wie op zoek is naar nog meer actie heeft het vakantiedorp een eigen klimpark (tegen betaling), waar je het vakantiecomplex van bovenaf kunt bekijken. Daarnaast is het hele vakantiecomplex autovrij en dus erg veilig. Indien gewenst kan er een kinderbedje of kinderstoel gehuurd worden (graag melden bij boeking).
VRIJE TIJD EN SPORT
Geniet van een potje tafeltennis of test je kracht en behendigheid in het klimpark. Fietsen voor jong en oud kunnen ook gehuurd worden in het vakantiedorp, zodat niets een excursie naar het nabijgelegen Gardameer in de weg staat. Je kunt ook met het hele gezin een potje minigolf spelen (tegen betaling). Sportieve gasten kunnen genieten van een voetbalveld en de mogelijkheid om beachvolleybal te spelen op het gras. Er zijn ook grote schaak- en damvelden waar je je strategische vaardigheden kunt testen.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een eigen supermarkt met verse levensmiddelen en dagelijkse artikelen. Er is ook een bazaar met een selectie van vele andere artikelen en een informatiestand voor excursies.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met een gasfornuis, servies, bestek, potten en pannen, een magnetron, een filterkoffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak. Dit geeft je de mogelijkheid om zelf te koken tijdens je vakantie. De levensmiddelen die je nodig hebt, vind je in de supermarkt in het vakantiedorp. Er zijn verschillende cateringmogelijkheden in het vakantiecomplex. Je kunt kiezen of je de pasta of pizza in het restaurant wilt proberen of dat je liever iets van de take-away haalt en het in het comfort van je eigen huis opeet. Als toetje kun je jezelf trakteren op een ijsje in de Froggy Bar. De hele dag door kun je ook snacks krijgen in de Froggy Bar bij het zwembad. Natuurlijk kun je ook gebruikmaken van de halfpension service.
HUISDIEREN
Maximaal 2 kleine huisdieren zijn toegestaan in de daarvoor bestemde accommodaties, onder voorbehoud van kennisgeving op het moment van boeking. Voor hondenbezitters heeft Peschiera del Garda Bau Beach, een hondenstrand waar je een dagje op het strand kunt doorbrengen met je hond.
SPECIALE KENMERKEN
-
AANKOMST
Je ontvangt gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Wasmachine
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Luchthaven 25 km Flughafen

25 km

Station 7 km Bahnhof

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex Altomincio ligt midden in de natuur, net buiten Valeggio sul Mincio, direct aan de oever van de rivier de Mincio. Je kunt langs de rivier fietsen naar Peschiera del Garda.

LIGGING EN OMGEVING
Het vakantiecomplex ligt niet ver van het voormalige vissersdorp Valeggio sul Mincio bij Peschiera del Garda. Peschiera del Garda ligt aan de zuidoostelijke oever van het Gardameer. Het oude stadscentrum van Peschiera, dat volledig wordt omringd door kanalen, ligt in een machtig, prachtig begroeid fort. Als je door de smalle steegjes slentert, vind je veel leuke winkeltjes en kleine barretjes. Peschiera heeft een van de weinige treinstations direct aan het Gardameer en is daarom gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is ook een kleine jachthaven in Peschiera. Peschiera adverteert met barrièrevrije winkels en is daarom ideaal voor rolstoelgebruikers en gezinnen met kinderwagens. Leuke souvenirs, maar ook heerlijke salami, kaas en verse groenten en fruit kun je goedkoop kopen op de wekelijkse markten. Elke maandag is marktdag in Peschiera. Naast Peschiera ligt de stad Castelnuovo del Garda. Het heeft een kasteel dat in de 14e eeuw door de Visconti-familie werd gebouwd en boven het oude centrum van Castelnuovo uittorent. Een stedentrip naar Verona met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde arena met openluchtvoorstellingen ligt op slechts een half uur rijden. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Ook het pittoreske Venetië ligt binnen handbereik van Peschiera. Reizen rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk breed scala aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van een wildwaterbaan tot een sprookjeswereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo (op slechts een paar minuten rijden van de zuidoostelijke oever van het meer) is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459224

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459224.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven