Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Rome & omgeving

Max.  6   gasten
33m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
33m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiedorp Fabulous in de buurt van Rome, genesteld in een prachtige natuurlijke omgeving. Het vakantiedorp ligt op een idyllische en rustige locatie op ongeveer 20 kilometer van Rome. Het vakantiecomplex heeft een groot, modern zwembadcomplex met een zwembad, waterspellen, glijbanen en een lagune voor kinderen. De vele ligweiden rond de twee zwembaden zorgen voor volledige ontspanning en aangenaam zonnebaden. Kinderen hebben een grote speeltuin met trampolines tot hun beschikking, waar ze zich kunnen vermaken met de hulp van het animatieteam. Er is ook entertainment voor tieners en volwassenen en de geweldige midgetgolfbaan zorgt voor afwisseling tijdens de vakantie. Daarnaast zorgt het jonge en gemotiveerde animatieteam voor verschillende soorten entertainment. Tennis-, voetbal- en beachvolleybalvelden zijn beschikbaar voor sportliefhebbers. Een restaurant, een take-away, een ijssalon, een bar en een supermarkt zorgen ook voor een aangenaam verblijf. Het resort heeft ook een geldautomaat en een dokter. Wifi is beschikbaar in het vakantiecomplex. Wasmachines en wasdrogers op muntjes zijn beschikbaar.
De elegante en stijlvolle stacaravan Hu Stay Easy L Plus biedt ruimte aan maximaal 6 personen (inclusief ten minste 1 kind tot 12 jaar). De accommodatie heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden en een stapelbed. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer, elk uitgerust met een wastafel, wc, haardroger en douche. Indien nodig biedt de slaapbank in de gecombineerde woon- en eetruimte een extra slaapmogelijkheid. De goed uitgeruste kitchenette in de woonkamer heeft een gasfornuis, servies, bestek, potten en pannen, een magnetron, een filterkoffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak. De gemeubileerde en overdekte zithoek met twee ligstoelen nodigt uit om te ontspannen en gezellig samen te zijn, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven bij het zwembad en nieuwe vriendjes kunnen maken. Airconditioning, een kluis en een parkeerplaats zijn al bij de huurprijs inbegrepen. Beddengoed en een eerste set handdoeken zijn ook inbegrepen. Een opgemaakt bed wacht op je bij aankomst. De accommodatie is ook uitgerust met een gasbarbecue, zodat niets een barbecueavond met familie en vrienden in de weg staat. Gezinnen met kleine kinderen hebben ook de mogelijkheid om ter plaatse een reisbedje of kinderstoel te huren (gelieve beide te reserveren bij de reservering) De reistijd vanaf de Italiaanse grens is ongeveer 6 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk gedurende het hele seizoen. In de periode van 29.06.-23.08.2024 is het minimum verblijf 7 nachten. Tijdens de rest van het seizoen is het minimum verblijf 3 nachten. Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voor aankomst). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Je kunt het strand, dat op ongeveer 10 kilometer afstand ligt, gemakkelijk met de auto bereiken. Lido di Ostia heeft een mooi, langzaam aflopend zandstrand dat uitnodigt om te zwemmen, te ontspannen en plezier te maken. Ligstoelen en parasols kunnen ook ter plekke gehuurd worden, zodat het uitstapje volledige ontspanning biedt. Sanitaire voorzieningen en een strandbar zijn ook beschikbaar en nodigen je uit om te genieten van een koel drankje in de schaduw van de bar.
ZWEMBAD
Vakantiegasten hebben toegang tot een prachtig en zeer ruim zwembad met een groot zwembad voor zwemmers en een lagune met waterspelletjes voor de kleintjes. De kleine glijbanen zorgen ook voor plezier voor jong en oud. Er is een babybadje met ondiep water voor de allerkleinsten. Rondom de zwembaden zijn ligstoelen beschikbaar voor je ontspanning. Voor een koele, lekkere verfrissing of een kleine snack tussendoor is er de bar, die zich bij de zwembaden bevindt en geopend is van 's ochtends tot 's avonds.
GEZINSVRIENDELIJK
Als je wilt, kun je aangename momenten doorbrengen in het gezelschap van het animatieteam. Een jong, gemotiveerd animatieteam zal je vermaken met een breed scala aan activiteiten. Voor je kinderen is er een miniclub die ze overdag bezig houdt en 's avonds zorgt voor spannend en leuk entertainment voor jong en oud. Het gezinsvriendelijke resort heeft ook een grote speeltuin met trampolines en glijbanen waar je kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Voor sportieve gasten is er een tennisbaan, een beachvolleybalveld, een minigolfbaan, tafeltennistafels en een voetbalveld. Wat dacht je van een ritje met de skelter? Of een paar sprongetjes op de trampoline? Op het Fabulous vakantiepark biedt de kartbaan jong en oud veel plezier! Het vakantiepark heeft een geldautomaat. Er is elke dag een dokter aanwezig. Dagtochten met gids naar Rome, Tivoli, Villa D'Este, Scavi di Ostia Antica, Napoli en Pompei worden direct bij de receptie georganiseerd.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie fit wil blijven tijdens de vakantie heeft keuze te over. Tennis, voetbal, beachvolleybal of tafeltennis, er zijn genoeg mogelijkheden. Er is ook een spannende kartbaan waar je je kunt uitleven. Voor de jongere gasten is er een trampolinepark dat voor veel plezier zorgt. De minigolfbaan biedt plezier voor het hele gezin!
WINKELEN
Het vakantieresort heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan alledaagse artikelen vindt. Er is ook een kleine bazaar.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met een gasfornuis, servies, bestek, potten en pannen, een magnetron, een filterkoffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak. Als je niet elke dag zelf wilt koken maar je wel culinair wilt laten verwennen, raden we je een van de restaurants in het vakantiecomplex aan. Er is ook een take-away, een ijssalon, een poolbar en een gewone bar waar je kunt genieten van een heerlijke cocktail. Als je liever gebruik maakt van half- of volpension, kun je dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Maximaal 2 kleine huisdieren zijn toegestaan in de daarvoor bestemde accommodatie, mits aangemeld bij de reservering.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Je ontvangt gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Wasmachine
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.25 km

0.25 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 18 km Flughafen

18 km

Station 3 km Bahnhof

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt dicht bij Rome en is bijzonder geschikt voor een bezoek aan Rome of een heerlijk uitstapje naar het strand van Lido di Ostia. Het vakantiecomplex is volledig omgeven door prachtige natuur. Er is een kleine buitenwijk van Rome naast het grote vakantiecomplex, die gemakkelijk te voet kan worden bereikt en ideaal is voor een kleine wandeling. Er is ook een shuttle service tegen betaling van het vakantiepark rechtstreeks naar de luchthaven van Rome.
LOCATIE EN OMGEVING
Volg..


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459227

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459227.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven