Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Figline Valdarno

Max.  5   gasten
36m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
36m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiecomplex Norcenni in Figline Valdarno bij Florence. Het vakantiedorp wordt omringd door de prachtige natuur van Toscane en is daarom ideaal voor gezinnen. Het vakantiepark heeft een groot en modern zwembadcomplex met meerdere zwembaden, waterspellen, glijbanen en een lagune voor kinderen. De vele ligweiden rond de twee zwembadcomplexen zorgen voor volledige ontspanning en aangenaam zonnebaden. Kinderen hebben een grote speeltuin tot hun beschikking, waar ze zich kunnen vermaken met de hulp van het animatieteam. Er is ook entertainment voor tieners en volwassenen en het fantastische touwpark zorgt voor avontuur op vakantie. Daarnaast zorgt het jonge en leuke animatieteam voor verschillende soorten entertainment. Voor sportliefhebbers zijn er tennis-, voetbal- en beachvolleybalvelden. Een pizzeria, een take-away, een ijssalon, een bar en een supermarkt zorgen ook voor een aangenaam verblijf. Het resort heeft ook een fietsverhuur, scooterverhuur, mountainbikeverhuur, een geldautomaat en een arts. Wifi is beschikbaar in het vakantiecomplex. Er zijn ook wasmachines en drogers die op muntjes werken.
De lichte stacaravan Hu Stay Premium L van 36 m² biedt plaats aan maximaal 5 personen (inclusief 1 kind tot 12 jaar). De accommodatie heeft een slaapkamer met directe toegang tot de veranda, die is ingericht met een tweepersoonsbed, en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden en een stapelbed. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer, uitgerust met een wastafel, wc, haardroger en douche. De badkamer in de ouderslaapkamer is ook uitgerust met een bidet. De goed uitgeruste kitchenette in het woongedeelte heeft zowel een filterkoffiezetapparaat als een capsule koffiezetapparaat, een kookplaat, serviesgoed, bestek, potten en pannen, een magnetron, een vaatwasser en een koelkast met vriesvak. De gemeubileerde en overdekte zithoek met zijn grote eettafel, twee ligstoelen en een zithoek nodigt uit tot ontspannen en gezellig samenzijn, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven bij het zwembad en nieuwe vriendjes kunnen maken. Airconditioning, een kluis en een parkeerplaats zijn al bij de huurprijs inbegrepen. Beddengoed en een eerste set handdoeken zijn ook inbegrepen. Een opgemaakt bed wacht op je bij aankomst. De accommodatie is ook uitgerust met een gasbarbecue, zodat niets een barbecueavond met familie en vrienden in de weg staat. Gezinnen met kleine kinderen hebben ook de mogelijkheid om ter plaatse een reisbedje of kinderstoel te huren (gelieve beide te reserveren bij de reservering). De reistijd vanaf de Italiaanse grens is ongeveer 4 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk gedurende het hele seizoen. In de periode van 29.06.-23.08.2024 is het minimum verblijf 7 nachten. Tijdens de rest van het seizoen is het minimum verblijf 3 nachten. Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voor aankomst). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
ZWEMBAD
Vakantiegasten hebben toegang tot een prachtig en zeer ruim zwembad met een groot zwemmersbad en een lagune met waterspelletjes voor de kleintjes. Er zijn ook verschillende glijbanen voor het plezier van jong en oud. Een verwarmd zwembad, dat overdekt kan worden, zorgt voor zwemplezier, zelfs als het weer niet meespeelt. Voor de kleintjes is er een babybadje en een speeltuin in het ondiepe water. Rondom de zwembaden zijn ligstoelen beschikbaar voor je ontspanning. Voor een koele, lekkere verfrissing of een kleine snack tussendoor is er de bar, die zich bij de zwembaden bevindt en geopend is van 's ochtends tot 's avonds. De zwembaden liggen aan beide kanten van het vakantiecomplex. Dit betekent dat je dagelijks kunt kiezen welke kant van het zwembadcomplex interessanter of meer naar je zin is.
GEZINSVRIENDELIJK
Als je wilt, kun je aangename momenten doorbrengen in het gezelschap van het animatieteam. Een jong, gemotiveerd animatieteam zal je vermaken met een breed scala aan activiteiten. Er is een miniclub voor je kinderen, die ze overdag bezig houdt en 's avonds zorgt voor spannend en leuk entertainment voor jong en oud. Het gezinsvriendelijke resort heeft ook een grote speeltuin met trampolines en glijbanen waar je kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Voor sportieve gasten is er een tennisbaan, een beachvolleybalveld, een basketbalveld, een fitnessruimte, een minigolfbaan, tafeltennistafels en een voetbalveld. Er worden fietsen, scooters en mountainbikes verhuurd. Er is ook een speelkamer voor kinderen en dankzij de oppasservice kunnen ouders zich zorgeloos laten verwennen in het wellnesscentrum of bij de kapper. Wat dacht je van een ritje op een quad? Of een paar sprongen op de trampoline? Bungeejumpen voor kinderen, een klimsessie of een test van moed in het avonturenparkour? In de Norcenni Girasole Club biedt Funfair Adventures zijn jonge gasten een ervaring vol plezier! Maar dat is nog niet alles - in de Games Challenge ruimte wachten grote uitdagingen met videogames, tafeltennis, biljart, tafelvoetbal en air hockey ... veel plezier! Het vakantiepark heeft een geldautomaat. Elke dag is er op bepaalde tijden een professionele dokter beschikbaar en er is een apotheek ter plaatse. Dagtochten met gids naar Rome, Florence, Pisa, Lucca en Siena worden direct bij de receptie georganiseerd.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie tijdens zijn vakantie in vorm wil blijven, heeft keuze te over. Of je nu wilt tennissen, voetballen, beachvolleyballen of tafeltennissen, er zijn genoeg mogelijkheden. Er is een spannend touwpark waar je je kunt uitleven. Voor de jongere gasten is er een trampolinepark dat voor veel plezier zorgt. De minigolfbaan biedt plezier voor het hele gezin! Fiets- en scooterverhuur is ook beschikbaar.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan dagelijkse artikelen vindt. Er is ook een wijnwinkel, een apotheek en een kleine bazaar.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met een filterkoffiezetapparaat en een capsule koffiezetapparaat, een fornuis, servies, bestek, potten en pannen, een magnetron, een vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Als je niet elke dag zelf wilt koken maar je wel culinair wilt laten verwennen, raden we je een van de restaurants in het vakantiecomplex aan. Er is ook een take-away, een ijssalon, twee poolbars, een wijnkelder en een gewone bar om te genieten van een lekkere cocktail. Als je liever gebruik maakt van halfpension, kun je dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Je ontvangt gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Wasmachine
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.25 km

0.25 km

Restaurant 0.25 km

0.25 km

Stadscentrum 4.5 km

4.5 km

Luchthaven 54 km Flughafen

54 km

Station 5 km Bahnhof

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt in Figline Valdarno vlakbij Florence en is bijzonder geschikt om Florence te bezoeken of om het prachtige Toscaanse landschap per fiets te verkennen. Het is een zeer groen gebied, dat beroemd is om zijn Chianti wijnen.
LIGGING EN OMGEVING
Volg..


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459230

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459230.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven