Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Rosolina

Max.  6   gasten
42m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
42m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Dit centrale en gezinsvriendelijke appartement ligt in de residentie Mediterraneo in Rosolina Mare. Het complex ligt vlakbij het bos en biedt daarom veel rust. Dankzij de centrale ligging ben je toch overal snel! Je kunt gebruik maken van het zwembad van de residentie. Het brede, fijne zandstrand van Rosolina Mare ligt op slechts een paar minuten lopen. Er zijn verschillende restaurants, winkels en cafés in de directe omgeving. Het strand is de ontmoetingsplaats voor jong en oud en biedt entertainment, horeca en speeltuinen.
Het comfortabel ingerichte vakantiehuis Villetta biedt ruimte aan maximaal 6 personen en is verdeeld over twee verdiepingen. De slaapkamers en de badkamer bevinden zich op de eerste verdieping, en de kamer van de ouders heeft een klein balkon. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden of een stapelbed zijn beschikbaar voor de gasten. De slaapbank in de woonkamer biedt nog eens twee slaapplaatsen. Deze is uitgerust met een eethoek, satelliettelevisie (kan gehuurd worden) en een geïntegreerde keuken. In de keuken vind je een fornuis, pannen, servies, bestek en een koelkast. De badkamer heeft een douche, bidet, wc en wastafel. Airconditioning is beschikbaar in sommige appartementen, gelieve vooraf te reserveren. De tuin met tafel, stoelen en open haard nodigt uit om te ontspannen in een gezellige sfeer. Een parkeerplaats is bij de prijs inbegrepen. Als je met een klein kind reist en een babybedje nodig hebt, reserveer dit dan tijdens het reserveren. Reistijd vanaf de Italiaanse grens ca. 3,5 uur. Voor het seizoen 2024 is het zwembad bij de prijs inbegrepen en kan dus gratis gebruikt worden. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 01.06.-06.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag. In de resterende periode is de minimale verblijfsduur 4 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het mooie en brede zandstrand kan gemakkelijk te voet worden bereikt in slechts een paar minuten. Daar kun je ligbedden en parasols huren en genieten van de speeltuin, bar en sportfaciliteiten. Als je liever je eigen parasol opzet op een vrij strand, is dat geen probleem! Er is een groot vrij strand direct naast de deur waar dit mogelijk is. De zee is ideaal voor kleine kinderen omdat het ondiep is en ze dus in het ondiepe water kunnen spelen. Bovendien zorgen strandwachten elke dag voor hun veiligheid.
ZWEMBAD
Het zwembad, met kinderbad en kleine glijbaan, staat tot je beschikking in de residentie. Voor het seizoen 2024 is het zwembad bij de prijs inbegrepen en kan dus vrij gebruikt worden. Rondom het zwembad zijn ligstoelen en parasols beschikbaar.
GEZINSVRIENDELIJK
De flat is zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen omdat het slechts een paar minuten lopen is naar de prachtige stranden van Rosolina Mare. Er zijn speeltuinen op het strand en in het hoogseizoen is er de hele dag animatie. Om in het centrum te komen, hoef je maar een paar minuten te lopen. Rosolina Mare heeft veel winkelmogelijkheden en is erg populair om 's avonds rond te slenteren of te genieten van een lekker ijsje.
VRIJE TIJD EN SPORT
Rosolina Mare is een stad waar veel nadruk wordt gelegd op sportfaciliteiten. Op de stranden kun je verschillende sporten beoefenen. Het heeft ook erg mooie fiets- en wandelpaden.
WINKELEN
Er zijn winkelmogelijkheden op loopafstand.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met fornuis, potten en pannen, servies, bestek en een koelkast. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de directe omgeving. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om te eten in een van de restaurants rondom de vakantiewoning. De gevarieerde Italiaanse keuken wacht op je.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan!
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 76 km Flughafen

76 km

Station 65 km Bahnhof

65 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het appartement is zeer centraal gelegen in het vakantieoord Rosolina Mare. Het strand is binnen een paar minuten te bereiken. Vanuit Rosolina Mare kun je verschillende bezienswaardigheden of toeristische plaatsen bezoeken. Kortom, wat je ook zoekt, alles is binnen handbereik.
LOCATIE EN OMGEVING
Rosolina Mare ligt ongeveer 40 kilometer ten zuiden van Venetië aan de prachtige Adriatische kust. Rosolina Mare betovert met zijn unieke landschap, tussen zee, dennenbos, de monding van de rivier de Adige en de lagune van de Po Delta. De habitats van de Po Delta zijn fascinerend divers, rijk aan wilde dieren en zeldzame plantensoorten. Tussen valleien, lagunes, duinen en wetlands ontdek je flora en fauna die van een georganiseerde of individuele reis naar de Po Delta een onvergetelijke ervaring maken. Rosolina Mare heeft ook een groot aanbod aan winkels, restaurants en gelateria's. Het nachtleven met pubs en straatartiesten is een gezellige manier om de dag af te sluiten. In het centrum vind je ook een brede, gezinsvriendelijke promenade en een park. Tijdens het vakantieseizoen worden er tal van culturele evenementen georganiseerd, terwijl liefhebbers van excursies op zee ook kunnen gaan makreelvissen. Rosolina Mare is ook het ideale vertrekpunt voor talloze excursies in de omgeving. Je kunt in korte tijd beroemde kunststeden als Venetië of Padua bereiken. Of bezoek het pittoreske vissersstadje Chioggia, op slechts een half uur rijden. Het wordt niet voor niets Klein Venetië genoemd. De paleizen en kanalen met hun vele bruggen doen denken aan Venetië. De levensstijl in Chioggia is echter veel gemoedelijker. De botanische tuin in het idyllische vissersdorpje Porto Caleri op het puntje van het schiereiland is ook zeker een bezoek waard. Voor wie liever een dag vol plezier heeft, raden we een dagtocht aan naar het pret- en waterpark Mirabilandia/Mirabeach (vergelijkbaar met Europapark plus zwemplezier!!) in Ravenna.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459231

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459231.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven