Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

APPARTAMNETO IN ANTICO BORGO

Radicondoli

Max.  2   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 2  gasten
50m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Geniet van een onvergetelijke vakantie in het hart van Toscane, in onze vakantiewoning 'APPARTAMENTO IN ANTICO BORGO', gelegen in het pittoreske dorpje Radicondoli. Dit appartement van 50 vierkante meter is geschikt voor een gezin met maximaal 2 kinderen, met een slaapkamer, woonkamer met slaapbank voor twee personen, volledig uitgeruste keuken en een badkamer.

Het interieur heeft een aantrekkelijk design, met houten vloeren, hoge plafonds en grote ramen die de ruimte overspoelen met natuurlijk licht. De woonkamer is gezellig en comfortabel, met een comfortabele bank, salontafel en tv voor je ontspannen avonden. De keuken is volledig uitgerust met een waterkoker en koffiezetapparaat voor je ochtenddrankjes, en een eettafel waar je kunt genieten van je maaltijden.

De slaapkamer biedt een rustige en ontspannen omgeving, met beddengoed van hoge kwaliteit en voldoende ruimte voor je persoonlijke spullen. De badkamer is uitgerust met een haardroger en een wasmachine voor je gemak.

Het pand wordt omringd door een adembenemend landschap, met uitzicht op de bergen, groene weiden en een blauwe lucht zover het oog reikt. Je kunt van het uitzicht genieten terwijl je ontspant op de comfortabele bank of terwijl je ontbijt aan de eettafel.

Het appartement is ideaal voor langdurig verblijf en is alleen voor niet-rokers.

Ervaar Toscane als nooit tevoren, omringd door comfort en schoonheid op elke hoek. Boek vandaag nog je verblijf in het APPARTEMENT IN ANTICO BORGO!
Licentie- of registratienummer: 052025LTN0016

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed
Woonkamer
Slaapbank

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 60 km

60 km

Meer over 50 km

over 50 km

Luchthaven 70 km Areoporto di PERETOLA - FIRENZE

70 km

Station 70 km Stazione ferroviaria SANTA MARIA NOVELLA

70 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Gelegen in Radicondoli, in het hart van het schilderachtige Toscane. Radicondoli is een klein middeleeuws dorp, waarvan de oorsprong teruggaat tot zeer oude tijden, in feite zijn de vroegste archeologische sporen uit de etruskische periode.
Het uiterlijk is in de loop der tijd bijna compleet onveranderd gebleven, zowel in de stedelijke structuur als in het landschap.
Het grondgebied van de gemeente Radicondoli ligt aan de oostelijke rand van de Colline Metallifere en is bijna volledig heuvelachtig, met een gemiddelde hoogte van 510 meter boven zeeniveau.
Op het grondgebied van de gemeente bevindt zich één van de elf "Natuurreservaten" die door de provincie Siena zijn ingesteld, het "Natuurreservaat van Cornate e di Fosini", om omgevingen met een hoge natuurlijke, historische en culturele waarde te beschermen.
Het territorium van Radicondoli is rijk aan talrijke planten- en diersoorten; onder de wilde dieren die in deze natuurlijke omgevingen verblijven of er tijdens de migratie passeren, zijn er enkele zeer zeldzaam, zoals de slechtvalk en de lannervalk. Tot de meest voorkomende en bekende behoren het wilde zwijn, de ree, het damhert, de haas en de fazant.
Radicondoli is ook rijk aan kunst; de belangrijkste werken om te bezoeken zijn: De Collegiale Kerk, met zijn majestueuze klokkentoren, De Kerk van het Kruisbeeld, De Oude Parochiekerk van de Madonna en Het Klooster van San Francesco dell'Osservanza, om er maar een paar te noemen.
In de Collegiale kerk zijn verschillende schilderijen bewaard gebleven, waaronder het paneelschilderij van de 'Madonna della Mercede', van aanzienlijke artistieke waarde, door de Weense schilder Naddo Ceccarelli, een leerling van de school van Simone Martini en Lippo Memmi.
Naast de prachtige natuurlijke, architectonische en artistieke rijkdom, biedt Radicondoli ook karakteristieke plaatsen voor verfrissing: Pizzeria La Pergola, Bar restaurant Il Nazionale, Trattoria La Fornace, Restaurant Dietro Le mura (gelegen in het kleine dorpje Belforte, een gehucht van de gemeente Radicondoli)
Voor sportliefhebbers is er een terrein met een voetbalveld en twee tennisbanen.
Vooral in de zomer vinden er veel evenementen plaats, zoals 'Summer in Radicondoli', een festival met shows dat een traditie kent die teruggaat tot 1986 en nationale bekendheid heeft verworven.
Een ander kenmerkend zomerevenement is het 'Festa di San Giovanni', waarbij talloze lokaal geproduceerde specialiteiten geproefd kunnen worden.
In het dorp is er geen gebrek aan belangrijke diensten, zoals een apotheek en een dokterspraktijk, maar ook levensmiddelenwinkels waar je typische lokale producten kunt kopen.
Er is een volledig gratis wi-fi-zone in het centrum van het dorp, opgezet door de gemeente Radicondoli.
Radicondoli bevindt zich op een strategische positie, zodat de belangrijkste kunststeden van Toscane in korte tijd te bereiken zijn: Siena, Florence, Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano en Monteriggioni. Voor kunstliefhebbers is de suggestieve Basiliek van San Galgano een must-see, waar, dankzij de speciale akoestiek, vele klassieke muziekconcerten plaatsvinden.
Ook gemakkelijk bereikbaar vanuit Radicondoli zijn de Chianti wijngaarden en de aantrekkelijke badplaatsen aan de Tyrreense kust, waaronder: Follonica, Castiglione della Pescaia, de Etruskische Golf van Baratti, om er maar een paar te noemen.
Ook het vermelden waard is de mogelijkheid om, via de haven van Piombino, het eiland Elba te bereiken, dat samen met de andere eilanden van de Toscaanse Archipel deel uitmaakt van het grootste Mariene Park van Europa, het grootste beschermde gebied in de Europese zeeën. Het Park wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan habitats, bevolkt door een verscheidenheid aan levensvormen. Van de stranden van Elba tot de rotsachtige kliffen van westelijk Capraia, een groot aantal planten- en diersoorten leven in elke spleet van een van de meest fascinerende natuurlijke omgevingen: de zee.
Degenen die een duik willen nemen in het verleden, met al zijn geschiedenis, hebben de mogelijkheid om te wandelen langs de Via Francigena. De Via Francigena is door de Raad van Europa uitgeroepen tot 'Grote Culturele Route' en loopt door Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Italië en Vaticaanstad. De route is begonnen door de Longobarden en later opgenomen in een pelgrimsroute. In Toscane loopt de route door de provincie Massa Carrara, Pisa, Lucca, Florence en Siena. Het verbindingspunt met de Via Francigena, het dichtst bij Radicondoli, ligt bij Monteriggioni, bij Badia ad Isola en leidt naar Siena.
Voor degenen die fysieke kuren willen ondergaan, maar ook hun fysieke vorm en schoonheid willen hervinden, is het ideaal om een dag van ontspanning en plezier door te brengen in de Thermen van Petriolo (40 minuten met de auto) of in de Thermen van San Giovanni in Rapolano Terme (1 uur met de auto) omringd door ongerepte natuur. Ook geschikt voor fietsliefhebbers.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Le verrà rimborsato l'importo della caparra se la cancellazione avviene almeno 30 giorni prima dell'arrivo.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Holiday rentals
Dhr. R. ROSSI

Dhr. R. ROSSI

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: rolstoeltoegankelijke vakantie

Objectnummer: 459701

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459701.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven