Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Grosseto

Max.  6   gasten
32m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
32m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De accommodatie ligt in het vakantiedorp Le Marze, dat direct aan de kust van Marina di Grosseto ligt. Het vakantiedorp strekt zich uit over een groen gebied van meer dan 200.000 vierkante meter. De stacaravans staan allemaal in de halfschaduw van het groene en prachtige dennenbos. Het vakantiedorp beschikt over alle voorzieningen die je nodig hebt voor een perfecte vakantie met het hele gezin. Gasten hebben toegang tot een restaurant/pizzeria, een minimarkt, een bar, een zwembad, animatie en miniclub, een hondenpark, sportfaciliteiten, een geldautomaat, een speeltuin, springkussens en nog veel meer. Het langzaam aflopende privéstrand is direct toegankelijk vanuit het vakantiedorp en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het goed uitgeruste strand heeft een bar, ligstoelen en parasols die gehuurd kunnen worden, maar ook voldoende ruimte voor gasten die willen blijven hangen op het vrije, langzaam aflopende zandstrand. In het hoogseizoen biedt het vakantiedorp Marze een geweldig amusementsprogramma met spelletjes, activiteiten en shows overdag en 's avonds. Sportliefhebbers komen hier ook aan hun trekken: volleybalvelden, tafeltennis, een groot zwembad, paardrijfaciliteiten en een surfschool in de buurt. Er is ook een professioneel touw- en klimpark voor volwassenen en kinderen in het vakantiedorp. Je kunt ook direct vanuit het vakantiedorp een fiets huren en de prachtige fietspaden verkennen. Deze lopen door het groene dennenbos en verbinden de steden langs de kust. Wifi is gratis beschikbaar in het vakantiedorp op plekken zoals het restaurant, het zwembad en de bar.
De mooie Mobilehome Lodge Superior AGGIT biedt 32 vierkante meter ruimte voor 6 personen en heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. De woonkamer heeft een goed uitgeruste kitchenette met fornuis, servies, pannen en bestek, evenals een koelkast met vriesvak. De overdekte zithoek met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning, beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Barbecues zijn toegestaan op de openbare barbecueplaatsen in het vakantiedorp. Een babybedje kan ter plaatse gehuurd worden (gelieve vooraf te reserveren). De reistijd vanaf de ital. Grens is ongeveer 4,5 uur. Op aanvraag kan halfpension of volpension ter plaatse worden geboekt. Een parkeerplaats is inbegrepen. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk. In de periode van 03.08.-23.08.2024 is het minimum verblijf 7 nachten. In de periode van 06.07.-02.08.2024 / 24.08.-06.09.2024 is het minimum verblijf 4 nachten. In de periode van 22 juni tot 5 juli 2024 is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de resterende periode is het minimum verblijf 2 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het langzaam aflopende, lichtgekleurde zandstrand is direct vanuit het vakantiedorp gemakkelijk bereikbaar (ca. 500 meter). Een aangenaam voetpad leidt door een strook pijnbomen direct naar het strand. Het strand heeft sanitaire voorzieningen, een bar, verhuur van ligstoelen en veel ruimte voor vakantiegangers die willen genieten van het vrije zandstrand.
ZWEMBAD
Op camping Le Marze kun je heerlijke ontspannen dagen doorbrengen bij het zwembad. De ruimte is uitgerust met parasols en ligbedden zodat gasten kunnen genieten van ontspannende en verkwikkende momenten. De veiligheid in het zwembad wordt gegarandeerd door gekwalificeerde badmeesters.
GEZINSVRIENDELIJK
Een gemotiveerd animatieteam verheugt zich erop om volwassenen en kinderen tijdens hun verblijf te vermaken met een gevarieerd animatieprogramma: Latin dance, sportcursussen en toernooien, spelletjes op het strand en bij het zwembad. S Avonds wordt u vermaakt met cabaret, shows, karaoke en themafeesten. Een miniclub (3-11 jaar) en een speeltuin met vaste en opblaasbare speeltoestellen zijn gratis beschikbaar voor de kleintjes.
VRIJE TIJD EN SPORT
Sportliefhebbers komen hier ook aan hun trekken: volleybalvelden, tafeltennis en een zwembad zijn gratis beschikbaar. Er is een windsurfschool op het strand op loopafstand. Deze biedt lessen en materiaal voor beginners en gevorderden en voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Het sportieve hoogtepunt is echter het professionele klim- en touwpark van het vakantiedorp, dat geschikt is voor volwassenen en kinderen (tegen betaling). Er is ook een fietsverhuurservice voor uitgebreide fietstochten door het betoverende dennenbos.
WINKELEN
De supermarkt heeft een ruime keuze aan Italiaanse, typische lokale en internationale producten, evenals een wijnafdeling met een grote selectie Toscaanse wijnen. Vers fruit en groenten, vlees, vis, melk en vers brood zijn elke ochtend verkrijgbaar, zelfs op zondag. In de bazaar vind je alles wat je nodig hebt voor een aangenaam en comfortabel verblijf: Ansichtkaarten, souvenirs, speelgoed, kampeerartikelen, gaspatronen en een selectie Italiaanse en internationale tijdschriften en kranten.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en potten en pannen zodat je ook zelf kunt koken. Het vakantiedorp heeft een leuk restaurant, waar zowel lokale gerechten als nationale en internationale gerechten worden geserveerd. Je kunt natuurlijk ook gebruikmaken van halfpension of volpension. Je kunt dit ter plaatse reserveren (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
2 huisdieren zijn welkom en moeten bij boeking worden aangemeld. Er is een hondenpark (parcours) beschikbaar voor hondenbezitters en er is een hondenstrand op ongeveer 900 meter afstand waar je zonder zorgen met je huisdier naar het strand kunt gaan. Speciale hondendouches in het vakantiedorp zorgen voor netheid na een dag op het strand.
SPECIALEN
Het vakantiedorp heeft een medische ruimte met een arts op bepaalde dagen. Er zijn ook wasmachines en droogtrommels die op muntjes werken, met muntautomaten in elke sanitaire ruimte. Er is ook een geldautomaat op de camping.
AANKOMST
Samen met je reisdocumenten ontvang je gedetailleerde aankomstinformatie.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Luchthaven 200 km Flughafen

200 km

Station 13 km Bahnhof

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp ligt in een halfschaduwrijk dennenbos en grenst direct aan de kust, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. De geografische ligging maakt Le Marze een ideaal vertrekpunt voor allerlei excursies, bijvoorbeeld naar Rome, Siena of de beroemde Etruskische plaatsen. Natuurliefhebbers kunnen genieten van excursies naar het beroemde Nationale Park Uccellina en naar de eilanden van de Toscaanse archipel, zoals het eiland Elba of het Isola del Giglio, en naar de natuurlijke thermale bronnen van Saturnia.
LIGGING EN OMGEVING
Marina di Grosseto is een moderne badplaats in Toscane die niet alleen populair is bij buitenlandse toeristen. Ook de lokale bevolking komt graag naar Marina di Grosseto om te profiteren van de vele aanbiedingen en de prachtige zee! In Marina di Grosseto is er niets dat er niet is, geweldige restaurants, veel verschillende cafés, watersportfaciliteiten en, en, en. Omringd door pijnboombossen en grenzend aan het natuurpark van de Maremma, is de stad ook een echte aanrader voor natuurliefhebbers. Weelderige flora en fauna wachten op je in de 40000 hectare grond rond Marina di Grosseto. Het strand van Marina di Grosseto is al meerdere jaren bekroond met de Blauwe Vlag. Als je geïnteresseerd bent in middeleeuwse gebouwen, moet je zeker de kathedraal van Marina di Grosseto bezoeken.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Huisdier 9€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Babybedje 10€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betaleninclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Objectnummer: 459709

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459709.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven