Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Cavallino-Treporti

Max.  6   gasten
32m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
32m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiecomplex Ca'Savio en is een ideale plek voor een vakantie aan zee aan de kust van Cavallino en een goed startpunt voor boottochten naar Venetië en de lagune-eilanden. Het hart van het Ca'Savio vakantiecomplex is het grote kinderzwembad met zijn kleurrijke piratenschip en waterglijbaan. Het ruime zwemgedeelte is verdeeld in twee delen. Wie wil genieten van wat rust en stilte kan terecht in de wellnessbaden. Om ervoor te zorgen dat je je niet verveelt op vakantie, heeft het resort een animatieteam voor volwassenen en een miniclub/entertainment voor de kleintjes. Er is ook een geweldige speeltuin, minigolf, een breed scala aan sportfaciliteiten, restaurants, een ijssalon, fietsverhuur en een supermarkt. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten. Wifi kan tegen betaling worden gebruikt in het vakantiecomplex.
De Happy Premium stacaravan is modern en licht ingericht. De accommodatie biedt plaats aan maximaal 6 personen en bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee kinderkamers met elk twee eenpersoonsbedden. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft een 4-pits gasfornuis, gootsteen, bestek, servies, Italiaanse espressopot, steelpannen en een koelkast met vriesvak. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. In sommige stacaravans is de wc apart in een kleine ruimte met een wastafel. Het halfoverdekte houten terras met tafel, stoelen en twee ligbedden of ligstoelen nodigt uit tot comfortabel ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven bij het zwembad. Airconditioning, reisbedje, kinderstoel en beddengoed zijn ook beschikbaar tegen een vergoeding (minstens een week voor aankomst reserveren). Je kunt ter plaatse ontbijt of halfpension bijboeken als je dat wilt. Een parkeerplaats is inbegrepen. Een elektrische barbecue is beschikbaar. Reistijd vanaf ital. Grens ca. 4 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type huis hebben. Voor 2024 WIFI €12/voor 20 uur / airconditioning €12 voor 20 uur.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 06.07.-06.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag op woensdag of zaterdag. In de periode van 20.04.-04.05.2024 en van 18.05.-31.05.2024 is het minimum verblijf 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Tijdens de rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het vakantiecomplex Ca'Savio ligt direct aan zee en heeft een bijna 1 km lang fijn zandstrand. Het langzaam aflopende zandstrand is bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. De dagelijkse schoonmaak van het strand en de badmeester staan garant voor aangename en gelukkige dagen zwemmen aan zee. Je kunt beachvolleyballen, een waterfiets huren of het jezelf gemakkelijk maken op je eigen ligstoel. Als je je ligstoel of parasol thuis bent vergeten, vind je een assortiment ligstoelen en parasols te koop in de bazaar van het vakantiedorp.
ZWEMBAD
Het vakantiecomplex Ca' Savio biedt gasten ruime zwembadfaciliteiten voor kinderen en volwassenen in 2 verschillende delen van het vakantiedorp. In de zwembaden naast het restaurant kunnen kinderen spelen op het piratenschip of op de glijbanen. Het tweede zwembad ligt in het dennenbos. Dit is een geweldige plek om te ontspannen en in nauw contact te staan met de natuur. Beide zwembaden zijn uitgerust met een badmeester.
GEZINSVRIENDELIJK
De miniclub organiseert dagelijks een amusementsprogramma voor kinderen van 5 tot 12 jaar onder toezicht van getrainde animatoren. De kleine gasten van Ca'Savio kunnen meedoen aan kleurwedstrijden, minigolf en tafelvoetbal spelen, zandkastelen bouwen en in de frisse lucht spelen op de speciaal uitgeruste speelplaatsen. S Avonds kunnen de kinderen dansen op het ritme van de muziek tijdens de Baby Dance, georganiseerd door het animatieteam (openluchtpodium). Er is veel te zien tijdens de magische en gevarieerde shows die door het animatieteam worden georganiseerd. Bij de miniclub is een speeltuin en er zijn springkussens (tegen betaling).
VRIJE TIJD EN SPORT
Er is een multisportterrein met minitennis en minivoetbal. Regelmatige sporttoernooien versterken de vriendschappen tussen vakantiegangers. Test je krachten bij tafeltennis, beachvolleybal of voetbal. Verschillende activiteiten zoals yoga, stretching, aquagym, boccia, tafeltennis en tafelvoetbaltoernooien worden georganiseerd voor tieners (vanaf 12 jaar) en volwassenen. Vooral kinderen spelen graag minigolf. Er is een goed onderhouden tennisbaan en golfbaan in de buurt van het resort. Paardrijden is ook mogelijk.
WINKELEN
In de supermarkt vind je vers fruit en verse groenten, brood, vleeswaren, kaas, sommige glutenvrije producten en andere kruidenierswaren. Het resort heeft ook een bazaar met tabaksproducten, kranten en souvenirs.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en potten en pannen. Direct aan het plein vind je een kruidenierswinkel, bars voor snacks en drankjes en een restaurant. Daar kun je genieten van traditionele Italiaanse specialiteiten zoals pizza en pasta. Als je liever gebruik maakt van halfpension, kun je dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan.
SPECIALE
De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie zal worden gecontroleerd op netheid. Bij klachten wordt Euro 50 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes worden besteld op het moment van boeking (tegen een vergoeding zoals aangegeven in de extra kosten) of moeten ze ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 12.73 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

12.73 km

Station 55 km Bahnhof

55 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp Ca'Savio ligt op het schiereiland Cavallino-Treporti, direct aan de Adriatische kust en vlakbij de lagune van Venetië.
LIGGING EN OMGEVING
Cavallino Treporti maakt indruk met zijn fantastische strand, dat voor de tiende keer op rij is bekroond met de blauwe vlag. Je kunt er ook genieten van Italiaanse lekkernijen in de verschillende restaurants, bars en ijssalons. Een ander hoogtepunt is zeker het feit dat het eten allemaal uit Cavallino of uit de buurt van Cavallino komt en je altijd verse ingrediënten op je bord hebt. Verken de fantastische duinen, de verschillende wandelpaden of het zandstrand te voet of op de fiets. Cavallino Treporti ligt ook in een vliegvrije zone, dus je vindt ook buiten volop rust zonder vliegtuiglawaai. Vanaf Punta Sabbioni kun je Venetië zien liggen, dat op korte afstand van het schiereiland ligt. Stap in Punta Sabbioni aan boord van een boot en glijd over zee rechtstreeks naar Venetië! Er staan je geweldige indrukken en prachtige foto's te wachten! Niet ver van het schiereiland Cavallino Treporti ligt de kunststad Venetië. Kom in de romantische stemming tijdens een gondeltocht, slenter door de kronkelige steegjes, steek de Rialtobrug over en bezoek het San Marcoplein en het beroemde Dogenpaleis. Wil je een gokje wagen? Dan raden we je een bezoek aan het casino van Venetië aan. Het waterpark "Aqualandia", dat veel meer is dan een klassiek waterpark - het is een echt amusementseiland met 26 attracties in het water, waaronder de langste waterglijbaan ter wereld en boven water, waaronder de hoogste bungee-toren van Europa. Een pretpark voor kinderen en tieners vind je in "Jesolandia", dat ook in Jesolo ligt. Als je het liever wat rustiger aan doet, ga dan naar Sealife, dat ook in Jesolo ligt. Als je jezelf wilt trakteren op een fris drankje na een lange dag vol actie met je kinderen, zijn er genoeg nachtclubs in Jesolo die je nacht zullen betoveren. Als je geïnteresseerd bent in havens, boten en vissen, dan ben je in Cavallino Treporti aan het juiste adres! Er zijn hier verschillende kleinere en grotere havens, die goed zijn uitgerust en van waaruit je boottochten in alle richtingen kunt maken. Te voet, op de fiets of op het water, het landschap rond het schiereiland is prachtig en moet zeker verkend worden. Elke dinsdagochtend is er een grote weekmarkt in Via Fausta in Cavallino. Daar vind je alles wat je hartje begeert! Van eten tot kleding - je kunt hier winkelen in een geweldige sfeer. Italië staat bekend om zijn goede eten, in Cavallino Treporti kun je genieten van lokale specialiteiten die rechtstreeks uit de regio komen! Vis, vlees en groenten worden gekweekt en geoogst door lokale boeren en tot heerlijke delicatessen verwerkt door de restaurants in de omgeving!


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/aanvragen/aankomst tegen betaling, inclusief
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst te betaleninclusief
Kinderbedje 3€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomst, inbegrepen
Airconditioning 2€p.

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459730

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459730.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven