Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Verona

Max.  7   gasten
32m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
32m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het prachtige 4-sterren vakantiecomplex Bella Italia, vanwaar je via de promenade langs het meer gemakkelijk het oude centrum van Peschiera kunt bereiken. Het vakantiedorp ligt direct aan het Gardameer, dat een magische aantrekkingskracht heeft: om te spetteren en te zwemmen, kanoën of waterfietsen. De belangrijkste attractie van het vakantiedorp is ongetwijfeld het grote, fantastische zwembadgebied: vijf zwembaden voor zwemmers en niet-zwemmers, extra ruimtes voor de jongere gasten en een leuke waterpaddenstoel zorgen voor plezier voor jong en oud. Het meertalige animatieteam organiseert elke dag cursussen, toernooien en spelletjes voor gasten van alle leeftijden. S Avonds word je vermaakt met optredens, muzikale momenten en evenementen voor een onvergetelijke herinnering aan deze vakantie. Het resort heeft restaurants, een supermarkt, souvenirwinkel, medische dienst, verschillende leuke speeltuinen, een breed scala aan sporten en een goed uitgerust kiezelstrand. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten.
De Happy Premium stacaravan is modern, licht en comfortabel. Hij heeft drie slaapkamers en is geschikt voor maximaal 7 personen. De kitchenette is uitgerust met een koelkast (klein vriesvak), 4-pits gasfornuis, gootsteen, bestek, servies en Italiaanse espressopot. Er is een slaapbank in de woonkamer. Een slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed, 2 slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche, WC en wastafel. Buiten is er tuinmeubilair met tafel, stoelen, 2 ligstoelen en een elektrische barbecue. Deze stacaravan heeft een halfoverdekt houten terras. Airconditioning/reisbedje/kinderstoel zijn beschikbaar tegen betaling (minimaal een week voor aankomst reserveren). De parkeerplaats is inbegrepen. Opmerking Als u meer dan één accommodatie wenst, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type huis hebben.

DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06.-06.09.2023 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag of woensdag, het minimum verblijf is 7 nachten. In de periode van 18.05.-28.06.2023 en van 20.04.-04.05.2023 is het minimum verblijf 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Gedurende de rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij de boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.

STRAND
Het 1 km lange kiezelstrand direct naast het vakantiecomplex is een groot, vrij strand. Degenen die liever op gras liggen, vinden een groot groen gebied op het prachtige strand van het Gardameer. Er zijn veel watersportfaciliteiten beschikbaar voor gasten: Windsurfen, paraflying, waterskiën en roeien. De ideale plek om te ontspannen tijdens het zonnebaden of om deel te nemen aan een van de vele sportactiviteiten. Een snack kan worden genomen in de schaduw van de restaurants direct aan het strand, die een verfrissend smakelijk menu bieden.

POOL
Het zwembad is gewoonweg overweldigend: vakantiegasten hebben 5 zwembaden tot hun beschikking, die niet alleen kinderharten sneller doen kloppen, maar ook een echte belevenis bieden voor volwassenen. Met waterglijbanen, een grote waterpaddenstoel en een waterpartij is plezier gegarandeerd. Voor ontspanning is er een grote ligweide met ligstoelen en parasols. Een ander hoogtepunt is het kunstmatige zandstrand bij het zwembad. De whirlpool garandeert volledige ontspanning voor onze volwassen gasten.

GEZINSVRIENDELIJK
In het laag- en hoogseizoen zal een groep ervaren, meertalige entertainers je verblijf op een zachte manier verlevendigen. Of het nu voetbal, tafeltennis, beachvolleybal, aquagym of boogschieten is, je hoeft je nooit te vervelen. Er is een Miniclub voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Je kinderen krijgen de kans om als hoofdrolspelers deel te nemen aan avondvoorstellingen, kookcursussen en de circusschool te volgen of mee te doen aan de spannende schattenjacht. Elke avond biedt het animatieteam het beste entertainment samen met internationale gasten. Tijdens het hoogseizoen is er elke 15 dagen een fantastisch vuurwerk. Er is een ruim aanbod aan sportactiviteiten: Basketbal, volleybal, voetbal, tafeltennis, boccia, boogschieten of tennis.

VRIJE TIJD EN SPORT
Wie fit wil blijven tijdens de vakantie heeft keuze te over: voetbal, beachvolleybal, boogschieten of boccia zijn beschikbaar. Tennis is beschikbaar tegen betaling. Of blijf fit met twee keer per dag watergymnastiek. Op het strand kun je leren windsurfen, paraflying, waterskiën, roeien, waterfietsen of gewoon joggen langs het meer. Fietsverhuur is ook beschikbaar.

WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan dagelijkse artikelen vindt.

KEUKEN
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en pannen, evenals een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. De restaurants verwennen je graag en bieden ook een grote keuze aan afhaalmaaltijden.

HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan.

SPECIALEN
Je kunt een boei of bootligplaats huren. In het hoogseizoen is er om de 15 dagen een prachtig vuurwerk. Het vakantiecomplex is autovrij. De eindschoonmaak dient door de huurder te worden gedaan. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie wordt gecontroleerd op netheid. Bij klachten wordt Euro 50 in rekening gebracht. Kinderstoelen en reisbedjes kunnen worden besteld op het moment van boeking indien nodig (tegen een vergoeding zoals vermeld in de extra kosten) of moeten ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).

AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

2 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 20.94 km Flughafen Verona (VRN)

20.94 km

Station 2.75 km Bahnhof Peschiera del Garda

2.75 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex grenst direct aan het langzaam aflopende strand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.
LIGGING EN OMGEVING
Peschiera del Garda ligt aan de zuidoostelijke oever van het Gardameer. Het oude stadscentrum van Peschiera, dat volledig wordt omringd door kanalen, ligt in een machtig, prachtig begroeid fort. Als je door de smalle steegjes slentert, vind je veel leuke winkeltjes en kleine barretjes. Peschiera heeft een van de weinige treinstations direct aan het Gardameer en is daarom gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is ook een kleine jachthaven in Peschiera. Peschiera adverteert met barrièrevrije winkels en is daarom ideaal voor rolstoelgebruikers en gezinnen met kinderwagens. Leuke souvenirs, maar ook heerlijke salami, kaas en verse groenten en fruit kun je goedkoop kopen op de wekelijkse markten. Elke maandag is marktdag in Peschiera. Naast Peschiera ligt de stad Castelnuovo del Garda. Het heeft een kasteel dat in de 14e eeuw door de Visconti-familie werd gebouwd en boven het oude centrum van Castelnuovo uittorent. Een stedentrip naar Verona met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde arena met openluchtvoorstellingen ligt op slechts een half uur rijden. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Ook het pittoreske Venetië ligt binnen handbereik van Peschiera. Reizen rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk breed scala aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van een wildwaterbaan tot een sprookjeswereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo (op slechts een paar minuten rijden van de zuidoostelijke oever van het meer) is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen
Airconditioning 5€p. Dag/aankomst tegen betaling, inbegrepen
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomstinclusief
Babybedje 3€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst te betalen, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459732

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459732.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven